Alyansınız nasıl olmalı?

aSLihaN

New member
Reaction score
0
Alyans sıkılınca kolaylıkla değiştirebileceğimiz bir aksesuar değildir. Düğün gününde parmağımıza taktığımız “mutluluk halkası”nın elbette büyük bir manevi değeri vardır. Düğünün ve mutluluğumuzun nişanesi olarak bir ömür boyu parçamızdır artık.

Bu yüzden, herhangi bir mücevherat, aksesuar yada bir eşya gibi seçilmemelidir. Alyans karakterimizi ve zevklerimizi yansıtmalıdır. Kullanışlı, zarif aynı zamanda sağlam olmalıdır. Bütün giysilerimizle uyumlu olabilecek tarzda olmalı, her türlü fiziksel ve kimyasal şartlara dayanıklı olmalıdır.

Alyansınızı seçerken onun bir ömür yanınızda olacağını unutmayın.

Seçeceğiniz alyans elinizi rahatsız edebilecek incelikte ve keskinlikte olmamalıdır. En az 4-5 gram ağırlığında olmalıdır.

18 ayar yerine 14 ayar altın tercih edilmelidir. Böylece daha ağır ve gösterişli bir alyansa daha az ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Bu sene yine geniş ve ağır alyanslar moda. Modeller ise sınırsız denebilecek kadar fazla. Ama sizin alyansınız özel ve farklı olmalı. Siz de alyansınız özel olmasını istiyorsanız, elişi alyansları tercih etmelisiniz.

hele bi evlenmeye zaman gelsinde alyans basit is :)

Yok mu alyans örnekleerii

emperor33' Alıntı:
Yok mu alyans örnekleerii

ben sana bi tanesini tarif ediim.. frodonun 3 film boyunca taşıdığı yüzük varya hani ateşe verince yazı çıkıyo:) bu ara moda sanırım ben ondan çok görüorm

ne guzel bi sooru ya :)
sarı yada turuncu altın olmasın beyaz altın olsun bıde kıbar bişi olsun :)
mesaj gittimi acaba bilmiyorum kiii
:eek:

Aslıhan yaktın bizi :( battıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sana ölürüm aşkım :( onn yerine sana canımı versem? ;p

cocukluk ne guzeldı papatyanın saplarından yuzuk yapar papatya yın tac ınıda taş niyetine kullanırdık nerde o ewcilik oynadıımız kızlar :D :D

iSpiYonCu' Alıntı:
cocukluk ne guzeldı papatyanın saplarından yuzuk yapar papatya yın tac ınıda taş niyetine kullanırdık nerde o ewcilik oynadıımız kızlar :D :D

sen daha çok doktorculuk oynamıyomuydun

alyans konusuna gelince erkek adam altın takmaz :p

ne güzel bahane dimi

aslında ben dövme seklinde istiom ama
iste dövme günah felammıs ya :(

mecburen pırlanta :p

edit :cocukken hepimis aptalmısız :p

bu konunun sabite alınması lazım :p

zarif ve farklı bişey olması her zaman iyidir :)

valla benimki araba jantı kadar kalın eşim kalın alalım diye tutturdu kıramadık aldık 1.5 senede zor alıştım valla.benden Tavsiye fazla kalın alyans almayın kullanışsız alışması zor.En güzeli klasik alyans güzel ve de kullanışlı tavsiye ederim.

bizim alyansımız ince 14 yıldırda değiştirmeden kullanıyoruz:)

e tabi bi ömür taşıııcaaaamız için şööle deişik bişe isterım ilgiinççç yanee :p

ya benımkı ınsallah su hazıran gecesındekı gıbı bısı olcak.)bole cıceklı gıbı ama agır bısı hem de gosterıslı hem de zarıf.......ole bısı ıste...ınsallah...

bazı arkadaşların yorumunu hiç beğenmedim hayatınızı paylaştığınız insana 3kuruşluk altını çok görüyosunuz gibi yorumlar olmuş yazık

kesinlikle beyaz altın olsun.sarı altını hiç sevmem.bi de mümkünse yanına bonus olarak tek taş pırlanta isterim.:) :) :) tabi benimle evlenmek isteyen kişi bunları istediğimi anlayınca ve evlenmekten vazgeçmezse...:) :) :)

Geri