altyazı isteyenler yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm. "The Evading" filminin Türkçe altyazısını çoook aradım ama bulamadım. bulabilirseniz çok hora geçer. şimdiden tşk. başarılar

Arkadaşım Istekte Bulunuyorum Ama Bi Icraat Yok

arkadaşlar Beowulf.2007.R5.LINE.XViD-PUKKA türkçe alt yazı divxplanette çıkana kadar beklyecekmyz yoksa bulan varmı paylaşrsanz sevinirim

ya kardeş valla rambo 4 alt yazı bulabilirsen cook makbule gecer valla ben biraz baktım bulamadım bulursam bu süre icinde haber veririm...

- p.s. ı love you
- awake

tr alt yazılarını arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

bee movie bulabilirmisin tesekkürler

Next Filminin Alt Yazısını Istiyorum Arkadaş Sana Zahmet

yaaa arkadasım su yargısız infaz filminin altyazısını bulabilirmisin beim icin
indirdiğim film altyazısızmıştı

Selamlar
WAR (Jet li ) filminin alt yazısını bulursan tam süperolur

zor ölüm 4 verirsen memnın olurum

Little Mosque on the Prairie dizisinin tr alt yazısını bulamadım.Bulan varsa lütfen yardımcı olsun ):

futuramanın 4 ve 5. sezon altyzıları varmı?tşk..

Little Mosque on the Prairie dizisinin tr alt yazısını bulamadım.Bulan varsa lütfen yardımcı olsun ):

yeni bi dizi kanada yapımı yakında çıkar gibi ama şimdilik zor ingilizceyi iyi bilen bi arkadaşın varsa ingilizce alt yazıları mevcut türkçeye çevirebilirsin...

yeni bi dizi kanada yapımı yakında çıkar gibi ama şimdilik zor ingilizceyi iyi bilen bi arkadaşın varsa ingilizce alt yazıları mevcut türkçeye çevirebilirsin...

yeni değil yaw 2.3. sezonlar bile çekildi.Kanal 7 deyayınlandı bi ara küçük camii die ama tutulmadığından yayından kaldırıldı.Pek tutulan bi dizi diil tr de sanırsam bulamadım o yüzden ):

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri