Alttaki(tanimadiğin) üyeyle Bir Akşam Dişariya çiktin Ne Yapmak Isterdin???

ksakbulut

New member
Reaction score
0
şükrü saraçoğlunun tam başlama noktasında

EVET ARKADAŞLAR ALTTAKİ HİÇ TANIMADIĞIMIZ VE KİM OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİZ ÜYEYLE BİR AKŞAM BULUŞUP DIŞARIYA ÇIKACAKSINIZ........O AKŞAM DIŞARIDA O ÜYEYLE NE YAPMAK İSTERSİNİZ???

BAŞLIYALIM BAKALIM BEN TANIMADIĞIM KİŞİYLE BOĞAZ KÖPRÜSÜNDEN ATLAMAK İSTERDİM YUPPİ SÜPER OLURDU VALA:):): EE ALTTAKİ SEN NE DÜŞÜNÜYORSUN...

Holeeeyyy!!! Hadi gel atlayalıımm :D:D

Alttakii ben senle futbol maçına gitmek isterdimm :)

iiyi de hangi maça gıdıcez sezon bitti... ben alttakıyle içmeye giderdim herhalde peee ne olurdu bee sağlam içen gelsın

HAŞAVRİ' Alıntı:
iiyi de hangi maça gıdıcez sezon bitti... ben alttakıyle içmeye giderdim herhalde peee ne olurdu bee sağlam içen gelsın

Aa sezon bitti ama Dünya Kupası ne güne duruyo yaw :D :D
Gel beraber içelim dicem ama bana pek yaramıo... :D :D
Alttakiii senle buz patenine gidelim şu sıcak yaz günlerinde...

alttaki ben kaçarmı kızlar falan :D bende bi kız alıp kız kulesine çıkardım alttaki gelirmisin elimde güllerle :D

ahhaha :D ben shoulder le biryere gitmem malesef :mad:

normal olarakkta yorum yokkkk :p

o zaman ben güzel alırım birisin antalyaya gideriz bizim otele eğleniriz herşey benden alttaki gelirmisin ? :D

üstteki esmer bi yere gidelim demedğinden bi yere gidemicezz
peki alltaki bu akşam için HackHeLLden bir anlık ayrılamyı göze alıp snn istediin bi yere gidermiyiz???

shoulder sen GSlisin kardeş,gel seninle Sami Yen' gidelim ama bu akşam deil...:p

he walla iş güç çok zaten
alttaki boşver işi gücü gel internete gidelim

gidelimm laan alttaki çıkısta senle playstation oynuyalım hemi

ok oynarız ordan çıkışta bi yemek yeriz dimi ?

Oooo olur valla ama bende yükseklik korkusu war :D:D

Aaa alttaki hadi gel sinemaya gidelim bak mısırlar da benden haa :)

Maça Gittikde Sinema Kaldi ...:)benim Yurt Dişina Cikma Yasağim Var Malesef Dunya Kupasini Unut Ama Sinemaya Giderik .....alttakiylede Aydere Gidelim

Geri