Alten Model TekNe

χ∂αηтє23χ

Schizophrene
Altın Üye
Reaction score
0
2v9erft.jpg

69orvm.jpg

345neww.jpg

208bbdt.jpg

2igd21e.jpg

15rytg5.jpg

doma86.jpg

2econwm.jpg

262p8c8.jpg

2s0ntcy.jpg

2wnr6hj.jpg

Çok güzelmiş..
Yurt dışında böyle hobilerle uğraşan çok kişi var
Ülkemizde hobilere vakit ayırmak biraz zor tabi.. Kahvehane köşelerinde kağıt çevirmekten :biggrin

selam bende model gemi yapıyorum ama bunu ilk defa gördüm
çok güzel olmuş ellerine sağlık...

Teşekkürler. Arkadaşlar dilimde tüy bitti söylemekten (inanmayın ilk kez söylüyorum) Elinizde birebir çizimler varsa ve mahsuru da yoksa paylaşın bizlerle. Böyle modeller bizim de raflarımızda yerini alsın. Aksi taktirde boş zamanlarımı kahvede, bilardoda geçiririm, uyuşturucuya başlarım, insanlara saldırırım, kendimi jiletlerim, okul servislerini tararım ve sebebi de sizler olursunuz, söylemedi demeyin.

süper ya büyük emek ister böLe bişe
yapana heLaL oLsun...

tekne gemi model maket meraklıları.. beni arayınız..

Hackhell yöneticileri!!! Hobi bölümü açılsın lütfen! Arkadaşlar haklı! Kahvede kağıt çevirmektense hiç yoksa model gemi yapıp hem beceri hemde para kazanabilirler. Forundaki bu konuyu okuyanlara duyuru. Bulabildiğiniz planları sabit konu açıp paylaşalım. Böylelikle dandik plana bile 30-40 tl isteyenlere bir msj vermiş oluruz.

bende plan arııyorum ve yeniyim elimde hiç yok olsa paylaşırım sende varsa alabilirmiyim.

orsa bana plan lazım yardımcı olursan sevinirim.

nerede bulalım seni

çok güzel bi model olmuş çok beğendim

@ χ∂αηтє23χ
sana da bu resimleri bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim :)

harika olmuş ama bide gemi planları olsa forumda daha güsel olacak planları olan arkadaşlara sesleniyorum paylaşmaya ne dersiniz

aynen bizm ınsanımz uzaktır boyle seylere..

Geri