Altaylı: CHP cahiller partisidir

Aktivist

Banned
Reaction score
0
Altaylı: CHP cahiller partisidir

ENSONHABER.com/ÖZEL

Son günlerin en çok tartışılan konularından biri olan Dersim katliamı ile ilgili, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KATLİAMI CHP YAPTI"

14 bin kişinin öldürüldüğü dönemde Başbakanın Celal Bayar olduğunu belirten Altaylı, vurma kırma yönteminin CHP'nin içindeki ittihatçıların temel politikası olduğunu belirtti. Celal Bayar'ın bu konuyla ilişkilendirilmesinin yanlış olduğunu belirten usta gazeteci; "Bunu CHP'nin içindeki ittihatçı kanat yaptı. Devlet yaptı. O zaman ki devletin adı Cumhuriyet Halk Partisi'ydi." sözlerine yer verdi.

"BUGÜNKÜ CHP, CAHİLLER PARTİSİDİR"

Bugünkü CHP'ye yönelik sert eleştirilerde de bulunan Altaylı şu ifadelere yer verdi: "Bugünkü CHP'yi savunuyor değilim. Bugünkü CHP'nin dünyadan haberi yok. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'ne cahiller partisi diyorum. Çünkü olan bitenin ne olduğunu anlamaktan acizler. Etrafta ne oluyor ne bitiyor anlamıyorlar. Anlayanlar da arkada duruyor zaten."

Kendisi de 1 NumaraLı Akp Yalakasıdır :durdurun

Günahım Kadar Sevmem Bu Adamı . Akp'li diye degil. Chp veya Mhp veya baska bir parti kanadında da olsa , İnsan da önce karakter olacak . Başbakanları Agzına doLadı ya bu Aralar Hepsi Yalakalık İcin giydiriceklerdir Chp ye.

Adama SormazLar mı Memleket İşleri Ne Alemde ? Komiksiniz.

Bende sevemem bu adamı ama doğru söze ne denir ki

Bunu biliyorduk ta ama bu kadar da açıkca söylenmez ki kardeşim

Akp'nin Bana Cahil Olmadıgını KanıtLar Mısınız ?

- Ögretmen Atamaları İçin Uyduruk Bir Sorundur Diyen ve Milli Eğitim Bakanı Olan Biri Cahil Degil Midir ?

- Çalışma Saatlerini Geri Alalım İnsanLar Erken İşe Başlasın DEyip , Sabah 7 de YoLda Gördügü Genc Bir Kıza "Nereye Gidiyorsun" Diye Soran Enerji Bakanı Cahil Degil midir ?

- Çiftçiye Ananıda Al Git Diyen Başbakan Cahil Degil Midir ?

- En ÖnemLisi de Türkiye Kaosa Sürüklenirken ve Bu Kadar Kötü Yönetilirken , Bunlara Oy Veren SizLEr Cahil Değil Misiniz ?

Saga Sola Hiç Bakmıyorsunuz. Takmışsınız At Gözlüklerini Sadece Önünüze Bakıyorsunuz. Her Yarısta da Üstünüze Binmekten bu Yüzden CekinmiyorLar. ... . .. . .. . .

Kusura bakmayın Sizi ve BaşınızdakiLeri VİCDANIM REDDEDİYOR.. Canım Acıyor.. Tekrar Tekrar Diyorum.. Haram Olsun. Haram Olsun. HAram Olsun. HeLaL Etmiyorum..

Gözleri var görmezler,kulakları var işitmezler,derileri desen artık GÖN olmuş.Hırsızı,ahlaksızı,arsızı desteklemek en büyük vecibeleri olmuş.İNSAN birazcık durup sağına soluna bakar ben ne yapıyorum der ama bunu sadece İNSAN der.

Geri