Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

Benim Aşk Pastam - My Blueberry Nights - CAM.XViD-TBG 2007
bulabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

rainman 1988 yapimi 1cd 25fps

heryere baktim yok yok yok
simdiden tesekkur ederim

enchanted - manathanda sihir - filminin altyazısını bulamadım .yardımcı olabilir misiniz?
film tek cd ve 25 fps

Beowulf.2007.R5.LINE.XViD-PUKKA
2cd FPS 25 inşallah bulursun

A Midsummer Nights Dream (W Shakespeare) (1999)
filmini bulabılırmısınız :)

SkуαηgєL;2544882' Alıntı:
A Midsummer Nights Dream (W Shakespeare) (1999)
filmini bulabılırmısınız :)

kusura bakma kardeş ingilizce alt yazısı var ama türkçesi yok çevirmenlere çevirtebilirsin en güzel yolu bu o filmin türkçe alt yazısı çıkmaz gibi...

Benim Aşk Pastam - My Blueberry Nights, çok aradım bulamadım, bulabilen arkadaş olursa sevinirim, teşekkürler

- REC
- P.S. I LOVE YOU
-AWAKE
- ZODIAC
- SICKO
- SWEENEY TODD DEMON BARBER OF FLEET STREET
biraz fazla oldu ama tr alt yazılarını bulabilirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim

AWAKE VE P.S. I LOVE YOU Filmlerinin alt yazılarını bulan varmı arkadaşlar ?

lost un dun gosterilen 4.01 bolumunden baska bide 4.00 vardi eski bolumlerin tekrari gibi bisey onu bulabilen var mi aradim taradim bulamadim

the fast and furious:tokyo drift mp4 formatındaki( 256mb) film için alt yazı bulamadım..

the fast and furious:tokyo drift mp4 formatındaki( 256mb) film için alt yazı bulamadım..

www.divxplanet.com a bak uyan bitanesi kesin vardır teker teker indir uymuyorsa eğer hangi programı kullanıyosun islemek için bilmiyorum ama gom player ı yükle ve alt yazıyı öne ve arkaya almak mümkün öle bi ayarlama yapabilirsin...

one tree hill sezon 5 bolum 5( 347 mb) 6( 350 mb) ve 7( 346 mb) div x leri icin alt yazi istiyorum hdtv.xvid-2hd

P.S. I Love You bu filmi 7 rar dosyasıyla yükledim alt yazısına raslayamadım lütfen yardım

selam Fallen the journey mini tv dizisi 2 bölümün alt yazısını bulamıyorum bitane buldum ama combinasyon kötü düzenliyemiyorumda yardım ederseniz sevinirim

American.Psycho.DvdRip

Full film olarak Türkçe altyazı arıyorum. Bilenler, bulanlardan paylaşım bekliyorum.
Ek bilgi: Cd1 - Cd2 olarak uyum sağlamıyor.

acaba nightmare on elm street serisinn 6. ve 7. filmlerinn altyazıları varmı???

The 4400 - Sezon 02 13.bölüm türkçe alt yazısı lazım elinde olan varsa bi atabilirmi

Geri