Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

slm... saw 1 ve the shawshank redemption filmlerinin altyazılarını arıyorum.. 23 fps ve tek cd... ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim şmididen...

Arkadaşlar ben Prison Break sezon-1 bölüm-16 ( Brother's Keeper ) ın altyazısını arıyorum..
uzantısı ---> .srt
şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaşlar..!acil araştırma konum "THE MARK OF CAİN" filminin türkçe altyazısı gerekiyor.Geleceğim siz saygıdeğer ve şanslı hackhell kullanıcılarına bağlı.Yardımlarınızı bekliyorum..! (film 1 cd 25 fps)

arkadaslar Prison Break s1-s2 nin yani tüm bölümlerin eng-sub arıyorum yardımcı olabilir misniz?

ben aradığımı buldum isteyen düzenleyince benden alabilir............

alios3' Alıntı:
LOST sezon 2 butun altyazıları olan varmı bulan ya da????? yardım!!!!!!!

http://www.divxplanet.com/sub/s/32168/Lost.html

70cl' Alıntı:
slm... saw 1 ve the shawshank redemption filmlerinin altyazılarını arıyorum.. 23 fps ve tek cd... ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim şmididen...

saw 1:

http://www.divxplanet.com/sub/s/14401/Saw.html

the shawshank redemption:

http://www.divxplanet.com/sub/s/24035/The-Shawshank-Redemption.html

Croupier - Mike Hodges - 1998 yapımı - 23,976 fps - 1 Cd.

The Grandmother - David Lynch - 1970 yapımı - 23,97 fps - 1 Cd.

Franz Kafka The Trial - David Jones - 1993 yapımı - 25 fps - 1 Cd.

Biraz umutsuz vaka ama yine de şansımı denemek istedim.
Çok teşekkür ederim.

Ben 2001 yapımı Fast And The Furious 1 (Hızlı ve Öfkeli) filmine ait 29fps Tek CD altyazı arıyorum ve hiçbiryerde bulamadım..... Filmde altyazının ilk göründüğü zaman 00:46:000 son göründüğü zaman ise 01:25:02....

slm..prison break sezon1 bölüm14 ün 29 kare/sn lik alt yazısını bulamadım..yardımcı olursanız sevinirim..teşekkürler şimdiden...

buldum..teşekkürler yine de...

3b3b37a3c66dd768f53809354d233825.jpg

Yu-Gi-oh bu filminin Türkçe alt yazısını arıyorum fakat bulamadım

bi kac yabancı dile cevrilmis ama Türkçesini bulamadım.

sizde varsa yada bulabilirseniz sevinirim.

kolay gelsin.

Not: indirdiğim divx film: Yu-Gi-Oh!: Pyramid of Light (2004) DVD-Rip olarak geciyor. (1CD 25 fps)

LÜTFEN YARDIM !! Daha kapsamlı LOST 1 altyazıLarı

merhaba. Lost 1.sezon bölümlerinin alt yazılarını istiyorum. Yalnız sakın divix.com demeyin.ordan indirdim, evet açılıyor yalnız alt yazılar çk yetersiz.. biçk konuşma geçiyor fakat sadece "evet" diyor mesela :durdurun

daha iyi bir alt yazı arıyorum .. LÜTFEN LÜTFEN YARDIMMMM !!!! :melek

Pek yardım eden olmadı ama ben kendim buldum .. digerlerinden kat be kat daha güzel . filmi herşeyiyle anlıyabiliyorum artık.

yardım edilmicekse bu konunun anlamı nedir pek bi idrak edemedim. birçk kişi yardım istemiş ama pek ilgilenen yok gibi görünüyor. IOEOR

"prison break"in ilk 22 bölümü var elimde çok güzel değilmi ama alt yazısı olmayınca pek bilemiyorum ne kadar güzeldir.e yabancı dilimizde olmadığına göre hackhell'ci hackhell'cinin halinden anlar dedim.. saygılarımla...

Merabalar bana da Ice Age 2 (Buz Devri 2) nin türkçe alt yazısı gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Arkadaşlar çoğu yerde aradım bulamadım hackhell'e geldim. :):) Filmin adı Only The Strong film 1993 senesinde çevrildi ve hâlâ türkçe alt yazısı bulunamıyor. Acaba elinde bulunan var mı?

The simpson movie lazım bana arkadaşlar elimde almanca var:S

prestij filminin türkçe alt yazısını arıyorum yardımcı olursan sevinirim.şimdiden teşekkürler.

convert555' Alıntı:
prestij filminin türkçe alt yazısını arıyorum yardımcı olursan sevinirim.şimdiden teşekkürler.

filmin orjinal adı sanırım the prestige..
fakat fps'sini ve kaç cd'lik olduğunu yazarsan daha kolay yardımcı olabilirm..

Selam Arkadaşlar..

Bana Tupac Shakur - Thug Angel: The Life Of An Outlaw filminin türkçe altyazısı lazım. Fps'si, kaç cd olduğu önemli değil. Sadece altyazı lazım. 2002 yapım film.İngilizce altyazısı bile yok :( Cevirebilecek, yardım edebilecek var mı bana?? Şimdiden teşekkürler.

the reaping cd1 fps 25 alt yazı lazım yardımcı olursanız sevinirim;)

Geri