Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

Selamlar iyi çalışmalar

Zwartboek Xvid DVDScr NLT.RELEASE in alt yazısını arıyorum TEK CD
25 fps türkçe

ilginiz için teşekkürler iyi çalışmalar...

yakopsi' Alıntı:
the prestige 2 cd lik ve kac tane alt yazı indirdiysem hepsnde 2. cd deki uymuyo sonradan geliyo yazı... bunnnnnna bi çare lütfen

2. cdyi bs playerla aç izlerken altyazının kaç saniye geç geldiğini say sonra ctrl + right tuşuna basarak altyazıyı ileri alarak ayarla.

THE MESSENGER in alt yazısını bulabilirmisiniz çok minnettar kalırım
lütfen

xxxxxxxxxxxxx

Film bu mu acaba _?

The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999)

hayır yeni cıkan

hayır vizyona şimdi cıkan messenger

merhabalarr. numb3rs ın 2. sezon 9. bölümünden sonrasını bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?

heroes dizisinin altyazisi warmı ben bide sabitlerseniz bir yere kebap olur yoksa warda ben mi bulamıyorum

Arkadaşlar "Sherlock holmes ve ipek çorap davası" filminin türkçe alt yazısı var mı?

premonition 2007 (sıradışı) filminin turkçe altyazısını bulamıyorum... altyazı bulmak için bildigim butun yolları denedim.. sadece ingilizce ve portekizcesi mevcut.. lutfen yardım edin..

spiderman 3 'ün alt yazısını bulursanız sevinirim

arkadaşlar bana yeni piyasaya çıkan NEXT filminini altyazısı lazım yardımcı olursanız sevinirim N.CAGE oynuyor filmi indirdim fransızca çıktı(tek cd yaklaşık boyut 669mb falan)

LOST sezon 2 butun altyazıları olan varmı bulan ya da????? yardım!!!!!!!

"V For Vendetta", "The Messengers", "Blood and Chocolate"

ncrs' Alıntı:
V FOR VENDETTA ! varsa lütfen ya :( türkçe dışında her dilde alt yazı var ya lanet olsun :S

V For Vendetta 1 ve 2 CD lik Türkçe altyazı...
slm dostum. aşağıdaki linkte filmin Türkçe altyazıları var. hem 1 CD lik hem 2CD lik sende hangisi varsa artık. umarım işine yarar. bi aksilik olursa sölersin.
iyi seyirler. (Film güzel ama :goz: )

buyur:http://rapidshare.com/files/32495673/V_For_Vendetta.rar.html

bugraoz93' Alıntı:
hayır yeni cıkan

hayır vizyona şimdi cıkan messenger

The Messengers 2007, 1 ve 2 CD lik Türkçe altyazı...
Slm dostum.sanırım bunu arıyordun. hem 1 CD hemde 2 CD lik altyazıları verdim. umarım işini görür. İyi seyirler :goz:
burdan:http://rapidshare.com/files/32497373/The_Messengers_2007.rar.html

mcoban31' Alıntı:
oncelikle kolay gelsin Blood and Chocolate dvd-rip 1 cd altyazısını bulabilirmiyiz acaba

Blood and Chocolate 1 CD lik Türkçe altyazı...
http://rapidshare.com/files/32499599/Blood_and_Chocolate.rar.html
umarım işini görür. iyi seyirler ..

the reaping filminin alt yazısını arıyorum 1cd kolay gelsin

Zwartboek filmini indirdim 1 434 646 kb tek cd ama altyazısı yok. bilen bulan varsa rica ediyorum

merhaba arkadaşlar ben spider man 3 ün altyazısını istiyorum 1 cd teşekkürler.

Prison Break Özel Bölümleri Türkçe Altyazıları Lazımlı
Making Of Prison Break
Prison Break The Road To Freedom
Prison Break Beyond The Ink

ya arkadaşlar biri bana hostel-2 filminin alt yazısını bulabilecek olan var mı acaba? onca aradım fakat arapçası da dahil var, ama türkçesi yok :(:(:(:(:( filmi indirdim alt yazılıdır diye, sağolsun paylaşan belirtmemiş de alt yazısız diye. neyse, bulabilecek olan bulsun lütfen ve özelden de yazarsanız sevinirim dostlar

slm arkadaşlar dead silence türkçe altyazısını arıyorum 1 cd...

Geri