Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

the hitchhikers guide to the galaxy film minin alt yazısı lazm bana varsa gönderirmisiniz [email protected] cokkk acillllllll litfennnnnnnnnnnn:)

video
-----------
23FPS
105 kbps

ses
-----------
166 kbps

arkadaşlar SAW 3 için yukarıdakine uygun altyazı arıyorum lütfen yardımcı olun çıldırmak üzereyim indirdiklerimin hiçbiri uyumlu değil uygun olanını bulamıyorum

the holiday 2 cd ve the return 1cd filmlerinin alt yazısı var mı?

The holiday 2cd 25fps
the return 1cd. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden kolay gelsin.

heirofking' Alıntı:
video
-----------
23FPS
105 kbps

ses
-----------
166 kbps

arkadaşlar SAW 3 için yukarıdakine uygun altyazı arıyorum lütfen yardımcı olun çıldırmak üzereyim indirdiklerimin hiçbiri uyumlu değil uygun olanını bulamıyorum

http://www.foreverdivx.com/index.php?act=subz&CODE=03&id=41913

bak akadaşım burada 2 tane alt yazı var bunlardan senin filmin ne senkronluysa ona göre indir diamond mu yoksa jupid mi ona göre indir bide cd sayını yazarsan daha kolay yardımcı olabilirizz

kolay gelsin. lost sezon 2 altyazı var mı ? uzantı olarak xvid.avi şeklinde rar olarak her bir bölüm 4 parttan oluşuyor. şimdiden teşekkürler.

benim ihtiyacım olan altyazılar;

blue chips (nick nolte) 23,976 fps
barb wire (pamela anderson) 25 fps
malice (nicole kidman) 25 fps
lionheart (van damme) 25 fps
poison ivy 3 (jamie pressly) 23,976 fps

hepsi tek cd lik filmler

şimdiden teşekkür ederim...

Fearless.Xvid.avi 1 cd. 23 fps. 131kbps
dil türkçe.
her yerin altını üstüne getirdim bulamadım. senkronlamayı öğrenmem lazım en kısa zamanda.
yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Altyazı isteği

blackmurti' Alıntı:
The holiday 2cd 25fps
the return 1cd. yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden kolay gelsin.

Buyur arkadaşım The Holiday için bi kaç 25 fps altyazı

http://www.divxplanet.com/sub/s/53867/The-Holiday.html

http://www.divxplanet.com/sub/s/54590/The-Holiday.html

http://www.foreverdivx.com/index.php?act=subz&CODE=03&id=42448

the return u da aradım ama bulamadım bunun herhangi bi devamı varmı the return ...... vs vs gibi

birde arkadaşlar altyazı istegınde bulunurken son kısmında yazan ripperi de belirtirseniz altyazlar daha da kolay bulunup sizlere sunulacaktır

ripperler örneğin The.Holiday.TS.XViD-mVs de oldugu gıbı son kısımlarında yazan mVs yada waf , jupid , diamond , Unseen , gibi isimlerdir bunları belirtirseniz altyazı daha erken ve tam olarak sizlere sunulucaktır

iyi eglenceler :)

Saygılarımla.....

mrb dark angel ben kiss me again filminin alt yazısını bir türlü bulamadım yardımcı olursan sevinirim

candy (2006) filmiinin altyazısını arıyorum filmin özellikler 1cd 25fps......

türkçe olmazsa ingilizcesine de razıyım... .

bir el atar mmısınız lütfen...

şimdiden teşekkürler.....

Prestige altyazısı arıyorum.Şimdiden teşekkürler

slm bana karayip korsanları 1 in türkçe alt yazısını bulabilirsen sevinirim cd 1ve cd2 yi şimdiden teşekkürler

ben geçen gün madonnanın i am gonig to tell you a secret belgeselini indirdim ve maalsef ingilizce dili.günlerce aramama rağmen bir türlü altyazısını bulamadım bulabilirmisiniz??

Selamlar. Sin Control (Derailed) 2005 için Türkçe alt yazı bulunan varmı?

broken 2007
vede
müzede bir gece

bulursan cok sevinecem
filimleri ındırdım izleyemıyorum

slm dark angel ben csi miami-las vegas ve new york un (tum sezonlarının) tr altyazılarını arıyorum yardımcı olursan sevinirim. elimde bu dizilerin eng. altyazıları var istersen bunları cevirebilecegin birisi varsa gonderebilirim tskler

Airplane!(1980)
Arkadaşlar bu filmin alyazısı lazım.
Film tek CD ve 29,97 fps.İngilizce türkçe farketmez ingilizce olsa iyi olur.
Teşekkürler

VERONİCA MARS SEZON 2 türkçe alt yazı lazım yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkur ederim

merhaba arkadaşlar ,

Baby2 dvd Series diye bir seri var..çocuklar için eğitici bir film serisi

Baby2 Discovery
Baby2 Exploration
Baby2 Imagination

bunlardan herhangi birinin ya da hepsinin ingilizce ya da türkçe ,formati ,cd sayisi hiç farketmez..herhangi bir şekilde alt yazısını bulabilene kul köle olurum :)

teşekkürler..

Geri