Alt Yazı İsteklerinizi Burdan Alalım..

bruce and lyod demiyorum ya bi anlatamadım o da aynısı verdiği için sana yazmıştım.....

Resimdeki film....yanlış altyazı veriyosunuzzxxx

GET_SMART_Rated_One_Sheet.jpg

bruce and lyod demiyorum ya bi anlatamadım o da aynısı verdiği için sana yazmıştım.....

Resimdeki film....yanlış altyazı veriyosunuzzxxx

GET_SMART_Rated_One_Sheet.jpg

o filmin tr alt yazısı daha çıkmadı dostum =(

once upon a time in china 5

serinin 5. filminin türkçe alt yazısını hiçbiryerde bulamadım elinde olan varsa buraya eklerse sevinirim teşekkürler

once upon a time in china 5

serinin 5. filminin türkçe alt yazısını hiçbiryerde bulamadım elinde olan varsa buraya eklerse sevinirim teşekkürler

Amerika ve meksika olanlarını buldumda dostum çin olanını bulamadım bu filmin tam ismimi ? kaç cd ayrıca?

Step up 2 fiLminin alt yazısını arıyorum ? yardımcı olabilrmisiniz

Boston strangler 2008-undead

selamlar,

'the boston strangler 2008' ve 'undead-keith' divx filmlerin türkce altyazilarini ariyorum fakat bulamadim...yardimci olursaniz sevinirim...hos kalin:)

selamlar,

'the boston strangler 2008' ve 'undead-keith' divx filmlerin türkce altyazilarini ariyorum fakat bulamadim...yardimci olursaniz sevinirim...hos kalin:)

Dostum ıngılızcesı daha yenı cıkmıs ılk fılmın ıkıncı fılmın bır tane alt yazısını bulamadım bulan varsada bılemem :D kolay gelsın..

Dostum ıngılızcesı daha yenı cıkmıs ılk fılmın ıkıncı fılmın bır tane alt yazısını bulamadım bulan varsada bılemem :D kolay gelsın..
bende bulamadigim icin sizlere sordum...ugras icin tesekkürler:)

Boston Strangler filminin türkçe altyazısını arıyorum...
şimdiden teşekkürler

american style taboo serisi altyazısını arıyorum ilgilenirseniz sevinirim saygılar.

american style taboo serisi sitenizde var bu filim onun için istiyorum kolaylık olsun diye saygılar.

american style taboo serisi altyazısını arıyorum ilgilenirseniz sevinirim saygılar.

american style taboo serisi sitenizde var bu filim onun için istiyorum kolaylık olsun diye saygılar.

Dostum bu alt yazıyı bulamadım çok sitede aradım fakat mevcut değşl hangi siteden download ettin ? yardımcı olalım

slm filminin alt yazısı lazım teş.
Burn.after.reading

bones

bones
merhaba ben bones dizisiniz tr altyazılarını arıyorum.. 1 sezonun tamamı ve 2. sezonun yarısını buldum ama devamı yok.. şu an 4. sezonu yayınlanıyor dizinin.. acaba elinde bu dizinn tr altyazıları olan var mı??

Geri