Alt Yazı İstekleriniz Burdan Alalım ..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lütfen tupac ın filmlerinin türkçe altyazılarını bulmak için yardım edin.aylardır bulamıyorum.tüm filmler var ancak altyazıları yok.eğer altyazı yapabilen bir arkadaş varsa lütfen yardım.2pac Filmlerinin hepsi çok güzel,herkesin izlemesi gereken kalite filmler.eğer altyazı yapan biri varsa lütfen cevap versin.aşağıdakilerden herhangi biri olabilir:
GANG RELATED 1997
JUİCE 1992
ABOVE THE RİM 1994
BULLET 1996
LİVE 2 TELL 2008
2007: Tupac: Assassination
2003: 2Pac 4 Ever
2001: Welcome to Deathrow
1997: Tupac Shakur: Thug Immortal
1997: Tupac Shakur: Words Never Die (TV)
2002: Tupac Shakur: Thug Angel: The Life of an Outlaw
2002: Biggie & Tupac
umarım bulan yada altyazı yapan olur.çok teşekkürler

bana dexter dizisinin 2. sezon 5. bölüm alt yazısı lazım bulursan sevinirim kolay gele...

Bad Habits (Malos Habitos)...türkçe adı kötü alışkanlıklar olan filmin ingilizce yada türkçe altyazısını arıorum...varsa çok makbule geçer...

The Sopranos'un 6. sezon türkçe altyazılarını uzun zamandır aramama rağmen ne yazık ki bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. selamlar.
Notdivx altyazısı)

conan the barbarian. barbar konan'ın 23 fps lik altyasızısı varsa cok sevinirim.
sagol

e niye senden alt yazı istiyim.nasıl olsa divixplanet dışında bi yerden aramıyon veya kendin çeviri yapmıyon..arama motoru kullanmayı mı bilmiyoruz?

Kardeşim bana Cloverfield (Canavar) filminin alt yazısı lazım ne olur bulursan cok tsk ederim !! :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri