alt forum sorunu

38murat38

New member
Reaction score
0
arkadaslar bir konu acmistim banlaninca actigim konu haliyle kilitlenmis..
yalniz alt forumu actigim zaman yazilan mesajlar ve acilan konular tüm alt forumlarda alt forumlari acmis oldugum normal konularda da cikiyor alt forumlari nasil normal sekle sokabilirim...?

eski acmis oldugum konu basligida burasi

http://www.hackhell.com/vbulletin-37x-genel-sorunlar/494719-bir-sorum-olacak.html

tesekkürler.

arkadasim zaten alttaki mesaja bakarak deneme yaptim ama yapamadim onun icin oraya yazamadim konu kilitli konu acmak zorunda kaldim:S dediklerini yaptim yalniz buradaki yazmis oldugum sorun cikti alt forumu acinca hem konu basliginda yazilan mesaj cikiyor hemde alt forumlarda

yokmu bu konuda yardimci olacak bir hayir sever arkadas? arkadasimizin slöyledigini aynen uyguladim fakat olmuyor bir konuya mesaj yyada konu eklenince ne kadar alt forum varsa konu basligiyila birlikte hepsinde cikiyyor:S

Sorununu tam olarak anlamış değilim caps ile gösterebilirmisin :saskin

caps ile suan gösterme imkanim yok yalniz tam olarak söyle söylüliyeyim....

normal bir konuya mesaj yazildigi zaman veya konu acildigi zaman alt forumlarda da ayni konu ve ayni mesaj cikiyor....alt foruma her hangi gibi bir konu eklendiginde veya alt foruma konu acildiginda ayni kategoride bulunan tüm alt forumlarda ayni konu ayni mesaj eklentisi cikiyor

Örnek: komik resimler
Alt forum: karikatörler

komik resimlere konu eklenince ayni konu karikatörler de de cikiyor veya karikatörlere konu eklenince komik resimlerde de cikiyor ve haliyle komik resimler ismi altindaki diger alt forumlarda da cikiyor

ne ettim ne yaptimsa bir türlü olmadi beceremedim :ter:

Geri