Alperen Ocakları Çığ Gibi Büyüyor

Verdiğiniz cevapların ne kadar tutarlı olup olmadığını araştıracağım...

Cevapların sorgulanmasında tutarsızlık varsa tartışılmasına açıksınızdır umarım...

- Tam bağımsızlığı savunan tek partiyiz, ab ye karşıyız abd ye karşıyız, rusya ve çin gibi doğu bloklarına karşıyız, güçlü bir türk - islam dünyası birliğinden başka payandalara ve dayatmalara ayrıca teslimiyetlere karşıyız.

- Bahsi geçen şahısla hiç bir bağımız yoktur, hatta siyasi olarak rakip olarak görmekte mümkündür. Kendi projemiz ve dünya görüşümüz var diğer siyasi unsurlarla rekabet halindeyiz birine uzak diğerine yakın değiliz. Gönüldaşlarımız haricinde hiçkimseylede maddi bir bağımız yoktur.

- Tek cümleyle özetlemek gerekirse ne küreselci nede ulusalcıyız hak yolunda ülkücüyüz. Milleti ulusalcı ve küreselci politikalar arasında tercihe zorlayanlara karşı yerli ve milli bir duruş sergilenmesi gerektiğine inanıyoruz.

(Sırf Verdiğiniz cevaplarda değişiklik olmamasını garanti etmek için alıntılıyorum...)

serdengeçti kardeşim eğer hayırlısıysa Allah yolunuzu açık etsin

trafoo'ya derdin ne demişsin ,söyleyeyim hemen
hem alevi ,hem sosyalist ,hem dine sövmeyi görev bilen ,hem müslüman(!) ,hem de milliyetçi(!) bir vatandaştır
ilk 3ünü gördüm ama kalanları göremedim pek kendisinde

sen cevap verdikçe o soracaktır ama sorduklarına asla ve asla cevap veremeyecektir ve vermeyecektir , lafı dolandırır durur haberin olsun .(kanıtı için Bkz. Trafo'nun geçmişteki postları)

BASIN AÇIKLAMASI

Unutmadık, Unutmayız, Unutturmayacağız…

Merhum Şehit Liderimizin darul bekaya irtihalinin seneyi devriyerisini yadettiğimiz şu günlerde aradan geçen bir yıla rağmen millet vicdanında acılan derin yaraya merhem olacak bir kanaate varılamamıştır.Kurulan kaza kırım ekibi nihayetinde müsvedee parçası bir rapor hazırlamış; hata ihmal ve kusuru bulunanlara hiçbir müeyyide uygulanmamış bilgi dezanformasyonu yapan şer odaklar ifşa edilememiştir.

Bilgi çağında fezada yıldız kovalayan teknolojilere inat devletin itibarı ve tefessüh etmiş kurumlarının izzeti, karlar alıtında kalmış ve camiamızı teskin edecek hiçbir açıklamaya rastlanılamamıştır. Rahmetli Şehit Liderimizin uğruna canı ve cananı infak eyleyen Alperenlerin nihayetinde sabır taşı çatlamıştır. Kurumların ve hükümetin lakayd duruşu karşısında sorumlu mercilerden hesap sorma kasdıyla, irade beyanı için Başbakanlığa yürüyüş gerçekleştirilmiştir.

Sathı Anadolu’ dan kopup gelen Nizamı Alem bahçesinin gülü Alperenler ve tüm halkımızın katılımıyla Tacettin dergahında dualar ve Kur-an'lar eşliğinde yapılan anma törenine müteakip 5000’ e yakın Alperen Ocakları mensubuyla gerçekleştirilen yürüyüşte, herhangi bir taşkınlık yaşanmaması, yürüyüşün basın acıklaması okunup dağılmak kastına rağmen emniyet yetkililerinin provakatör ve tahrikkar tutumları nedeniyle arkadaşlarımız zor durumda kalmış, sebebsiz biber gazı kullanılmış ve cıkan arbedede 2 arkadaşımız ve 5 polis yaralanmıstır.

Milletimizin ırz ve namusunun bekçisi olan ve Rahmetli Şehit Liderimizin üzerinde ziyadesiyle emeği bulunan emniyet müntesiplerinin yine milletimizin mukaddesatının ebedi bekçileri olan Alperenlere olan tavrını şiddetle kınar mukabelede bulunmayışımızın, millete olan hürmetimizden kaynaklandığını yine milletimizin bilgilerine sunarız.

Lakin teröristlere dirayet gösteremeyenler Alperenlere yiğitlik taslamakta bir beis görmemektedirler. Bu bağlamda şunların bilinmesinde fayda vardır. Nihayetinde bir kurşunluk canımız olsa da arzu semanın ordularına boyun eğmez başımız; hak bildiğimiz yolda yürüme adına cümle hasmımızdan sinmez sadrımız vardır.

Karşısına bizi düşman olarak almak isteyenler bu kararlığımızı gözden geçirip ona göre bundan sonraki süreci yönetmelilerdir.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYRULUR

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Genel Merkezi

sizin ne yaptığınız ortada ki bence öyle

durumlar düzelteceğiz diyorsunuz sorun kalmayacak diyorsunuz adam dövmk için falan
ama nerde bi olay olsa bi sorun ufak bi problem çıksa hemen kavga...
ama unutmayın sesinizi çıkaramadığınız yerlerde var ve bizde büyüyoruz...

Zeki ve aydın kimselerden oluşan bir topluluk umuyorum.

Yoksa,altın kolye çizgili takım elbise kalkık burunlu ayakkabı elde tesbih telefonu cendere çalan eğitim seviyesi orta 1 bile olmayan tiplerin doldurduğu bir topluluk midemi kaldırıyor.

Sonumuz hayronsunlar,ama hainlik yapmıyorlar sonuçta..

Haydi Hayırlısı..! Sakın sizde MHP lilerin rahmetli Alparslan Türkeşin kemiklerini sızlattığı gibi..rahmetli Muhsin başkanın kemiklerini sızlatmayın..tekrar hayırlısı olsun..Allah CC yar ve yardımcınız olsun..!

Tekirdağ Alperen Ocakları Açıldı...

Açılışın bir gün öncesinde Çerkezköy’e giden Alperen Ocakları genel başkanı, burada Çerkezköy Alperen Ocaklarının hazırlamış olduğu, Polis Evinde gerçekleşen yemekli bir tanışma toplantısına iştirak etti.

Şehrin girişinde mehteran takımıyla karşılanan GÜRGÜR, ocak binasına doğru hareket etti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah GÜRGÜR bir konuşma yaptı. Gürgür konuşmasının ardından getirilen kurbanı bağışladı ve açılışı gerçekleştirdikten sonra Tekirdağ İl başkanımıza başarılarının devamını diledi.

Tekirdağ il başkanlığı açılışına Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, Marmara bölge başkanı Bülent Kanyılmaz, İstanbul Alperen Ocakları başkanı Güven Hızarcı, Edirne il başkanı Alparslan Cankaloğlu ve çevre ocak başkanları da katıldı.

Büyüsünler..Beklıyordum ne zamn ortaya çıkacaklarını..[/BVe Çıkmaları gerekırdı zaten..Yolları açık olsun..

Geri