Alper Kardeşimize Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Bilecik İli Bozüyük İlçesi Necatibey İ.Ö.O. 5/C Sınıfı Öğrencilerinden Alper SAYER Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi tarfından ALL - LÖSEMİ (Kan Kanseri) tanısı konulmuştur. Tedavisi 07.03.2007 tarihinde başlanmış ve halen devam etmektedir.
Necatibey İ.Ö.O. İdaresi ve sınıf Öğretmeni Vedat ÇAM yardım kampanyası başlatmışlardır, kampanya 26.03.2007 tarihinde başlayıp iki ay sürecektir.
Kampanya detaylarını www.alpersayer.com adresinden öğrenebilirsiniz. Bu adresi msn ve e-posta yoluyla ulaşabildiğimiz herkese bildirirsek bir faydamız olabilir diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu da kardeşimizin doktor raporudur

2wrp06t.jpg

Saygılar.

konu sabit konulara alınmıstır... ilgilenen ve yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkürler..

Çok sağol İspik kardeş. Beni değil, Alper'i mutlu ettin şimdi. Arkadaşlar, Hackhell Tr'nin en iyisi ve en büyük sitesi, sizden ricam bu konuyu ciddiye almanız ve tanıdığınız kim var kim yoksa herkese iletmeniz. Ben bundan sonraki msjlarımda bu linki içeren bi entry koycam postun en sonuna. Bunu herkesin yapması gerekir diye düşünüyorum. Saygılar.

güncel

ona yardım elimizi uzanabıldıgı kadar uzatmak boynumuzun borcudur...gecmıs olsun dıleklerımı sunarım..

yavrum benim allah şifa versin=( bizi haberdar ettiğin için sağol kardeş

Allah şifa versin ne yazıkki ülkemizde donör sayısı çok az bu nedenle de gerekli malzemelerin temini zorlaşıyor.

Hocam donör sayısıyla ne yazık ki alakası yok, keşke öyle olsa ya :( kan kanseri olduğu için bu imkansız, muazzam bi para gerekiyo, tedavisi en pahalı hastalıklardan biri bu :(

Hep destek Tam destek

tşkler bütün tanıdıklarımın haberi olucak söz

Her sene 3-40 bobrek nakli yapilan ulkemizde ilik
konusunda daha da zorluk cekilmektedir. Lutfen
yardimlarinizi esirgemeyin.

sağol kardeş herkes hassas olmalı bu konuda hepimizin basına gelebilir yada ailemezin yakınlarımızın arkadaslarımızın ...

Keşke imkanlarımız elverse sadece Alper e değil yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edebilsek, kendinzi bi an için onların yerine koyun. Bu hepimizden önce devletin de görevi olmalı

Keşke hepsine yardım eli uzansa :(
Allah hepsine acil şifalar nasip etsin.

sevgili arkadaşlar ben alperin öğretmeniyim. ayranı yok içmeye hesabı ama ne kadar para gerekiyorsa bulacağım onun için . bu konuda sıkıntı yok. nereden bulacaksın diyeceksiniz . o da benim öğrencime olan düşkünlüğüm merak etmeyin. siz yeterki hayır duanızı esirgemeyin. ilginizden dolayı hepinizden allah razı olsun. bu dünyada hiçbir şey imkansız değil ölüm hariç. allah gecinden versin. hele hele alper için..........

hocam sağolasın, senin yardımlarının haddi hesabı yoktur, inşallah tez zamanda iyileşicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri