Alparslan Türkeşin Özlü Sözleri

Gölgesinde Yaşıyorsan Bayrak Senden Utanmasın!

MHP nin iktidara gelmesi için Türkeşin oğlunun kesinlikle genel başkanlığa getirilmesi lazım. Ahmet çakar mı Erman Toroğlumu tam hatırlamıyorum ama sporcu adam bahçeli sınıf arkadaşıymış eskiden verdiği oyu haram etti ve siyasetten anlamayan kişinin başta ne işi var demişti.

ne alp arlan türkeşi o herif sözü partiyi bırak o tiple bakkaldan ekmek alamaz ya partiyi ne kadar saçma faşist düşünceler üzerine kurumuş ney türk milletini mülk sahibi yapmak
müslümanım diye geçiniyo peki bir sey diyicem müslümanlık ilk savundugu şey nedir eşitlik
nie ozmn her lafın başında türk milleti türk ulusu nie heo türk hz Muhammet (s.a.v) ne demiş araplara veda hutbesinde arap müslümanlar ile dier müslümanlar eşittir hepimiz bir ana bir babadan geliyoruz
nerde ozmn bunların müslümanlıgı bunlardan bunlardan din ırk ülke savunucusu deil en ala bölücü faşit olur

o sözlerden sen bunu anladıysan sana ne dense azdır onun ıcın yolun acık olsun ; )

ne alp arlan türkeşi o herif sözü partiyi bırak o tiple bakkaldan ekmek alamaz ya partiyi ne kadar saçma faşist düşünceler üzerine kurumuş ney türk milletini mülk sahibi yapmak
müslümanım diye geçiniyo peki bir sey diyicem müslümanlık ilk savundugu şey nedir eşitlik
nie ozmn her lafın başında türk milleti türk ulusu nie heo türk hz Muhammet (s.a.v) ne demiş araplara veda hutbesinde arap müslümanlar ile dier müslümanlar eşittir hepimiz bir ana bir babadan geliyoruz
nerde ozmn bunların müslümanlıgı bunlardan bunlardan din ırk ülke savunucusu deil en ala bölücü faşit olur

tamam anlıyorum yaşın kaç?

Bu laflara üstad Che yıllar önce şu şekilde cevap vermiş.

"Yaşasın halkların kardeşliği"

Bak bakalım Atatürk ne demiş? :
"Türk'ün Türk'ten Başka Dostu Olmaz!"
"Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki ASİL KANDA Mevcuttur."

Sen Che'nin sözlerini Atatürk'ün Sözlerinden Önemli Görüyorsan Diyecek Bişey Yok...

Bu laflara üstad Che yıllar önce şu şekilde cevap vermiş.

"Yaşasın halkların kardeşliği"

senin üstad nereyi kurtardı hatırlayamadım
adam olamadız gitti.
dünyanın taktirini toplayan ATATÜRK'ü bırakıp che mi ne karın ağrısı adama üstad diyen zihniyet gitsinde che nin uğruna öldüğü devlette yaşasın

:D:D:D:D yuh artık ilerleyin ya

senin üstad nereyi kurtardı hatırlayamadım
adam olamadız gitti.
dünyanın taktirini toplayan ATATÜRK'ü bırakıp che mi ne karın ağrısı adama üstad diyen zihniyet gitsinde che nin uğruna öldüğü devlette yaşasın

:vur............

єℓ_мαяια¢нι;3039751' Alıntı:
Arkadaslar Sağda Solda Bozuktur....Çünkü...

Solcular ; Che Mao Lenin Stellin Gibi Adamlara Özenmiştir....Hani Atatürkçüydü Solcular ?

Atatürk Dememişmiydi : ''Komünizm Yılan Gibidir Görüldüğü Yerde Başı Ezilmelidir ''

Eee Bugün Solcular Komünist Düşünceye Sahip ? Tanıdığım Çoğu Solcuda Böyledir

Sağcılar ; Öyle Adamlar Tanıdımki Başbuğ Denilen O Adamı Atatürkten Üstün Tutanlar Var + MHP Akp Modeli Bir Siyasete Doğru Kayıyor...Zaten Mecliste İşbirliği Yapmalarından Belli

Onun İçin Yaşasın Kemalizm

Sağcılar solcular var tamam. Sen de ORTALIK mı oluyosun?
Atatürk'ün yeri ayrı Başbuğ'un yeri ayrıdır. Atatürk'ü Başbuğun yolunda giden Ülkücüler kadar, Milliyetçiler kadar seven ve yolunda giden var mı? akp modeli olamayacak tek parti MHP dir. Onlar kadar Seviyesiz Siyaset anlayışımız yok bizim. Aynı kefeye koyma sakın!....
Ve son, öyle insan tanıdım ki solcu, O kadar insan tanıdım ki sağcı, Toplasan on tane adamı gözlemlemişindir. Herkese mal ediyosun. Başbuğ'u tarif ederken o adam diyemezsin doğru dürüst konuş. Hitaplarına dikkat et.:saskin

MHP nin iktidara gelmesi için Türkeşin oğlunun kesinlikle genel başkanlığa getirilmesi lazım. Ahmet çakar mı Erman Toroğlumu tam hatırlamıyorum ama sporcu adam bahçeli sınıf arkadaşıymış eskiden verdiği oyu haram etti ve siyasetten anlamayan kişinin başta ne işi var demişti.

Başbuğ TÜRKEŞ'in oğlu Tuğrul Türkeş, Genel Başkanlığı bırak; daha yeni barıştı Babasının kurduğu Parti ile bunu herkes biliyo.Ve beğenmedikleri Devlet BAHÇELİ herzaman kapımız açık dedi Tuğrul TÜRKEŞ için.
Allah'ın kalpazanı ne anlar siyasetten (Erman Toroğlu) o eline hıyar alıp hormonlu mu hormonsuz mu diye kanal kanal gezsin. Spor programında maskaralık yapsın.
Siiyaseti de Devlet Bey'e bıraksınlar, Çünkü O siyaseti ALPASLAN YÜRKEŞ Bey'den öğrendi. İşin erbabından yani.

O herif dediğin seni.............

Müslümanlıktan bahsediyosun Allah'ın yarattığı insanın tipini beğenmiyosun, Sen sipariş vereydin nasıl tiple yaratılacağına dair.Siyaseti insan tipiyle bağdaştıran dangalaklara hayranım yaaa... O tipsizmiş, bu karizmatikmiş. Yazık size!.:vur
Alparalan TÜRKEŞ'in hacıya gittiğini kim biliyo. Erbakan gibi, Müslümanım diye geçinenler gibi ibatetini reklam yaparak 5-6 defa hacıya gidiyorum, hacıya gidiyoruuuuummm diye bağırmadığı için mi Müslümanım diye geçiniyo. Nasıl İnsanlarsınız siz ya.
MÜSLÜMAN'lığın ne olduğunu öğrenememişin. Önce onu öğren, Bir de doğru düzgün TÜRKÇE yazmayı öğren. Bak ikisi de lazım oluyor yeri gelince.:saskin

Faşistliği doğuran yine faşistliktir.Yahudiler 1. Dünya savaşından sonra Almanyada mal mülk sahibi olup Almanları ezdiği için Almanyada Yahudi düşmanlığı doğmuştur ve tüm galip devletler Almanyayı ezdiği için Hitler tüm dünyadan kendi ırkını soyutlayıp faşist olmuştur.Ancak faşistlikle milliyetçiliği de birbirine karıştırmamak lazım ,önce milletim demekle diğer milletlere öldürecek yakıp yıkacak kadar düşman olmanın aynı kefeye konması külliyen yanlıştır. Günümüz Dünyasında milliyetçi olmayan ülke sayısı kaç tanedir acaba.Her ülke kendi milletini önce düşünmek durumundadır.Şu anda Türkiyede büyüyen milliyetçilik akımının sebebi yapılan haksızlıklar ve karşıt milliyetçi tutumlardır.
Ben ülkesini ve milletini seven herkesi severim. Ülkesini ve milletini sevmek geriye kalan Dünyaya düşmanlık etmek olarak algılanmasın.Ne solculuk komünistlik ve dinsizliktir nede milliyetçilik faşistliktir.Yeterki dozunu ayarlamayı bilelim.

Siz hala yapay siyasi ayrışımlara düşerek vatanın bölünmesine seyirci kalan gerizekalılardan mısınız?Yoksa Atatürkçü düşünceye sahip çıkan vatanseverlerden mi?

rahmetli nur içinde yatsın emeğe saygı kardeş

paylaşım için teşekkürler usta emeğne sağlık bu sözler hepimizin aklından çıkmayacak ve arkadaşlar şunuda unutmayın stalinin ve leninin nasıl özgürlük karşıtı nasıl baskıcı bir yönetim kurduğunu herkes biliyor -katlettiği insanlardan bahsetmiyorum bile- leninin kendi tarihe geçmş sözleri vardır biz terör devletini savunuyoruz cinsinden, sovyetler birliğinde halkkın ne kadar aç fakir çaresiz kaldğnı bütn dünya bliyor kmse inkar etmesn insanlar dinini öğrenemiyordu yasaktı. boşverelim bu yüzden bunları istedikleri kdr sataşsınlar ;) biz Atatürküne ve Türkeşin yolundan emin adımlarla ilerliyoruz özgürlüğümüz ve onurumuz için!

senin o üstadının mezarını :goz:

bak ondan önce de aziz Atatürk ne demiş;

''Bu memleket tarihte Türk'tü,bugünde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak kalacaktır.Türkiye Türklerindir''

adamlar hala halk ve kardeş diyebiliyorlar ya :mad: İnadına 1 iz tekiz öyle kalacağız!!

bu memleket zamanında türk değildi. kimse bunu idda etmesin eğer böyle savunursanız
yunanlıların Egedeki iddalarını haklı çıkarırsınız. Türkler zamanında açık açık barbarlıkla
Asyadan gelip Anadoludaki halkları yerlerinden yutlarından etmişler. Şimdi nasıl olur da
burası bizim dersiniz? Siz öyle derseniz israil de burası bizim deyip Filistini istediği gibi
işgal eder.

bir de "Her Türk asker doğar" diye birşey var. Ya arkadaşım biz neden bilim adamı olarak doğamıyoruz. Kardeşim bırakın bu işleri barbarlık ve ırkçılıkla bir yere varılmaz.

Yaşasın Tam Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti !

Yaşasın Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK !

Yaşasın Yüce TÜRK Milleti !

Yaşasın TÜRK-Azeri-Laz-Çerkez-Boşnak-Gürcü-Türkmen Kardeşliği !

Kahrolsun Hainler !

Geri