Alparslan TÜRKEŞ ( Son Başbuğ )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terbiyeli ol ben senin başbuğuna küfür ettim mi

senin başbuğun kim olm allahsız kıtapsız leninmi sen kimsin Alp Arslan TÜRKEŞ e küfür edeceksin aklını başına al öyle birşey yapma sakın gök iner üstüne adam akıllı konuş bizi böyle germe durduk yere iş alma başına

ulan sonra bize faşist diyorlar böyle adice konuşup konuşup resmen provoke ediyor :)

bu ve bunun gibiler türlerinin son örnekleri,nasılsa yakında nesilleri kendiliğinden tükenecek....

benimde çorbada tuzum buluncak inşallah .sen bekle kardeş girme araya .saol ama girme .kimmiş bu deyyus benim bursamdan bide merak etttim .hala bi özel mesaj almadım .bu arkadaşın ismi yusuf yusufmu yoksa .

uln ötmeyi biliyosun .ortabağlarada bekliyosun beni madem hadi o zaman adresini ve cep telini ver bana .bekliyorum ..inegöldeyim .önce bursa ocağa adres tespiti yaptırcam doğruysa ben gelicem .bu kadar işimin arasında gelemem oraya ama önce bi sorarız ona göre yalan değilse verdiğin adres hemen ordayım.sen ordamısınnnn???

onlar hepimizi ocağa arka yapmak için çıkanlardan sanıyorlar =)
aldığı cevaplar yüzünden tersten görmüş olmalı :D
sosyalist doğru yolu bulman dileğiyle EsenlikLer..

sosyal it oldu tırsak it arkadaşlar .kusura bakmayın sizin sohbetinizide galiba sona erdirdim.bilmiyorum iyimi oldu kötümü oldu .kusuruma bakmayın .dayanamadım bu sosyal ite daha fazla.

benim anlamadığım davet ediyor şimdi neden sesi çıkmıyor .bir insan önce sözünden durur yaw .söz vermek şey vermeye benzemez .ne biçim bir adam .davet etti beni .valizlerimi hazırladım haber bekliyorum ondan .şimdide sustu yaaa .olacak iş değil

onlar hepimizi ocağa arka yapmak için çıkanlardan sanıyorlar =)

tamam da bozkurt bizde ona arka yapcaz zaten .güzel geniş bi tempra arkası yaparız ona olur biter .biraz genişleme olur ama idare edecek artık .gülü seven dikenine katlansın artık dimi ?

konu kapatılmıştır
seviyesizlikte bulunanlara birbirlerini tehdit edenlere ve hakaret edenlere gerekli cezalar verilecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri