Alone IN The Dark 5 [RS][2008][Korkuyu İliklerinizde Hissedeceksiniz]

kanka oyunun crackini buldum ve şu anda oynuyorum
linki vericem uploud edip
linki vericem kurulum aşamasını yazyım içine koyayım.

oyunu bıraktım sırf sizin için

aha size ilaç okuyun ve uygulayın ben şuan oyuna dönnüyorum kolay gele

http://rapidshare.com/files/140086276/alone5.rar
ya kardeşim sana ne desem azdır!!!
serial sorunu yüzünden oyunu indirmeyenler affetmesin çeksinler, indirenlerde tadını çıkarsın :) açlıştaki müzik beni heycanlandırdı hemen çıkıp teşekkür edeyim dedim :) çok sağol...
içimden dedim lan bunda virüs felan vardır diye kusura bakma günahını aldım :D güncel antivirüs programı onay verdi yazanları uyguladım ve herşey sorunsuz tık diye oyunu açtı ;)

merhaba, sadece .mds dosyasını upload edip linkini yollar mısınız? Ben bütün dosyalar var ama sadece .mds uzantılı dosya yok. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

...........teşekürler.............

çok saol oyunun grafikleri iyi, küçükken bunun dos versiyonunu oynardım.

indiriyorum bakalım tam benim beyendiğim tarzda oyun işallah çalışır indirip kurunca tekrar yorum yazcam

arkadşım indirdim kurdum kreğini başka yerden buldum şu an oynuyorum eline sağlık kreğini isteyen olursa verebilirim

Dostum Kutay Serial istiyorum Bulun bana Delirdim yaww

arkadaşım bide doru düzgün not yazsaymışın cok iyi olacakmış ben hiç bişey anlamadım valla
sonra demon toolsa imaj file icindeki imaji açıyoruz

şimdi oynayabilirsiniz exe. ye tıklayın ve oyun başlasın nedir şimdi bu

ayrıca exe dediğin ne onuda anlamadım

oyunda arabayı sürerken yanında da hatun var yarasalar gelip havaya kaldırıyorlar ya oynayanlar bilir orda makina çalışmayı durdurdu diye hata veriyor benimle aynı sorunu yaşayan arkadaş varmı acep? oyun kitlenip kalıyor..saygılar..

dostum senden önce sir daniel arkadaş vemiş indirdim ama oyun çalışmadı kesin çalışırsa bunu indireceğim teşekkürler şimdiden inşallah çalışır

emegine sagLik dai teşekkürler :goz:

dostum emegine minnet oyunu indirdik ama crack linkinde bi sorun var galiba rapid de eror diyor kolay gelsin saygılar başka nerden indirebilirim crack i

sag ol dostum emegine minnettt

eline sağlıkta şu oyunun hilelerini bilen biri varsa bi versin yaw çok lütfen :)

emegine saglık kardeş güzel bi oyun emege saygı sonsuz tşkler

Geri