Alone IN The Dark 5 [RS][2008][Korkuyu İliklerinizde Hissedeceksiniz]

yaa serial istiyor kurulumun son aşamasında yaa
shark da vermemiş serial i
napcaz bilmiyom inşallah ilgilenir shark

hocam active nasıl yapacaz bunu. serial istiyor internetten bulduklarımı kabul etmiyor.

:D cok güzel ya paylaşım yapılıyor. Çalışıyor diye indiriliyor. Heryerde oyun var ama seriale activasyona cozum bulabilen yok piyasadakilerin hepsi yavan. Genel bir muhabbet var. 1-2 hafta içinde sağlam bi crack çıkacakmış sanırım. İndirdiklerinizi silmeyin biraz bekleyin derim.

bi oyun için 67 part indirecek kişi var mı ki acaba?

Ya bukadar çok part'dan olusan oyunları nasıl indiriyonuz ? ya sizde peygamber sabrı var yada benim bilmedigim bişi var 67 partdan bahsedıyo yaa herbiri 20dk surse ortalama 22-23 saat suruyo..!

oyun cok guzele benziyor ama crackleyip calistiran yok gibi,en iyisi birileri calistirana kadar oyunu indirmemek malum 7 gb tutuyor toplam!

şu aktivasyon sorununa çözüm bulan vamı allah aşkına yafs:help:help:help:help

aktivasyon sorunu var. piyasadan razor 1911, vitality, fairlight ..den crack bekliyorum. yüklemede internet bağlantısı istiyor. indirdim dvd ye çektim. .baştan söyleseydin bu oyunu indirmezdim. :vur :vur genede teşekkürler .

... arkadasarl burdan bı deneyınn vbaazılarınınkı cozuluyo bazıları cozulmuyo ısteyen mbaksın krek cozucu kullanılmız

ne grafik var yaa.......

cok ugrastım oyunu ındırdım ama crak ve serıal sorunu oldugunu soyleseydın ıondırmezdım kardesım yıne saıooll cıozum bulmanı baklıyorum yınede megıne saglık

evet sonunda bitti ve kurdum.. diğer arkadaşlar gibi seriali araştırıyorum bende inşallah bulacaz..

selam..oyunu indirip yükleyen var mı? oyunu yükledim ama serial şifresi istiyor...oyunun craklerini nasıl yükleyebiliriz..carac verilmiş ama nasıl yükleneceği hakkında bir bilgi yok..online olarak aktivasyon isteyip duruyor!!!

bu oyun harika ama benim bilg. 3 yıllık oldugu için sadece bir hayal

kanka oyunun crackini buldum ve şu anda oynuyorum
linki vericem uploud edip
linki vericem kurulum aşamasını yazyım içine koyayım.

oyunu bıraktım sırf sizin için

aha size ilaç okuyun ve uygulayın ben şuan oyuna dönnüyorum kolay gele

http://rapidshare.com/files/140086276/alone5.rar

Geri