ALmanya 3-0 TÜRKİYE [ 2012 Av. Şam. EL. A Grubu 3. Maçı - Tek BaşLık ]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Taktik iyi fakat uygulayabilecek kadro yoktu, Defansta Servet iyi bir seçimdi ama diğerleri için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim aurelio da sakatlanmasaydı Almanlar kolay gol bulamayacaktı, Bunun dışında orta saha ve forvet hattı çok kötüydü. Tuncay' ın ilk 11 de başlaması gerekirdi, eleştirdiğimiz Nihat da oynasaydı fizik gücüyle Almanları zorlayabilirdi, Alman' lara karşı teknik oyuncularla iyi bir sonuç elde edemezsiniz.

Bu oyuna bu sonuç normaldir.

Hezimet oldu dağıldık resmen ortada oyun adına bişey yoktu

Oğuz denen ................ + Hiddink = Böyle bir sonuç .
Oğuz bu takımı yapıyor , iyi futbolcu olabilir ama Teknik Direktörlükten zerre kadar anlamıyor.
Milli takımda olmaması gereken en az 5 Topçuyu ısrarla hala milli takıma çağırıyorlar .

Dün gece çok küfrettim zaten gerek yok daha fazla yazıp canımı sıkmaya .
Oğuz ............... Sı istifa
Hiddink'te en kısa sürede kovulsun .
Defol Hiddink !
:001_cool:

Mesut hakkında o kadar Saçma şeyler yazıp çizdilerki Adam attığı Gole Sevinemedi .
Helal olsun Türk milli takımını seçmediği için .
Seçse ne olacaktıki ?
Seçenler ne yapıyor ?
Alman milli takımı her turnuvada en az Çeyrek Final oynuyor .

Bizim milli takımımız ise gidecek mi gitmeyecek mi Çiçek Falına bakıyoruz .

hiddink ve şu futbol mantalitesine mi milyon dolarlar verildi acaba ? çıkıp da yenildiğimiz takım dünya üçüncüsü diye beyanat vermek ne demek ? bu tamamen kendi kendini ezip küçük düşürmeye eşdeğerdir. sen san marino nun değil TÜRKİYE'nin milli takımlar sorumlususun sümsük insan..unutma ki bu takım da zamanında dünya üçüncüsü oldu , avrupa şampiyonasında da güzel tarihi başarılara imza attı. oynattığın futboldan ve oğuza ait bile olsa futbolcu seçimlerinden ziyade bunak bunak konuşmalarına uyuz oldum. ben olsam yılmaz vural ı getiririm en azından ülkemin adamı bunun yerien saçmalasın

Geri