''ALLah'tan Fenerbahçe Maçı Ağırdan ALdı.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 6 da olan takımları yenmek çokta önemli değil bence diğer maçları kazanıp şampiyon olmak önemli olan.. ilk 6 da olan takımları yenınce bize 5 puan mı verıyolar ? ? Sonucta her maç 3 puan ..Ben Yinede Şampiyon Olacağımızı Düşünüyorum...

yazık ya bu kadar beceriksiz olunmaz
beşiktaşlıyım ama
sivas sampiyolsun bana göre hak eden kazanır

Koyu bir beşiktaşlı olarak dün çok üzüldüm ama SerGen yALçın sana karşı olan saygımın büyük kısmını da yitirmeye başladım, özellikle bu son okuduğum yazınla.
Yusuf'u hiç çekemedin ve çekemeyeceksin gibi görünüyür.
Ernst belkide en yararlı maçlarından birini çıkarttı ama nasıl görmek istediğine bağlı olay.
Futbol'da yadsınamaz bir gerçek var istatistik! bir göz atarsın umarım sallamaktan boşa zamanın kalırsa.
Böyle yaparak rakıp takım taraftarlarına çanak tutuyosun.
Herşeye zıttıyla bakarak olumlu 1 2 sonuç çıkarma çabası içerisindesin.
Böyle birşey spor yazarlagına daha yeni başlamış senin haddin değil.

Ayrıca kışkırtıcı mesaj yazan her üye ayırt edilmeksizin ceza alacaktır. bu bir uyarıdır.
ilgili olduğunuz takımın bölümünde değilseniz yazdığınız yorumları 2 kere okuyarak gönderin.
selametle...

Şuanda O GazeteLerde Köşe YazarLıqı Yapıp Ntv Spor'a Çıkıpta ProqramLarda ßoy Gösteriyorsa ßEŞİKTAŞ Sayesındedır.. iLk Defa ßeşiktaş'tan Gittikten Sonra ßeşiktaş'a İhanet Eden ßi Oyuncu Gordum.. [Tumerı Unutmadım..Onu Saymıyorum.... ]

bravo sergen güzel yazmıssın tebrik ederım adam cok dogru konusmus bole gıderse sampıyonluk hayal

nolmuş yani ilk 6 dan bi takımı yenemiyosak!!!!şampiyon olunca tescilmi etmicekler ilk 6 yı yenemediniz diye??? ligin kalitesini gösteriyor demiş bi arkadas...ne alakası var???onu anlayamadım...ne yani kadköyde 3-4 aldıgımız macta yada fenerin cimboma 6 attıgı zaman niye söylenmedi bu laflar!!!!!

Bu sene Beşiktaşımın şampiyon olucağına inanıyorum ama Mustafa Denizli'ye bir türlü alışamadım.Adam hiç bir şekilde derbilerde başarılı olamıyor.Büyük maçların hocası değil bence. Beğenilmeyen Mircea Lucescu Beşiktaşın başında olsaydı şu anda büyük ihtimal 65-70 arası bir puanla şampiyonluğunu ilan etmişti.Sezon başında Ertuğrul Sağlam göderilmeseydi şu anda lider olarak son 4 haftaya giriceğimizi düşünüyorum.Galatasaray ve Fenerbahçenin olmadığı bir ligde şampiyonluğu zorla Sivas'a kaptırıcağız Allah'tan onlarda şampiyon olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri