''ALLah'tan Fenerbahçe Maçı Ağırdan ALdı.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcolez

New member
Reaction score
0

t7mp2d.jpg

Bu takımda Beşiktaşlılık ruhu yok!​

BEN futbolculuk hayatımda bu kadar zayıf bu kadar eksik ve hedefsiz bir F.Bahçe görmemiştim. Muhtemelen Beşiktaşlı oyuncular da bir daha göremezler. Ama bir çuval inciri berbat ettiler. Hepsine yazıklar olsun. Maçın ciddiyetini anlamamış, hayatlarında hiç derbi oynamamış, sanki şampiyonluğu istemiyor bir haldeydiler. Kendileri adına değil Beşiktaş adına çok üzüldüm. Bir takım nasıl bu kadar kötü oynayabilir, inanılır gibi değil

BEŞİKTAŞ maçı kazanmak için hiçbirşey yapmadı. Holosko haricinde çabalayan, maçı isteyen, şampiyon olabileceğine inanan Beşiktaşlı futbolcu yoktu sahada. Bir maç bu kadar geniş alanda oynanır mı? Bu kadar mı bir takım birbirine yardım etmez? İşte herkesin gözlerinde büyüttüğü gerçek Beşiktaş aslında bu. Vasat oyunculardan kurulmuş, vasat bir takım! Geçen haftadan sonra bana herkes “Neden Yusuf’u övmüyorsun?” dedi. Ben Eskişehir maçının 85. dakikasında şov yapan adamı ne yapayım? Bana F.Bahçe maçı, derbi kazanacak adam lazım. Yusuf o adam değil ki öveyim. Gelsin F.Bahçe’yi yensin omuzlarımda taşıyayım. Ama yok... Suç aslında başkanda, Yıldırım Demirören’de...

BAŞKANA buradan şunları söylüyorum: “Evde oturarak transfer yapılmaz. Hala Nobre ile Delgado ile sözleşme yeniliyorlar. ’Delgado’yu gönderemezseniz o sizi gönderir’dedim... Dinletemedim. Delgado mu büyük futbolcu? Nobre nerede? Takım şampiyonluğa oynuyor Nobre yok. Böyle adamla sözleşleşma yapılır mı? Sanki bulunmaz Hint kumaşı. Yazık çok yazık.”

BÖYLE rezalet olmaz. Delgado ancak halı sahada oynar. Gitsin orada oynasın. Biraz sorumluluk alır insan. Allah’tan F.Bahçe maçı ağırdan aldı. Yoksa Beşiktaş için facia olurdu. Güiza’nın golü muhteşemdi. Daha da atardı aslında. Ama hızlı çıkamadılar sahalarından. Tebrik etmek lazım onları. Keşke bütün sezon böyle oynasalardı. Demek ki onlar da maç seçiyorlar.

HOCA NE YAPSIN?
MUSTAFA Denizli ile ilgili söyleyecek birşey yok aslında. Çünkü hoca takıma bir yere kadar müdahale edebilir. Kağıt üzerinde en iyi 11’i sürmüştü sahaya... Ama o ne yapsın oyuncular mücadele etmeyince, şampiyonluğu istemeyince. Nerede 9 milyon Euro ödenen Sivok, Zapo? Yusuf sahada geziniyor. Tello korner olsun da orta yapayım diye bekliyor. Ya gerçekten bu Tello ne iş yapar? İnsan bir kez ceza sahasına girer, dripling yapar, adam geçer. Ama o sahada saklanmaktan başka iş yapmıyor. 33 bin kişi önünde bu F.Bahçe’yi yenemiyorsan, hadi onu da geçtim 3-4 pas yapamıyorsan yazıklar olsun.

HERKES ‘Ernst’ diyordu. Ben de yanına pas atamıyor diyordum. Hani nerede Ernst? İnsanlara gerçekleri söylemek lazım. Yoksa beklentiler büyüyor. Sen forvetlerine top getiremiyorsun. Bobo-Holosko yalnızları oynuyor. Holosko tüm F.Bahçe defansını tek başına geçmek zorunda kalıyor. Dünkü maç, dünkü derbi Beşiktaş adına komedidir. Hem de ağlatan komedi cinsinden... Bu Beşiktaş şampiyonluğu haketmiyor.

ŞİMDİDEN söylüyorum: “Bu kafayla gelecek yıl da birşey olmaz bu takımdan! Hazırlıklı olun.”

Kaynak:http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=236523

bjk zaten iyi futbol oynamıyorki,ilk altıda olan takımların hiçbirini yenemediler, bu bjk nin şampiyon olması ligimizin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor, haklı sergen

cok dogru soylemis sergen Bu takımda Beşiktaşlılık ruhu yok! ilk 6da ki takimlari yenemiyorsak ne yapalim sampiyonluga boyle sampiyon olucaksak ic olmayalim daha iyi

ibrahimde dio bu takımda 2003 ruhu gorüorum. bnde ruhsuz bi takım görüorum.

...ey 2003 ruhu geldiysen....

cagıralım belki gelir:)

beşiktaşım bu saatten sonra şampiyon olacağını düşünüyorum ilk 6 sıradaki takımın hiçbirini yenemedi daha bi debi daha var bjk nin şansı çok zor şampiyon sivas gibi gözüküyo

ilk 6 dakileri yenemeyen tek takım beşiktaş değil güzel kardeşim. başkalarından duyduğunuzu gidipte sağda solda zırvalayıp komik duruma düşmeyin.

ben tek takım demedim ilk altı takımı yenemedi bjk daha gs derbisi büyük ihtimal onu da yenemez şampiyon sivas gibi gözüküyo

Sergen Haklı Kadıköy Panteri PAncu Gibi Ruh'lu Olmalılardı.Bu maçta Eminim Pancu Gibi 2 Oyuncu olsa

Ibrahim bugune kadar yerinde bisey mi dedi sanki
dikat et her yil ayni seyleri soyluyor
yok bu yil 100 yil ruhu var yok takimda arkadaslik cok iyi yok bu yil kesin sampiyonuz
:vur
bide artik ruh carmaktan baska secenegimiz de kalmadi onuda da denesek belki gercekten gelir :)))

Sergene bir çift lafım var her ne kadar rezil bi oyun olsa da bu kadar yerden yere vurulmaz takım. tamam futbolculuğunda iyi futbolcuydun ama unutma senin forma giydiğin maçlarda da Beşiktaş çok kötü oynayıp kaybetti o zamanlarda biri seni böyle eleştirdiği zaman cart curt yapardın. yorumculuk yapacaksan da çizgiyiaşmadan yap

FenerLiLerin Size Yaptığı Laf DeğiLmiydi O Yahu?Hani Şu UEFA Kupasını aLıcağınız :) Zaman

Sergen'in Yaptığı Yorumdan Ne oLur...

1 MağLubiyet aLdı Diye Diğer ConconLar Gibi DestekLediği Takımını Satan Bizden DeğiLdir.

ayağına kadar gelen fırsatları beşiktaştan daha iyi tepen başka takım yoktur heralde.sen kendi evinde oynayacaksın ve rakip takım ilk yarıda %69'luk topla oynama yüzdesi elde edecek..bunun yanında,ben saymadım ama bugün duyduğuma göre ikinci golden önce rakip takım 17 hazırlık pası yapacak ve sen seyredeceksin..sivok'u ön liberoda oynatacaksın, elinde zapo gibi sağlam oynayan bi oyuncu varken sen maça gökhan efendiyle başlayacaksın,yine söylüyorum evinde oynamana rağmen korkak bir futbol ortaya koyacaksın sonrada feneri yenmeyi hayal edeceksin. beşiktaş böyle oynarsa ancak başka takımların sivasla yapacağı maçlara göre şampiyon olur yada olamaz..ne hallere düştük yazık...! kendi işimizi kendimiz halletmeliydik ben bu kadar söylerim...

bi sergenin fener maçlarını hatırlıyorum bide delgadonun büyük maçlarını bıktım artık delgado bişey yapcak diye 2milyon 100bin euro alıyor bide kaptanlık verildi daha büyük maçını hatırlamam sergenin büyük maçlkarını kaset yapsan film olur o yüzden konuş baba sergen seni aryoruz....

Evet Besiktas rezil bi futbol sergiledi Fenerbahce de Barcelonaya mı özendi son 4 hafta anlamadım fakat yine de Besiktasın şansı Sivastan daha çokmuş gibi duruyo..Fenerbahcenin ve Galatasarayın olmadığı bi ligde şampiyonda olamazsa yazık denir buna başka bişi denmez

ben bu sene ligden hiç bişi anlamadım ilk 6 da bir çok fırsat dolu hafta gördü ama gel görki hangisi değerlendirebildi yine tekrar eden vaka ve yine hüsran fenerbahçe yeri gelir ligin son takımına yenilir yeri gelir şampiyonluğa oynayan takımı yener

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri