muratcolez
New member
- Reaction score
- 0
Bu takımda Beşiktaşlılık ruhu yok!
BEN futbolculuk hayatımda bu kadar zayıf bu kadar eksik ve hedefsiz bir F.Bahçe görmemiştim. Muhtemelen Beşiktaşlı oyuncular da bir daha göremezler. Ama bir çuval inciri berbat ettiler. Hepsine yazıklar olsun. Maçın ciddiyetini anlamamış, hayatlarında hiç derbi oynamamış, sanki şampiyonluğu istemiyor bir haldeydiler. Kendileri adına değil Beşiktaş adına çok üzüldüm. Bir takım nasıl bu kadar kötü oynayabilir, inanılır gibi değil
BEŞİKTAŞ maçı kazanmak için hiçbirşey yapmadı. Holosko haricinde çabalayan, maçı isteyen, şampiyon olabileceğine inanan Beşiktaşlı futbolcu yoktu sahada. Bir maç bu kadar geniş alanda oynanır mı? Bu kadar mı bir takım birbirine yardım etmez? İşte herkesin gözlerinde büyüttüğü gerçek Beşiktaş aslında bu. Vasat oyunculardan kurulmuş, vasat bir takım! Geçen haftadan sonra bana herkes “Neden Yusuf’u övmüyorsun?” dedi. Ben Eskişehir maçının 85. dakikasında şov yapan adamı ne yapayım? Bana F.Bahçe maçı, derbi kazanacak adam lazım. Yusuf o adam değil ki öveyim. Gelsin F.Bahçe’yi yensin omuzlarımda taşıyayım. Ama yok... Suç aslında başkanda, Yıldırım Demirören’de...
BAŞKANA buradan şunları söylüyorum: “Evde oturarak transfer yapılmaz. Hala Nobre ile Delgado ile sözleşme yeniliyorlar. ’Delgado’yu gönderemezseniz o sizi gönderir’dedim... Dinletemedim. Delgado mu büyük futbolcu? Nobre nerede? Takım şampiyonluğa oynuyor Nobre yok. Böyle adamla sözleşleşma yapılır mı? Sanki bulunmaz Hint kumaşı. Yazık çok yazık.”
BÖYLE rezalet olmaz. Delgado ancak halı sahada oynar. Gitsin orada oynasın. Biraz sorumluluk alır insan. Allah’tan F.Bahçe maçı ağırdan aldı. Yoksa Beşiktaş için facia olurdu. Güiza’nın golü muhteşemdi. Daha da atardı aslında. Ama hızlı çıkamadılar sahalarından. Tebrik etmek lazım onları. Keşke bütün sezon böyle oynasalardı. Demek ki onlar da maç seçiyorlar.
HOCA NE YAPSIN?
MUSTAFA Denizli ile ilgili söyleyecek birşey yok aslında. Çünkü hoca takıma bir yere kadar müdahale edebilir. Kağıt üzerinde en iyi 11’i sürmüştü sahaya... Ama o ne yapsın oyuncular mücadele etmeyince, şampiyonluğu istemeyince. Nerede 9 milyon Euro ödenen Sivok, Zapo? Yusuf sahada geziniyor. Tello korner olsun da orta yapayım diye bekliyor. Ya gerçekten bu Tello ne iş yapar? İnsan bir kez ceza sahasına girer, dripling yapar, adam geçer. Ama o sahada saklanmaktan başka iş yapmıyor. 33 bin kişi önünde bu F.Bahçe’yi yenemiyorsan, hadi onu da geçtim 3-4 pas yapamıyorsan yazıklar olsun.
HERKES ‘Ernst’ diyordu. Ben de yanına pas atamıyor diyordum. Hani nerede Ernst? İnsanlara gerçekleri söylemek lazım. Yoksa beklentiler büyüyor. Sen forvetlerine top getiremiyorsun. Bobo-Holosko yalnızları oynuyor. Holosko tüm F.Bahçe defansını tek başına geçmek zorunda kalıyor. Dünkü maç, dünkü derbi Beşiktaş adına komedidir. Hem de ağlatan komedi cinsinden... Bu Beşiktaş şampiyonluğu haketmiyor.
ŞİMDİDEN söylüyorum: “Bu kafayla gelecek yıl da birşey olmaz bu takımdan! Hazırlıklı olun.”
Kaynak:http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=236523