nwa_lock
New member
- Reaction score
- 0
istanbulun sultanahmet tarafında biyerlerde oturan osman adında biri varmış bu adamın inancı pek sağlam olmadığı için millet ona allahsız osman dermiş
osman istanbulda en çok tanınan külhan beyi imiş
bir gün sultanahmet mezarlığının oralarda arkadaşları ile içki içerken arkadaşları başlamış buna takılmaya işte efendim sen şu mezarlığa giremezsin falan diye
bizim osmanda alemin bitirim delikanlısı ya korkaklık ta yapamaz girerim demiş
anlaşmışlar osmanın eline bi kazık vermişler demişler ki:
-bu kazığı içerden geçerken toprağa sapla ki senin oradan geçtiğini anlayalım dim ya kaçarsan oradan
osman hemen tamam demiş ve içeri girmiş
aslında yüreksizin biri olan osman acayip tırsmıştır kalbi hılı hızlı çarpmaktadır
derken kazığı bir yere çakmıştır ve tam ayağa kalkarken arkasından bişi tutmuş
arkadaşları dışarda beklerken sabah olmuş ve osman yine caydı sözünden diyip eve gitmişlerdir.
ertesi gün osmanı göremeyince alemde meraklanıp bakmışlar ki ne görsünler bizim osman elindeki kazığı setresinin ucuna çakmıştır.
ayağada kalkamayınca hayalet beni yakaladı diye kalp krizi geçirerek vefat etmiştir...
osman istanbulda en çok tanınan külhan beyi imiş
bir gün sultanahmet mezarlığının oralarda arkadaşları ile içki içerken arkadaşları başlamış buna takılmaya işte efendim sen şu mezarlığa giremezsin falan diye
bizim osmanda alemin bitirim delikanlısı ya korkaklık ta yapamaz girerim demiş
anlaşmışlar osmanın eline bi kazık vermişler demişler ki:
-bu kazığı içerden geçerken toprağa sapla ki senin oradan geçtiğini anlayalım dim ya kaçarsan oradan
osman hemen tamam demiş ve içeri girmiş
aslında yüreksizin biri olan osman acayip tırsmıştır kalbi hılı hızlı çarpmaktadır
derken kazığı bir yere çakmıştır ve tam ayağa kalkarken arkasından bişi tutmuş
arkadaşları dışarda beklerken sabah olmuş ve osman yine caydı sözünden diyip eve gitmişlerdir.
ertesi gün osmanı göremeyince alemde meraklanıp bakmışlar ki ne görsünler bizim osman elindeki kazığı setresinin ucuna çakmıştır.
ayağada kalkamayınca hayalet beni yakaladı diye kalp krizi geçirerek vefat etmiştir...