Allah Razı Olsun Yardım Edenden!!!!

alpi_zen

New member
Reaction score
0
Arkadaşım konuya tıkladıın için saol.Samsung 932 NW Monitörüm le ilgili arıza yaşıyorum.pc yi ilk aldığımda çözünürlük 1440-900 ü destekliodu.ardından bi format attım ve 1440-900 ü desteklemio,dağıtıo yazıları ve görev çubuğu aşağı kayıyor.lütfen yardım edin.teşekürler

Graphics Media Acceleratörle ilgili sağ tıkla ordan kişiselleştirme ordan Gra.Med.ayarları yani ekran ayarlarına gir çözünürlülük 1440-900 ü seç ok..

Konu açarken allah için din için vs için gerek yok bunlara ekran yardım yazman yeterli

tamam da benim pc de Graphics Media Acceleratör yok.onu nası halledcez?.buarada vista kullanıyorum.ekran kartı ge force 7300 le.problem acaba monitör mü ekran kartı mı kaynaklı?

tamam da benim pc de Graphics Media Acceleratör yok.onu nası halledcez?.buarada vista kullanıyorum.ekran kartı ge force 7300 le.problem acaba monitör mü ekran kartı mı kaynaklı?

Şöyle yapalım arkadasım , kasayı baska bir ekrana tak aynı olumsuzluk devam ediyorsa ekran kartında sorun var demektir ama yok devam etmiyorsa tabii ki anlıyacagın Ekran sorunLu demektir ve bunu ekranı degistirerek cözüm buLabiLirsin :goz:

ekran kartı driverını yüklemeyi denedin mi?

Geri