Allah Rahmet Eylesin Memati Öldü :'(

ben o iskender topnun tövbe tövbe izlenmez artık bu yaaaa polat öldür sunu artık yaaaaaaaa

ölmesin yaaa bak ylaan söylüyorlar memeti yaşıyo:(:(

ölmemesi lazım zaten iyi olmaz ölmesi...

ya topu topu 2 karakter var zaten mematiyle bulut ikiside ölürse ben izlemem artık

Ölmesin Yaff Dizinin Ratingi Düşer =(

Bu ne ya kardeşim Memati 1 Bulut 2 Varmı dizinin başka karakteribu adamlarda öldümü dizinin bir anlamı kalmaz

yaaaaa :( gamzeye yazık oldu yaa:(

bı kız olsamda kurtlar vadısını cok ıı takıp ederım ama mematıye bısı olursa eskısı gıbı takıp etmem sanırım :p

dizinin tadı kaçmaya başladı herkes ölüyo bu ne ya bi kötüler yaşıyo

memati ölmez arkadaşlar bence o adam ölürse film kısalır son anda polat yetişir ona yine
hem son anda memati mezarlıkta bulunmuıyomuydu :D?

bulut memati aşkına saldırıyo oda gidio muro ölsün iskender ölsün 4 büyükler ölsün hatta filmdekilerin hepsi ölsün ama bulutla memati kalsın ben onlarlada izlerim diziyi

Rtük dizinin bazı sahnelerini değiştirmeseydi gecen hafta nematinin ölüp ölmediğini öğrenirdik :)

memati ölmedi kalbimizde yaşıyor dermişim öldüyse cesedi nerde yahu polat ı daha da tahrik etmek istiyorlar başka birşey değil

ya arkadaşım memati dizide para konusunda anlaşamadı
ve senaristler ölmesi için senaryoyu hazırladılar
ama baktılar çok tepki alacaklar yola devam dediler
hatta gecen hafta yeni bölümde ölecekti eski bölümü verdiler
yeni bölümü çektiler yani memati ölmeyecek
sözde iskenderin adamı olacak ama memati polata çalışmaya devam edecek

ölmemşr inş..ama buluta üzldüm..öfff bi kere olur o..çakır gitti öle ya da böle tutturdular sora bi şeklde ama mematide giderse zannetmyrum eski başarsnnn cwbnıı...

Geri