ALLAH kelimesinin gücü

Allahim Adin Bİle GÜzel...
Bİzlere Senİde GÖrmeyİ Nasİp Eyle...
Dİlİmİzden Adini Esİrgeme...
Rabbİm Yalniz Sana SiĞindim Yalniz Sana YÖneldİm..
Ne GÜzelsİn Sen...

elif-mine' Alıntı:
Allahim Adin Bİle GÜzel...
Bİzlere Senİde GÖrmeyİ Nasİp Eyle...
Dİlİmİzden Adini Esİrgeme...
Rabbİm Yalniz Sana SiĞindim Yalniz Sana YÖneldİm..
Ne GÜzelsİn Sen...

AMİİNN
Allah razı olsun inşAllah güzel bir Dua yüreğine sağlık.Allah hepimize nasip etsin inşAllah.

Konu ile ilgili olarak.Sevgili abim öncelikte teşekkür ederim.Konu Fiziksel açıdan mantıklı.Manevi anlamda bir dilsizin bile Allah aşkından nasıl yandığına ışık tutamayacak cinsten.Zaten bu durumada açıklamayı sadece Azze ve Celle getirebilir.
Allah razı olsun=)

Zikir Kalbin İlacıdır diye boşuna demiyor Allah dostları. Allahı zikretmek herşeyin ilacıdır.

HeLAL Olsun..

Diyecek Söz Bulamıyorum..

cordoba007' Alıntı:
üfürmüş, arapçada ikiz sesler yazılmaz ama Allah sözcüğü hariç Elif lam ve he harfleri sözcüğün kökünü oluşturur bu sözcük de eski afrika dillerinden gelmektedir anlamı da "put" demektir oysa Tanrı sözcüğü Eski Türkçede gökselliği anlatır. Eski metinlerde geçen teng tengri tam olarak göksel (ar. semavi) bir kavramı karşılar. Her yılana inanmayınız. Bizim dilimiz de dinimiz de katıksızdır. Hurafelere rasyonel olmayan verilere dayanmaz. Kaynak kiabn kendisidir.
yaaa madem kaynak kitabın kendisi kitabı kuranda allah diye yazıyor muheterem onun dilide arapça değilmi nasıl iki sessiz aynı anda bulunmazmıs şems war mesela günes demek bunun köküne inince ne anlam cıkıyo acaba

Geri