Allah Bu Başbakan'dan Bu Milleti Korusun

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
111020090122376250353_2.jpg

Allah Bu Başbakan'dan Bu Milleti Korusun

Abdüllatif Şener, "Başbakan'ın görev süresi, Türkiye'de bitmiş olan terörün tırmandığı, zirve yaptığı dönem olmuştur" dedi.

Sinop'un Boyabat ilçesinde partisinin ilçe binasının açılışının ardından Ankara dönüşü Kastamonu'da mola veren Şener, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

BAŞBAKAN'IN GÖREV SÜRESİ TERÖRÜN ZİRVE YAPTIĞI DÖNEM OLDU

Terörün uluslararası bir suç olduğunu ve terörle mücadele etmenin her devletin görevleri arasından bulunduğunu belirten Şener, "Türkiye'de mevcut iktidarın izlemiş olduğu politikalar maalesef dışarıdan hazırlanan ve önüne konulan politikalar olduğu için terörle mücadelede etkinlik yoktur. Sayın Başbakan'ın görev süresi Türkiye'de bitmiş olan terörün tırmandığı, zirve yaptığı dönem olmuştur. Demokratik açılım olarak başlattığı açılım programı da Türkiye'ye zarar vermiştir. Başbakan bu süreci yanlış yönetmiştir. Çünkü kavga ederek yönetmiştir" dedi.

ALLAH BU BAŞBAKAN'DAN BU MİLLETİ KORUSUN

Başbakan'a "Demokrasi sicilinizde kırık notlar var kendinizi gözden geçirin" diye seslenen Abdüllatif Şener, "Sayın Başbakan'ın doğrudan veya bürokratları vasıtasıyla bir yılı aşkın süredir bazı yabancı ülkelerle gizli görüşmeler yürüttüğü yabancı gazete ve dergilerde de sürekli yazılmakta. Yani dış dinamiklere göre hareket eden, dış dinamiklere göre içeriyi düzenlemeye çalışan bir Başbakan'ın varlığı bu ülke için en büyük felakettir. Allah bu Başbakan'dan bu milleti korusun" diye konuştu.

Kaynak

seçimlere az kaldı

kim ne kadar oy alacak gercekten çok merak ediyorum

hele alevi dostlerımız parti kuracaklarmı yoksa chp ye destekleri devam edecekmi

amin şener amin.. kaskette çok yakışmış hani , halkçı ecevit in ruhu yansımış sanki yüzüne..

e zaten bunu görmemek için kör olmak lazım. birileri kral çıplak demeye başladı sonunda. ama hala kimseden adam olmaz siyasetçilerin amacı belli.

ul..n bu adam daha once de şöyle demişti bi tv kanalında izledim bizzat:" Bu demokratık acılımı a.. den ıstıfa etmeden once ben baslattım , ilk adımı ben attım" dedi.Şimdi noldu da eleştiri reyonuna geçti acaba ...

BUNLARIN BIRI DEGIL , HEPSININ NE MAL OLDUGU BELLI DEGIL ..
Bazılarının art nıyetı olmayabılır bazı seylerı yapmaya calısırken ama olayları ıyı yorumlamalı ..
Bunların danısmanları bılmemnelerı kafasının karıstırıyor lıderlerın.. KIM NE DERSE DESIN

Acılım lafını duymaktan bıktım usandm..
LUTFEN BIRI BANA BU K..T SORUNU NEDIR? ACIKLASIN ! ORTADA BI SORUN MU VAR ? BU K.....R DE BIZIM GIBI HER IMKANDAN FAYDALANMIYOR MU ?

NEDIR SORUN ? TURKIYEDE YASAYANLARIN EMINIM %99 U BU SORUYU B..Ş...B....N A SORMAK ISTIYORDUR !

YETIME YETIM OLDUKLARINI HISSETTIRMEMEK ICIN KENDI OZ EVLADINI IKINCI PLANDA TUTAN BABA GIBI.. BIZ YETIM COCUK OLDUK SU AN ...

Geri