Allah Allah :S Hiçbirşey yapmadan youtubeye direk giriş yapıyorum(Siz de deneyin.)

Dragon1212

New member
Reaction score
0
Link kutusuna youtube.com yazdım mı açılmıyor fakat 208.117.236.70 yazıp enter'e bastığımda youtube açılıyor :durdurun bu nasıl iştir?:biggrin

evet haklısın normal olarak yazdığımda açılmıyor ama ip olarak yazdığımda direkt açılıyor ilginç

evet açılıyo nedir nasıl olur anlamadım:S

valla ya şaşırdım saol paylaştığın için işimize yarayabilir kısa süreliğine

ip engellenmiş değil bu bize yarar tşkler

bi ip yazarak girdim bi de firefox PHproxy kullanarak aynı anda girdim ve açılan siteleri karşılaştırdım. ip ile girdiğim syfanın sağında reklam var diğerinde yok. aynı site değil bence. dikkat etmek lazım. biraz daha kurcalayayım bakalım...

:) Ben de şaşırdım.Bu Proxy falan değil youtubenin kendi ip adresi :D

ipden giriyyo ama videoları izleyemiyorum ya :S

birşey değil :) ben de tesadüfen buldum. :goz:

ip adresinden girince videolar çalışmıolar ama ktunnel den girince çatır çatır çalışıyor.

kardeş teşekkürler gerçekten yararlı bir paylaşım....

çünkü turk telekom basit bir şekilde internette dns denilen yönlendirmeyi kullanarak engelliyor. dns alan adı hizmeti demek. ve biz zaten her sitenin ipsini hatılamak zorunda kalmayalım diye alan adları var. hackhell.com ya da google.com gibi.

youtube.com adresine engelleme yapıyor devlet. sonrasında ip den girersiniz. ama ilk tıkladığınız yerde yine dns kullanacağınız için devam edemeyebilirsiniz.

Geri