Hepimizin izlemesi gereken bir video arkadaşlar. Gururla ve gözyaşlarıyla izleyeceksiniz. ~ CİHAD ~
HüSo-Fiction New member Katılım 16 Ara 2005 Mesajlar 37 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Istanbul 17 Şub 2006 #1 Hepimizin izlemesi gereken bir video arkadaşlar. Gururla ve gözyaşlarıyla izleyeceksiniz. ~ CİHAD ~
Hepimizin izlemesi gereken bir video arkadaşlar. Gururla ve gözyaşlarıyla izleyeceksiniz. ~ CİHAD ~
GREAT İDEA Banned Katılım 15 Ara 2005 Mesajlar 1,470 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum tam 35 İzMiR 17 Şub 2006 #2 SaĞolasin HÜso Orta Asya Onlarin Mezari Olacak Mezarlari Kanlariyla Sulanacak Allahin Terazİsİ Ortayi Bulacak Mehmetİn Gelİnİ Al BayraĞa Sarilacak 2 Dakİkada Şİİr Yazim Nasil Oldu Acaba??
SaĞolasin HÜso Orta Asya Onlarin Mezari Olacak Mezarlari Kanlariyla Sulanacak Allahin Terazİsİ Ortayi Bulacak Mehmetİn Gelİnİ Al BayraĞa Sarilacak 2 Dakİkada Şİİr Yazim Nasil Oldu Acaba??
HüSo-Fiction New member Katılım 16 Ara 2005 Mesajlar 37 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 37 Konum Istanbul 17 Şub 2006 #3 eywallah great gerçekten güzel şiir yazmışsın. Dediğin gibide olur inşallah.:lol:
LifeForRent New member Katılım 24 Eyl 2005 Mesajlar 299 Reaction score 0 Puanları 0 19 Şub 2006 #4 eyw. hüso sağolasın. umarım izlediklerim arasında değildir. baya bi izledim de cihad la alakalı video. indiriyorum şimdi
eyw. hüso sağolasın. umarım izlediklerim arasında değildir. baya bi izledim de cihad la alakalı video. indiriyorum şimdi