allahını seven baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
ypI7H.RWCOs1U bu şekilde bi şifrelenmiş sifre var ne yapmam lazım bunu nasıl kırabilirim yada kırabilen varsa kırabilirmi lütfen acil yardım

hash aldın mı ??

SePTaGH die bağırsan daha çabuk cvp alırsın :D

sadece bu kod bakada bişi yomnbunu çözmem lazım

Kod:
FLeTCh İMZANI KÜÇÜLTMEZSEN UYARI ALABİLİRSİN yönetimden 500*500 genel çlçütler böyle fazlası forumun şeklini bozuyor

ewet çakırın dediği doğru gerçekten çok büyük ceza yiyebilirsin!

konuyu dağıtmayın la soru sordum bunlar özelden halledebilirsiniz

daha cok bilgi

Bu bilgi nası eline geçti.

Bunu soyle biraz ayrıntıya gir.

Mesela porttan aldım. filan gibi bilgi verirsen iyi olur.

Arkadash Kendi Ayaklarinin Ustunde Durmaya Chalish Bunlardan Hayir Gelmez Hep Alay Ediyorlar Bende Bir Soru Koydum Hep Sorudan Cevap Oyrenmek Istiyorlar Ulan Cevabi Bilseydim Kendim De Chozurdum,....

Açtığın konulara baktım da sen de yardımdan başka bişey istememişsin neyse...Herkesim kendi hayatı var eminim uğraşan uğraşıyodur...

kolay bişey mi sanıyorsun bi ftp server şifresinin kırılmasını????????? sadece gülüyorum sana

CiNO_SPY' Alıntı:
Arkadash Kendi Ayaklarinin Ustunde Durmaya Chalish Bunlardan Hayir Gelmez Hep Alay Ediyorlar Bende Bir Soru Koydum Hep Sorudan Cevap Oyrenmek Istiyorlar Ulan Cevabi Bilseydim Kendim De Chozurdum,....

1.Hayır gelmez dediğin insanlar sana yardımcı oluyorlar kendi özel hayatlarından feragat edip..Ve bundan da kimse şikayetçi değil.
2.O arkadaşın kırmamızı isteiği şifre ftp şifresi sen bunun basit olduğunnu sanıyorsun ???
3.Bir kripto nasıl çözülür en ufak bi fkrin var mı ??
4.Lütfen tavırlarına biraz daha özen göster...

ABCD' Alıntı:
Açtığın konulara baktım da sen de yardımdan başka bişey istememişsin neyse...Herkesim kendi hayatı var eminim uğraşan uğraşıyodur...

ona bakılırsa sende hiç konu açmamışın burda yazmaya mesaj atmaya hakkın yokh !
ee nasıl olucak bu iş ... adam yardım istemiş ve de en güzel cevap yardıma uzatılan el ... lütfen kırıcı olmayalım olurmu ... :eek:

StİnG' Alıntı:
ona bakılırsa sende hiç konu açmamışın burda yazmaya mesaj atmaya hakkın yokh !
ee nasıl olucak bu iş ... adam yardım istemiş ve de en güzel cevap yardıma uzatılan el ... lütfen kırıcı olmayalım olurmu ... :eek:

sting sen kimsin de bi üyeye senin burda mesaj atmaya hakkın yok dersin asıl kırıcı nolan sensin.

SEPTAGH' Alıntı:
sting sen kimsin de bi üyeye senin burda mesaj atmaya hakkın yok dersin asıl kırıcı nolan sensin.
adamı ne hakla yargılıyo ki ..burası adalet sarayı diilki:D
sende cok iyi biliyorsun ki;
konunun gidişatına göre söledim o cümleyi please saptırma olurmu :)

Sting burda birine uyarı verilecekse bölümün modu aktif kendisi verir arkadaşım konunun içinde kendisi aktif ise bırakta uyarıyı onlar versin lütfen

Seven hocam kilitledin ama müsadenle arkadaşın sorusunun yanıtını vericem.

Simetrik şifreleme ile şifrelenmiş (pek bi açıklama olmadığı için biraz baktıktan sonra buna karar verdim) Bruteforce ile kırmayı dene ben hash ını alıp taratıyorum ama dün akşam saat 22 den beri açık pc henüz net bi sonuç alöış değilim.Ben hash ını aldığım için şifre uzadı sen bi de bana verdiğin haliyle hash sız haliyle kırmayı dene bruteforce ile belki daha çabuk biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri