içene de ,içmeyene de mahalle baskısı yapmayalım![]()
ben arada sırada özel günlerde bi iki tane bira atıyomm daha ileri gitmedim daha![]()
bu seferLik hayır :sigara:
neden yılbaşında alkol kullanılır yılbaşı eksikmiş gibimi oluyor onu anlayamadım
Yılbaşında haram değilde diğer günler mi haramda içeyim. Haram şeyle işim olmaz sizede tavsiye etmem şahsen. cavurların bayramını onların kutladığı şekilde niye kutlayalım ki çok saçma kültürümüzü benliğimizi kaybediyoruzda haberimiz olmuyor uyutuyorlar ayakta bizi...![]()
Kuranda Yilbasinda Icin Yada Bi Yudumdan Bisey Olmaz Gibi Kelimeler Gecmedigine Gore Bende Bir Musluman Olduguma Gore Icmedim Icmemde
yaradılış gayeme aykırı İ Ç M E Y İ Z
bir müslüman olarak allahın haram kıldığı şeyleri yapmam ...
İPHİGENİA;3905268' Alıntı:içmeyiz içirtmeyiiiiz alkol avcılarıyız biiiizz) şaka . içmiyorum içenede dini açıdan sağlık açısından önermiyorum
İçmemek en doğrusu ..
İçmeyi de doğru buLmuyorum (şahsen)
Ama yine de kendi biLecekLeri iş ...
Her düzensizliğin başı sağlıklı düşünememe ile başlar arkadaşlar, lütfen.....
Öncelikle Allah razı olsun bu konuyu açandan...
İnsanlar (alkol kullananlar) nası bu işkenceye razı oluyor anlamıyorum (?)
Bazıları der; adam gibi içersen hiç bişey olmaz ben adam gibi içiyorum... hadi be..! adam gibi içiyormuşancak kendini ve karşısındakini kandırmaya çalışıyor. Az içince adam gibi içmek oluyor yani(?) diyelim bugün az içtin yarın az içtin sonraki gün hadi yine az içtin sonra biraz fazla kaçırırsın sora biraz daha fazla kaçırırsın......... Tabi şunuda belirteyim alkol kullananamı düşmanız yoksa alkole mi? tabiki alkole düşmanlığımız.
Şahsi görüşüm alkolü ancak güzel bir İSLAMİ yaşamla yok edebiliriz. Uzun yıllardır bizi İslamiyeten soğutmaya çalışıyolar sanırım büyük ölçüde de başardılar. İslamiyetin üzerindeki tozları hep beraber üflemek lazım ki o ışığı herkes terkar görsün...
Şunuda söylemek istiyorum oturup şunu yapalım bunu yapalım diye yazmak kolay onu okuyup geçmekte kolay ama hakikaten fiiliyat lazım...
...ALKOLE HAYIR... HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN...
Allah razı olsun kardeşim de aciz bi kulun cümlelerini Allah'ın ayetlerine benzetmek yakışık almaz :saskin![]()
![]()
levent kırcanın alkollü oyunlarını bulabilir miyiz acaba, onları koyalım onlar çok güzeldi...![]()
inş. allah yardımcın olsun kardeşim. anarşist olmuşsun galiba iş bulamayınca![]()