Alkolün Korkunç Sonu

pasa96

New member
Reaction score
0
2lk402w.gif

O ve babası 1998...

2lvizv9.gif

Venazulada tatil yaparken...

3093b12.gif

Yaş günü partisinden...

dyqeq1.jpg

Jacqueline aracıyla seyehat ederken, 17 yaşındaki bir erkek öğrencinin kullandığı araçla çarpıştı Aralık 1999 da

280ky08.jpg

Kazadan sonra 40 operasyon geçirdi....

idr51e.jpg

Jacqueline yanan araç içerisinde 45 saniye boyunca şiddetli bir şekilde yandı...

34q730j.jpg

Babası ile birlikte, 2000.

2isy05.jpg

Tedavi görüyor...

2s6x6s0.jpg

Kazadan üç ay sonra...
ioj6g9.jpg

Göz kapağı olmayan sol gözüne, daha iyi görebilmesi için damla damlatılıyor...

21afe38.jpg

O şuan 20 yaşında ve 3 yıl önce içkili araç kullandığı için kendisini hiç affetmiyor...

v8n6h1.jpg

Jacqueline’nin hayatını harap etti...

Kazadan 4 yıl sonraki hali...Doktorlar hala tedavi ediyor jacqueline yi ve yanıkların yüzde 60 ı geçmiş durumda...

wraqza.jpg

Bu bir yaşanmış olaydır... Ve gerçektir... Lütfen bunu birçok kişiye gonder ki alkollü arac kullanmanın ve alkol almanın sonucunu görsünler...Ayrıca kendi vücudundan da memnun olmayanlara ibret...

EĞER KALBİN VARSA BUNU HERKESE GÖNDER,
HERKESİN GÖRMESİ GEREKİYOR BU VAHİM DURUMU...

allah şifa versin ne diyelim
ama çok kötü olmuş ya
yazık çok yazık

Off gerçektende halimize şükretmek lazım

Allah hepimizin sonunu hayır etsin her günümüze şükretmemiz lazım

verilmiş olabilir ama bu ibret verici bir durum arada bir bu konuyu dile getirmek lazım bence

halime Çok çok ŞüküRler oLsun aLLahım ..

Tüylerim diken diken oldu kızın o halini görünce
Allah şifa versin geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek.

allah düsmanimin basina wermesin

icki guzel ama tadında bırakınca :D

buraya konu acmak yasaktır arkadasım lutfen ılgılı kategorılere acalım konuları..

Gerçekten de ibretlik fotoğraflar.. Halimize şükürler olsun, paylaştığın için teşekkürler.

ben araba kullanırken çok siirli oluyorum çünkü kullandığımız memlekette sinyal veren yok ama buna karşın ben alkollü daha iyi kullanırım gibi bir zihniyet var yanlış bu ya ne demek alkol beyni uyuşturur ve geç anlamasını ve eç tepki vermesini yada hiç vermemesini sağlar alkollü araç kullanmayalım ne olur sanki kullanmasak çok mu şey kaybederiz ama çok insan ve kendi hayatımızı kazanırız

Geri