alin..pkk haber sitesi hacked by narkotics..mutlaka bakin

evet arkadaslar..dün jitem(jandarma istihbarat teşkilatı) nin yaptigi baskin da ele gecirldi..adamin ismi Veysel SARI!! antepde..!!

NOT: site hacklenmemistir..!! sitenin admini( pkk örgütü) nin kimligini ögrendik..!!

Narko'

Alayının mq Hepsini hackleyin Köklerini Kazıyın..

desteklerle daha büyük islere imza atacagiz..!!

bu olay büyük ihtimalle haberlerde verilcektir..bu son degildir..HACK 4 TÜRKIYE!!

Allah sizlerden razı olsun yalnız sizden bir ricam var bu soysuz köpeklerin sitelerini hackledikten sonra allah rızası için bir tane kahraman şehitlerimizden birisinin resmini koyarsan dahada çok makbule geçer

bu siteyi bida duymak istemiyorum pkk lı herifler sitenize hit saglamak için neler yapıyorsunuz.

grignard.. bilmeden konusma,dilini keserim =) oku ilkönce!!

pasa96... dikkat ettiysen,siteyi tamamen hacklemedik!! adminin loglarini aldik..yani adamin bilgilerini aldik..ismini üstte bellirttim..siteyi hackleyipte,index basmak bizim isimiz degil!! lamerlik'dir index basmak!! ve backdoored sitesi Narkotic'sin dir.. kendisine özel isleri burdan hallediyor..!!

Solariz..mesaji editledigin icin tesekkür ederim..

TÜRK HALKI....Şehitler Ölmez BU Vatan BÖLÜNMEZZ!!

Pazar günü Şehıt olan Vedat yıgenımı ve dığer Şehıtlerı ALLAH rahmet eylesın Mekanları CENNET olsun!!

Bekleyın pkklılar...ALAYINIZIN AMK!!:angry:angry

Arkadadaşlar hepinizin alnınızdan öpüyorum ve aynı şekilde çalışmalarınızın devamını diliyorum.Bizde dağda siz sanal alemde bu şekilde çalışmaya devam edersek belki yeni şehitlerimizde olacak fakat sonunda tükenecek bu ahlaksız pkk. Türk Askeri ve Şehitler sizinle gurur duyuyor.

helal olsun koçlarıma
devam edin kardeşler bunların soyunu sökücez inşallah

Bu kisi Istihbarata verilmis olup sanal dunyada orgutu desteklemekten dolayi

Geregi yapilacaktir.

Operasyon Narcotic tarafindan basariyla gerceklestirildi.

Narcotic (Sanal istihbarat)

İNŞALLAH GEREĞİNİ YAPARLAR..SONRA TAKSİMDE .....ANLADINIZ SİZ ONU...

jandarmaya bildirldi..bastilar da..sanirim ilerki günlerde haberlerde cikacaktir ..!!

Narcotic (Sanal istihbarat)

affetmez..

elinize saglık ilgilenenlerin.de eline saglık..umarım diger siteleri de cokertilir...

sanirim halen anlatamiyorum:)

bizim isimiz index basmak,site cökertmek degil!! bunlar lamerliktir!!

biz bu siteyi destekleyen ve kuranlarin basini yakiyoruz..nerde oturduklarini,isimlerini felan buluyoruz..örnek bu olay!!

eline emegine yuregıne sağlık kardes türkiye türklerindir..
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Elleriniz dert görmesin kardeşlerim son sürat devam.
Allah Şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır versin

ya artık bişi diyemiyorum sizin gibileri olduğu sürece barınamazlar barındırmıycaz öyle adamları sanal alem olsun gerçek hayat olsun her zaman son sürat saldırılara devam ediceğiz ellerline sağlık kardeş
vatan saolsun şehitler ölmez vatan bölünmez..!!

Geri