Alien_07

infatuate

İstirahatte
Reaction score
0
GünceL, IRC Security bölümlerimizin yöneticisi alien kimmiş merak eden war mı :sigara:

d773c1a1dd71a0fa4197N.jpg

infatuate:
selam alien =)

ALIEN_07:
Selam İnfa

infatuate:
nasılsın ? yolunda mı herşey ?

ALIEN_07:
Son Zamanlar saymaksak Herşey Yolunda
Peki Senin

infatuate:
benimde gayet güzel tşkler =) ismini we yaşını öğrenelim mi ?

ALIEN_07:
Gökhan 20 Yaşındayım :)

infatuate:
nelerle uğraşırsın gökhan ? hayatını nasıl geçiriosun ?

ALIEN_07:
Büyük bir bölümü bilgisayar Okul arası Gelip Gitme ile geçiyor Neyseki 2 hafta sonra bitiryor :)

infatuate:
nerde okuosun we ne üzerine ?

ALIEN_07:
Akdeniz üniversitesi Bilgisayar Programlamada okuyorum

infatuate:
warmı güzel kızlar üniwersitede :melek

ALIEN_07:
Olama mı :) Da Bize Bakan yok :p

infatuate:
eheh öyle dienlerden korkacaksın =))

ALIEN_07:
Yok Ya Bunu Ciddi Söyledim :p

infatuate:
hoşlandığın kimsede mi yok :saskin

ALIEN_07:
Hayır Yok Biraz Ters birisiyim Gerçek hayatımda herkesle kolay kolay anlaşamam ve sohbet kuramam belkide ondandır en son çıktığım kız lisede kalmıştı :)

infatuate:
ii bakalım =) nerelisin gökhan ? kardeşler war mı ?

ALIEN_07:
Hayır Tek Çocuğum Ailemin Zaten Ebat olarak belli olur :) Antalyalıyım Zaten en büyük avantajım Antalyada okumam

infatuate:
ehehe =)) tek çocuklar nie şımarık oluo hep bi fikrin war mı :sigara:

ALIEN_07:
Kesinlikle Doğru
Belki şundan Her istediğini tek çocuk olduğu için yapılması.. ancak benim hayatımda bazı sorunlar yüzünden öle bir olayım olmadı..

infatuate:
neler seni çok mutlu eder we fazlasıyla üzer ?

ALIEN_07:
En çOK Üzüldüğüm Ve sinirlendiğim Herhangi birisinin Arkamdan konuşması, Çok Mutlu olduğum şey İse Annemin Yanına gidip Onun Yanında Uyuamk ve Beşiktaş maçını izlemek :)

infatuate:
hmm anladım .. hiç küçükken dayak yedin mi :saskin

ALIEN_07:
Annemden Çok dayak yedim :) Ancak Babamdan dayak yemem çok Nadirdir 4 veya 5 defa dayak yedim... :)

infatuate:
yaramazdın o zaman oldukça :p

ALIEN_07:
Hemde Çok Yani Küçükken Yaramazlık konusunda kimseyi tanımazmışım Yani Ailemdekilerin dedikleri bu ama ben kendimi hep uslu olarak hatırlıyorum nedense :D:D

infatuate:
beynin silmiş olmalı :sigara: hayatının sonuna geldiğinde olmak istediğin nokta neresi peki ?

ALIEN_07:
iyibir Programcı ve Futbol Hakemi olmak :)

infatuate:
dilediğin gibi olsun =) hackhelli anlatırmısın bize birazda ?

ALIEN_07:
Hackhell çOk Güzel Bir Ortam en azından Kafanı Dağıtıcak bir yer olarak düşünüyorum.. En Çokta Paylaştığın Bir Programın veya haberin Sana Üyeler Tarafından TŞK edilmesi çok Güzel birşey.. HH bence Paylaşmayı Güçlendiriyor..

infatuate:
peki bugün hackhellin admini olsaydın ilk olarak ne yapardın ?

ALIEN_07:
Hiç Bişey Yapmazdım Herşey var çünkü Bora ve Solariz Gereken herşeyi zamanında yapıyor

infatuate:
son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler war mı ?

ALIEN_07:
Sana Çok TŞK ediyorum Bana Zaman ayırdığın için HH'ye İse Biri Bizi DURDURSUN :)

infatuate:
durduramaz ki :p tşk ederiz bu hoş sohbetin için, görüşmek üzere ..

ALIEN_07:
Hoşçakal

edit: alien'dan bayramlık bi anısını dinleyelim mi =)

ALIEN_07:
Ben Küçükken Araba kullanmayı çok severdim ve Her zaman Babamın arabasını kaçırırdım, Yine Kurban bayramı olduğu bi gün herkes kurbanlıkla Uğraşırken ben Amcaoğlumla beraber Babamın Arabasını Kaçırdık Son Ses Müzikle gidiyoruz, amacımız Kızlara Hava Atmak.. Bir Köy İleride İse Çok Güzel Kızlar var onların yanına gittik.. Yolun Kenarında bekliyor kızlar Biz onlara hava atıcaz ya.
Bende Arabayı Onların Tarafa doğru sürdüm Yanların geçerken bir kızdan hoşlanıyordum ona baka kalmışım karşımda yol Sol Doğru Virajlı orayı tamamen unuttum Tabi Göz Kızda Olunca Hopp Doğru Şarampole Oradan Bir Tahtadan yapılmış bir samanlık vardı Onun içinde bulduk kendimizi :) Kızlarda Bize Gülmüşlerdi En Çok utandığım gün O gündür Tabi eve Gelince bir güzel Dayak yemiştik amcamdan ve babamdan :)
abiki Bu Olaydan Sonra amcam beni gel bakalım bura sana araba sürmesini öğreteyim Dedi.. Arabaya Bindim bir türlü arabayı kaldıramıyorum Hep istop ettiriyorum arabayı.. Amcam sakin bir şekilde Oğlum birde Patanaj Attırarak Kaldır dedi. :) Tabi ne var bundan Gazı Kökle debriyajı bırak kalksın tabiki onu başaralı ile yaptım.. Amcamdan Tebrik beklerken Bir Tokat geldi Nerden Geldiğini Anlamadım.. :) amcam " Ulan eşşekoğlu eşşek artistlik yaparak kaldırmasını biliyorsun da adam gibi kaldırmasını bilmiyormusun " demişti ondan beri Arabayı hiç Duraklatmadan kaldırırım :)

the end :clap​

Alien Emmi Senide Röplemi$ler hade GEcmi$ Olsun Siradaki Pls... =)))

İkinizede t$kLer. DevamLı beraber oyun oynadıgım bir arkadasım gökhan.. daha detayli tanımıs oldum..

tanıdıgmıa memnun oldum gökhan:D ismini yaramaz boy yap sende sımarıkmıssın küçükken:D

biraz daha tanımış olduk =)

Pek fazla girmesede şu sıralar HH serverına efendi bi arkadaşımız... =SP4WN=

ALienLe Kantırdan az çok taşıoRduq Zaten :p

Memnun oLdum ::durdurun

güzel bi sohbet olmus : )

samanLığa girmişken biraz otLayaydın kuzen:durdurun

şaka bir yana gayet zevkLi bir röportaj oLmuş..ikinize de çok teşekkür...

Geri