Ali Kırca'yı Ekranda Şok Eden Anket

ali kırca şok oldu ya iledim adam ne yapcağını şaşırdı

ben buraya bir yazı eklemiştim

ahmet altan bu son hatanız olur diye yazmıştı adam haklı çıktı AKP %70 aldı beeeeeeee

halk işsiz ve maddi yönden çok zor durumda.... belediyeler milleti sadaka almaya alıştırdı burada anlatamayaccağım kadar çok işler dönüyo arkadaşlar eee seçim yaklaşıyo ki şu anda muazzam bir yardım... ne yazık ki samimiyet göremiyorum.. yüce önderimiz ATATÜRK'ün izinde onun devrimlerine bağlı kalarak cumhuriyetimizi dimdik ayakta tutacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın... haa bu arada bu kapatma davası falan hikaye akp kapanamaz sadece ekmeğine yağ sürer.. maalesef görünen o ki %50 'nin üstüne bir oy alacaklar.. olayı yine acıtasyona bağlarlar merak etmeyin

Türkiye'nin gerçek problemleriyle ilgilenseler ağzımı açmam. Kızdığım nokta, dine düşkün kesimin oylarıyla krallar gibi yaşamaları. İnsanlar sadece türban konusundan dolayı bu heriflere oy veriyorlar. Bi düşünün bakalım, bunlar geldiğinden beri Türkiye'de değişen nedir? Bunlardan önceki iktidarlar da bişey yapamadı, bu da doğru. Ama insanlar kamuoyu yoklamalarında %70 Akp derseler kimseden yeni bi parti için aktiflik beklenemez. Herkes bana kızıyor Akp'ye sinir olduğum için. Akp sadece isim, benim ve benim kafamdaki insanların asıl kızdığı dini kullanarak ve Türkiye'ye hiçbirşey katmayarak %70 oy almaları. Türkiye bilinçlenmeli, herşey türban yada başörtüsü değil. İşsizlik war, enflasyon tırmanıyor, zam üstüne zam.. Öyle ilk 3-4 sene dikişi tutturana kadar icraat lazım değil bize. Kalıcı, daimi olsunlar ki biz de arkalarında duralım.

Türkiye'nin gerçek problemleriyle ilgilenseler ağzımı açmam. Kızdığım nokta, dine düşkün kesimin oylarıyla krallar gibi yaşamaları. İnsanlar sadece türban konusundan dolayı bu heriflere oy veriyorlar. Bi düşünün bakalım, bunlar geldiğinden beri Türkiye'de değişen nedir? Bunlardan önceki iktidarlar da bişey yapamadı, bu da doğru. Ama insanlar kamuoyu yoklamalarında %70 Akp derseler kimseden yeni bi parti için aktiflik beklenemez. Herkes bana kızıyor Akp'ye sinir olduğum için. Akp sadece isim, benim ve benim kafamdaki insanların asıl kızdığı dini kullanarak ve Türkiye'ye hiçbirşey katmayarak %70 oy almaları. Türkiye bilinçlenmeli, herşey türban yada başörtüsü değil. İşsizlik war, enflasyon tırmanıyor, zam üstüne zam.. Öyle ilk 3-4 sene dikişi tutturana kadar icraat lazım değil bize. Kalıcı, daimi olsunlar ki biz de arkalarında duralım.
Türbanın Keyfi Bir Yasak Olduğunu Hiçbir Yasal dayanağı Olmadığını Hepiniz Çok İyi Biliyorusunuz!!
Bune Yaa Ona Yasak Buna Yasak Yeşil kırmızı sarı Renklere Yasak
Dile Yasak
Hatta ve Hatta W Harfine Bile Yasak!!!
Kendi İçinizdeki İnsanları Kendinize Düşman Etmekten Öteye Gitmez Bunlar

bu anket o kadar önemli olmasa da ali kırca gibilere KAPAK olsun diyorum..taraflı haberi bırakırlar da gerçekleri görürler belkiiiii..

bu anket o kadar önemli olmasa da ali kırca gibilere KAPAK olsun diyorum..taraflı haberi bırakırlar da gerçekleri görürler belkiiiii..

Avatar'ındaki foto ne öyle? Dinimizce günah ve caiz değil. Hem bize kapak yapmaya çalışıyorsun, hem içki içerken çektirdiğin fotoyu avatar yapıyorsun. Başımızdakiler de sizin gibi, herşeyleri yapmacık. :goz:

Akp Cok yüksek Bir oran Aldı Fakat secimlerde ne Olur O Belli Olmaz..Ama Yine Tahminimce AKP Götürür İşi.. Geçmiş Olsun Ali Kırca

Beyler burada istatistikten anlamayan yurttaşlarım bol keseden konuşuyor gibi geliyor.
AKP'nin yerel seçimlerde alacağı oy düşürmezse oylarını %50-55 civarında olacaktır.
Böyle sokağa çıkılıp anket yapılmaz. Anket yapılan grubun evreni temsil zorunluluğu vardır.
Kontrol grubu olmadan anket yaparsanız ve böyle kime oy verirdiniz gibi tek bir soru ile çıkarsanız sonuç asla sağlıklı olmaz.

Ankara'da da Melih Gökçek sıkıştıkça referanduma gidelim der sonra Ankara'nın merkezi ile ilgili sorunlar için otobüslerle varoşlardan, diğer ilçelerden adam getirir. Bu anket, referandum taktikleri islamcıların sık kullandığı şeylerdir. İnsanları dinini oylamaya zorlayan, oyunu muhalif olarak kullananları karşıdaki laik dinsizler gibi gösteren siyasi anlayışın anketinden ve seçiminden bir halt olmaz.

Problem burada bu adamlar özellikle dini siyaset yürütüyorlar ve halkı parti programlarına göre değil dinlerine göre oy kullanmaya mecbur bırakıyorlar. Türkiye'de seçimler islami AKP ve diğerleri arasındaki gövde gösterisine döndürülünce basit halk da elbette dinine sahip çıkıyor. Çünkü AKP'ye oy vermeyenlerin dininden şüphe ediliyor, CHP'ye oy verenler laikliği savunanlar bu forumda bile kafir hatta şeytan olmakla suçlanıyor.

Bu getirilmek istenen demokrasi. Bizim gibi düşünmeyenler kafirdir psikolojisi ve baskısı altında demokrasi olmaz. Siz islamcılar göremiyor musunuz ki dini bir parti için savaş veriyorsunuz ama bu dini parti ülkenin en büyük zenginliklerini yabancılara satıyor, sosyal güvenlik reformu altında insanın emekliliğini ve çalışma haklarını alıyor, üstüne bir de başbakanı çıkıp 3 çocuk yapın diyor yani ileride bir tanesi bir yere gelirse size baksın diye.

Ülkeyi ele geçirmek için dini kullanıyorlar, basit müslümanlar buna alet oluyor anlıyorum her ülkede halkın büyük bölümü siyasi vizyondan yoksundur. Ancak kendini yorum yapmaya ehil hisseden, gzaetelerde köşelerde yazan islamcı başbakan'ın tabiri ile ULEMA ülkenin satıldığını görmüyor mu?

Yoksa "Aman Satılsın Şeriatı getirinde geri alırız mı?" diyorlar?

saygılar

Beyler burada istatistikten anlamayan yurttaşlarım bol keseden konuşuyor gibi geliyor.
AKP'nin yerel seçimlerde alacağı oy düşürmezse oylarını %50-55 civarında olacaktır.
Böyle sokağa çıkılıp anket yapılmaz. Anket yapılan grubun evreni temsil zorunluluğu vardır.
Kontrol grubu olmadan anket yaparsanız ve böyle kime oy verirdiniz gibi tek bir soru ile çıkarsanız sonuç asla sağlıklı olmaz.

Ankara'da da Melih Gökçek sıkıştıkça referanduma gidelim der sonra Ankara'nın merkezi ile ilgili sorunlar için otobüslerle varoşlardan, diğer ilçelerden adam getirir. Bu anket, referandum taktikleri islamcıların sık kullandığı şeylerdir. İnsanları dinini oylamaya zorlayan, oyunu muhalif olarak kullananları karşıdaki laik dinsizler gibi gösteren siyasi anlayışın anketinden ve seçiminden bir halt olmaz.

Problem burada bu adamlar özellikle dini siyaset yürütüyorlar ve halkı parti programlarına göre değil dinlerine göre oy kullanmaya mecbur bırakıyorlar. Türkiye'de seçimler islami AKP ve diğerleri arasındaki gövde gösterisine döndürülünce basit halk da elbette dinine sahip çıkıyor. Çünkü AKP'ye oy vermeyenlerin dininden şüphe ediliyor, CHP'ye oy verenler laikliği savunanlar bu forumda bile kafir hatta şeytan olmakla suçlanıyor.

Bu getirilmek istenen demokrasi. Bizim gibi düşünmeyenler kafirdir psikolojisi ve baskısı altında demokrasi olmaz. Siz islamcılar göremiyor musunuz ki dini bir parti için savaş veriyorsunuz ama bu dini parti ülkenin en büyük zenginliklerini yabancılara satıyor, sosyal güvenlik reformu altında insanın emekliliğini ve çalışma haklarını alıyor, üstüne bir de başbakanı çıkıp 3 çocuk yapın diyor yani ileride bir tanesi bir yere gelirse size baksın diye.

Ülkeyi ele geçirmek için dini kullanıyorlar, basit müslümanlar buna alet oluyor anlıyorum her ülkede halkın büyük bölümü siyasi vizyondan yoksundur. Ancak kendini yorum yapmaya ehil hisseden, gzaetelerde köşelerde yazan islamcı başbakan'ın tabiri ile ULEMA ülkenin satıldığını görmüyor mu?

Yoksa "Aman Satılsın Şeriatı getirinde geri alırız mı?" diyorlar?

saygılar

Ağzına sağlık arkadaşım. İnsanlar bu gerçekleri görmüyor, görüp uyarmaya çalışanları da kafir ilan ediyor. Ama yazdıkların yeterince okunaklı, ben çok iyi anladım. Birazcık aklı olan herkes de anlar. Sözlerinin üstüne pek diyecek bişey kalmamış, saygı ile konusunu bitiren kardeşime de gönülden saygılar..

.

Ülkeyi ele geçirmek için dini kullanıyorlar, basit müslümanlar buna alet oluyor anlıyorum her ülkede halkın büyük bölümü siyasi vizyondan yoksundur.

Basit müslümanlar
Yüce Laikler ülke halkını böyle aşşağılamaya devam ettiği sürece
Hiç bi zaman bu halkın teveccühüne layık olamayacaklardır
Basit dediğiniz müslümanlar Cumhuriyetin kelime manası olan kendi yönetim biçimini kendi seçme şansını herdaim bulurken Yüce Laikler herdaim Cumhuriyetin bu nimetinden mahrum kalacak ve kendi muhalefetlerini seçmeyle yetineceklerdir..

Kimmiş basit olan sormak lazım aslında

Yahu adama demezler mi madem sonuçlara itibar etmeyip "ama şey kem küm" diye kıvırcaksın ne diye anket yaparsın o zaman Ali Kırca...Böyle yüzde 70 ve 30 u görünce de aklıma fazıl sayın meşhur sözü geliyor.

defolup gitsin akp gibi bu tür polemiklerle başa gelenler bu ergenekonuda erdoğan yapmıştır boyle diyelim halk yine bizim madur olduğumuzu düşünsün diye hatta o 265bib oyun 100bin ni akp milletvekilleri atmıştır

Şimdi Ne Demek Bu?
Yıllarca Vatan Vatan Naraları Attılar.
Vatan Elden Gidiyor,Ha Bölündü Ha Bölünecek,Sözkonusu Vatansa!!!v.s..Deyip Durdular..
Bu Şekilde Halkı Uyuttular Ortada Ne Bölünme Var Ne Bişe Varken
Halkı En Hassas Yerinden Vurup Halkta İçinde Barındırdığı Farklı Uluslara Öcü Gözüyle Baktırıp Halkı Kışkırtıp Onlara Burada Yaşayan Herkes Türktür,Türkiye Türklerindir Öylede Kalacak Dedirtip O Ulusları Kışkırtınca Vatanına Bu Şekilde Sahip Çıkınca(Sözde Sahip Çıkma...Vatana Cephede Sahip Çıkılır Biliyorsunuz ki!)da Halk BASİT Oluyor O Zaman!Bak Senin Mantığınla Yaklaştım Olaya..
Yazdıklarımı iyice Anlamadan Cevap Verme

defolup gitsin akp gibi bu tür polemiklerle başa gelenler bu ergenekonuda erdoğan yapmıştır boyle diyelim halk yine bizim madur olduğumuzu düşünsün diye hatta o 265bib oyun 100bin ni akp milletvekilleri atmıştır
Ne Saçmalıyorsun Sen Ya?????
Ergenekonun Altındaki isimleri Vereyimmi Şimdi Burda?
Kim Çıktı Altından?
O Teröristler Kimler Vereyimmi?
Kimi kandırdığını sanıyorsun Sen??
Gerizekalıyamı Benziyoruz Biz?
Hepsinin Liste halinde İsmi Teeek Teeek Verildi!!

Ben bunlara laf yetiştirmeye çalışan antilaikleride anlayamıyorum. Bırakın siz neden sıkıntıya giriyorsunuz.
Bunlara vereceğiniz en güzel cevap k...zla gülmek olur. Neticede medeniyet anahtarı bi yerleri açmaktan geçiyo.

Şu sıralar gökyüzüne çok bakıyorum.

Yahu bir sms 8 kontordü,
Bu fetoşcular böyle organizasyon buldumu balıklama atlar ve sms yağdırırlar,
Nede olsa para bol adamlarda. sms bedeli 2 kontor olsaydı ve her numaradan sadece bir mesaj atılsaydı. Akp bişey alırdı ama ne alırdı yüzde kaç alırdı onu bilemiyorum.

Cumhuriyet Bekçilerine Noldu:D:D:D
Ses Kesildi Bakıyorum :D

Yoklama mı yapıyorsun Forumda ? YokSa Ülkede mi ?
:durdurun
:hhmanD
zhauhauhauhauhauha

İşte SiZ vede Sizin gibi düşünenler SaDeCe Birilerini ararsınız
BiZ heryerdeyiz .
Ben ve ATaTürk ilke ve İnkilaplarının bekçileri her zaman bu ülkede .
Merak etme .
Biryerlere gidip bu ülkeyi Sen ve Senin gibi düşünenlere Teslim etmeyiz .

Aslında senin bu saçma yorumuna yorum yazmazdım ama ne kadar çok saçmaladığının farkına varman adına sana birkaç satır yazmak zorunluluğunu hissettim .

"Bu anket, daha çok davanın AK Parti seçmeninde oluşturduğu etkiyi gösteriyor.''

bence doğru söylemiş.. ha seçim olsa AKP yine alır mı alır ona bişey diyemem ama yapılan anket gerçekten de tam olarak gerçeği yansıtmaz...

Adamlar için bi fırsattı bu, deli gibi sarıldılar telefonlara, tekb bi telefondan 100lerce mesajlar gitiştir bundan hiç şüpheniz olmasın.
Şu anketi herkezin katılabileceği ve her numaradan sadece bir mesajla kısıtlasalar, ozaman görürdük gerçek sonucu.

Öyle bi girişimi 3 Kasımda yaptılar herkezin tek bir sefer oy verebildiği
Ama yetmedi 22 Temmuzda yaptılar hala göremediyseniz gerçek sonucu
Bu saatten sonrada biraz zor görürsünüz..(=

Geri