ALişan JübiLe Yaptı! =D

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
ALİŞAN'IN LİSANSINA İPTAL KARARI
TFF Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig ekiplerinden Tepecikspor'un futbolcuları arasında yer alan şarkıcı Alişan Serkan Tektaş'ın lisansını iptal etti.

news_manset_resim_aj_alisan_futbolcu01.jpg

Açıklamada, Tepecikspor Kulübü Başkanı Temel Eyüboğlu'nun da TFF Disiplin Talimatı'nın 45. (Talimatlara aykırı hareket) ve 47. (Sahtecilik ve yanıltma) maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Medyada yer alan haberlerde, Turkcell Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig takımlarının kadrolarında bulunan profesyonel futbolcuların askerliklerinin 38 yaşına kadar tecil edilebileceği şeklindeki yeni düzenlemeden yararlanmak isteyen Alişan'ın, askerliğini tecil ettirebilmek için Tepecikspor Kulübü'yle anlaşarak takım kadrosunda bulunduğu yer almıştı.
Kaynak: Lig Tv

Alişan askere gitse noLcak yaa, şarkı türkü söler boL boL

n€d!mßuг@ĸ;4868552' Alıntı:
Alişan askere gitse noLcak yaa, şarkı türkü söler boL boL

demek ki şarkı türkü söylemekte istemiyor

Vay uyanık vay.. Namussuz namuslu))))(şener şen geldi aklıma)

Bu adamdan zaten hayır gelmez gitmesin daha iyi

ben olsam en zor sartlara sürerim böylelerini anlasinlar nasilmis askerlik
ama nafile ordu evlerinde sarki türkü ile askerlik yapiyorlar olmaz bu hak degil

Sapasağlam Adam Gitsin Yapsın Askerliğini,
Bu Ülkede Ünlü Olup Paraları İndiregandi Yapmasını Biliyorsa,
Ya Seve Seve Yada Seve Seve Yapacak Askerliğini.

zenginin cocuguna yada ünlüye bir sey olmaz ne olursa garibanlara oluyor bunlarin farklari ne hala anlamis degilim ben olsam hakkariye veririm sinira bunlari anlasinlar hayatin sartlarini

parasini milletten kazaniyorya yapar yaziklar olsun

artik bunun müziklerini almayalim boykot edelim sahtekari
haydi millet uyanin kanpanyaya gelin derim almayalim artik bunun müziklerini

ya su alisan sahnelerde de jubilesini yapsa da kulaklarımızı rahat bıraksa keşke

birde tepecikspora tarnsfer parası ödemiş beni transfer edin diye verg ödememek için türlü numara yap askerlikten kaçmak için futbolculuğa devam et ne hikmetse hiç bir maçta 18 kadroda bile olma sonra ekranlarda boy göster

Mllet askerden kaçmak için Açıköğretim'den üni okur Alişan futbolcu olmuş... olaya bak :):):)

Açıköğretim bitirip an azından 6 ay yapmak daha mantıklı....

Bence askerlik isteğe göre olmalı bu vatan için canını kanını verecek insanlar gitmeli namusun şerefin ne demek olduğunu bilenler yapmalı bu kutsal görevi bu memleketin böyle kansızlara ihtiyacı yok.......

Ahmet kaya abimize çatal fırlatan sözde vatansever Serdar Ortaç gibi çıktı bu da

Geri