Alevilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaturAlp_

Banned
Reaction score
0
cok hassas bir konu olduğu için izin verilirmi bilemem ama inançlara saygı çerçevesinde yürürse güzel bir başlık olabilir.şimdi birileri kalkıp inançları sorgulamak doğru bişey değil diyerek karsı cıkabilir ama maksadımız alevi kardeşlerimizle birebir karsılıklı görüş alısverisinde bulunup direk alevilerden bu kültürü öğrenmektir.kafamıza takılan şeyleri direk alevilerden öğrenebiliriz.

iletişim kanalını açarsan kardeş. bir ön görüşme yapabiliriz sanırım. özel kanalın kapalı pm atmak isterdim ama mümkün değil. msn den de ulaşabilirisn benim belli.. eklersen..

olabilir ama suistimal edebilebilir

Elbette suistimal edilebilir bu mümkün , bunun önüne geçebilmek için alevilik konusunda bilgisi iyi olan arkadaşların bölüm yönetimde olması bu durumu dengeleyecektir.

loopused@hotmail uzantılı msn adresini listeme ekledim.

Elbette suistimal edilebilir bu mümkün , bunun önüne geçebilmek için alevilik konusunda bilgisi iyi olan arkadaşların bölüm yönetimde olması bu durumu dengeleyecektir.

loopused@hotmail uzantılı msn adresini listeme ekledim.

yazdığın mail adresi o şekilde değil, burdan vermekte doğru değil. mesaj sayın yeterli özel pm den yazmak mümkün. ama ben göremiyorum snein özel iletişim kapalı sanırım. bir bak bakalım..

Suistimal Edilmedikten Sonra Bence De Bir Sakıncası Yok...

bende bu konuyu merak ediyorum ama bize işin ehli birleri lazım yanı alevilik nedir ne değildiri analta bilcek biri lazım tarafsız

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5123693' Alıntı:
bende bu konuyu merak ediyorum ama bize işin ehli birleri lazım yanı alevilik nedir ne değildiri analta bilcek biri lazım tarafsız

mümkünse ehli evet ama ehli olmasa bile elinden geleni yapacak tüm aleviler bize alevilik konusunda bilgi verebilir.

alevilik nedir ne değildir soruyoruz net bi cvp alamıyoruz bakacaz forumdaki alevi kardeşlerimiz inançları konusunda bizleri ne kadar aydınlatabilecek

aleviliğin islamdaki yeri islamla olan alakası nedir ne değildir bunu bizimde alevilerinde öğrenmesi doğrunun yanlısın ortaya cıkması bunlar güzel şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri