'Alevi açılımı bitmiştir'

Köşeli sivri yorum arıyorsanız benim mesajlarım tamda size göre mesajlarımı takipte kalmaya devam edin :) tamda zihniyetinize layık .....

Buda fotoda bonus olsun .....

3296.jpg

cevaplar senin zihniyetine layık çünkü bunu söyleyen sensin ben değil
ordaki zerkli'nin ifadesinde kesin bişey yok sürekli uçlarda gezmiş ama ne aşağıya düşme var , ne de merkeze gelme var neyse herkes anlatsın ki herkes bilsin öyle değil mi ?

ayrıca o foto sana bonus olsun sürü değiliz lafına bi güzel BONUS olmuş :goz:

Ama hafiften Ata'nın kurduğu yapılara isyan hareketi başlamış gibi, ne o akp bitti sıra kemikleri sızlatmaya mı geldi ?

nedir lan bu kürt eziliyorum diyor açılım

alevi bende eziliyorum diyor açılım

ülkenin cacığını çıkardınız denizmi bu ülke kimseye taviz yok kural belli kimse istisna ve özel değil

ezildiğini hissediyorsan ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin

açılımın savunucuları kim ????? alevilermi savunuyormuş? bu açılım hokkabazlığını alevilermi icat etti?

Bu amerkan projesidir ve bu projeleri uygulamakla mükellef olanlar bellidir. Kuklalarda şerefsizlerde bellidir .

Açılımların sonuna kadar arkasında olduğunu beyan edenlere destek veriyormusun yoksa benim gibi karşı tepki gösteriyormusun?

Bu kadar güzel konuştuğuna göre yahudi madalyalı kahpelere bu lafı ediyor olmalısın .

Evet bir temizlik olmalı, ne kadar kırma çakma devşirme varsa temizlenmelidir.

Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur!

neden daha yuvarlak ve köşeleri olmayan yorumların var zerkli ?
bize de açıklasana o ayrıntıları , isimleri
madem bi inanışı anlatıcaksın niye özelden ?

neden özelde: çünkü konu aleivlik değil. sadece bir üye alevilerin ne gibi hakları yeniyor dediği için kısa bir açıklama yaptım. ve ayrıca aleviliği anlatmak için bu forumlar yeterli değildir. kitaplar yazmışlar ehil kişiler. benim burda 3-5 paragraf yazdığım şeylerle anlayamassınız.

yuvarlak ve köşesi olmayandan kastın nedir? biraz daha açık konuşursan daha iyi olur. eğer kastın akp içindeki kendini alevi zanneden şahıssa ismini yazabilirim. reha çamuroğlu.

başbakandan kimi kastettiğimi herhalde anlamışsınızdır.

nedir lan bu kürt eziliyorum diyor açılım

alevi bende eziliyorum diyor açılım

ülkenin cacığını çıkardınız denizmi bu ülke kimseye taviz yok kural belli kimse istisna ve özel değil

ezildiğini hissediyorsan ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin

ülkenin tapusu babandan mı miras kaldı?

"Buda fotoda bonus olsun" cümlesi cok bozuk bir cümle.
hem anlam olarak hem de dilbilgisi olarak. fotodan sonraki
da ayrı yazılmalıdır, çünkü baglactır. cümlenin dogrusu ise
su sekilde olmalıdır. "bu foto da bonus olsun"

ayrıca foto yerine Türkçe bir kelime olan resim kelimesini
kullanırsan daha yerinde bir seçim olur.

ilk paragrafındaki yanlıslara degınmıyorum bile.

yani önce Türkçe konusup yazmasını ögrenelim, sonra
filir beyan edelim, nasıl olur? :D

ders vereceksen önce kendi türkçeni düzeltmeni tavisye ederim.

""Buda fotoda bonus olsun" cümlesi cok bozuk bir cümle."

senin cümlen de en az onunki kadar bozuk.

"degınmıyorum" yazarken yumuşatma şapkası ve noktalar düştü mü?

ve diğer noktalı harflerdeki noktaların bazıları da yerin değil. deprem olmuş herhalde.

bu açılımlar felan baya germeye başladı 2 de bir açılım yapıyoruz dur bakalım sonunda ne olacak....

bir açılım biter başka açılım başkar
bu ülkenin yıllardan beri "biriktirilmiş" çok sorunu var
hemen halledilecek gibide değil herşey yavaş yavaş ama orta yol bulunarak düzelicek inşallah

türkiye cumhuriyetinin batı standartı bir demokrasiye ve evrensel bir hukuk sistemine kavuşmasını istemeyenler açılımlardan, yeni anayasadan, ab'den deli korkmaktadırlar çünki yeni dünya düzeninde bazı şeylere yer yok....

bu ülkede kargaşa çıksın diye açılım kelimesi türetildi. O açılımlar nedense bir türlü açılamadı

Uyarı

Arkadaşlar bir birinizle kişisel seviyesiz tartışmalara girmeden konu ( içerik ) hakkında yorumlar yapınız !

Geri