Aldatmaya çifte infaz

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
28mk3tc.jpg

Önce uyuyan çocuklarını öptü, sonra sevişen eşi ve sevgilisini öldürdü
BURSA'da özel bir şirkette temizlik görevlisi olarak çalışan 39 yaşındaki Murat Oğur, kendisini aldatan 4 çocuk annesi eşini ve sevgilisini evinde çıplak halde yakaladı. Çocukları duymaması için odayı kapatan Murat Oğur, eşi 30 yaşındaki Nazlı Oğur ile 33 yaşındaki sevgilisi Recep Fidan'ı bıçaklayarak öldürdü. Oğur, daha sonra yanına gittiği babası Hasan Oğur'a "Namusunu temizledim, özür dilerim" dedi. Zanlı daha sonra cep telefonu ile aradığı polis olan akrabasına teslim oldu.

Nazlı ve Murat Oğur çifti, 15 yıl önce evlendi. Özel temizlik şirketinde çalışan Murat Oğur ile markette kasiyerlik yapan Nazlı Oğur çiftinin 4 çocukları dünyaya geldi. İddiaya göre Murat Oğur, son bir yıl içerisinde komşularının "Nazlı seni, markette birlikte çalıştığı Recep Fidan ile aldatıyor" dedikodularından rahatsız oldu. Murat Oğur, eşinin kabul etmediği, kendisinin ise inanmak istemediği bu söylentilerden sonra geçen ocak ayında Osmangazi İlçesi Çiftehavuzlar Mahallesi'nde kiraladıkları eve taşındılar.

KARŞI KAHVEDEN GÖZETLEDİ

Murat Oğur, taşınmasına rağmen eşinin kendisini aldattığı şüphesinden kurtulamadı. Çocuklarından 3 yaşındaki Seda ve 5 yaşındaki Furkan, Balıkesir'in Gönen İlçesi'ne bağlı Tuzakçı Köyü'nde oturan kayınpereninin yanında bulunan Murat Oğur, dün saat 19.00 sıralarında, `işe gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Üst katında oturduğu üç katlı binanın karşısındaki kahveye geçen Murat Oğur, evini gözetlemeye başladı.

Saat 23.00 sıralarında evli olan Remzi Fidan'ın evine girdiğini daha sonrada yatak odasının lambasının yandığını gören Murat Oğur, saat 01.00'e kadar bekledikten sonra, kapıyı anahtarla sessizce açtığı evine girdi. Yatak odasında sevişen eşi Nazlı Oğur ve Recep Fidan'ın seslerini duyan Murat Oğur, bu kez odalarında uyuyan çocukları 10 yaşındaki Büşra ve 7 yaşındaki Tuğçe'nin yanına gitti. Çocuklarını öpüp koklayan, üzerlerini örten Murat Oğur, daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla yatak odasına girdi.

Kaçmalarını önlemek için odanın kapısını içerken kilitleyen Murat Oğur, yatakta çırıl çıplak sevişen eşi Nazlı Oğur ve sevgilisi Recep Fidan'a bıçakla saldırdı. Eşini 10, sevgilisini de 17 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Murat Oğur işlediği çifte cinayetten sonra odadan çıkarken, çocukları uyanınca cesetleri görmesinler diye yatak odasının kapısını yeniden kilitleyip anahtarı yanına alarak evden ayrıldı.

Doğruca kentin İsmetiye Mahallesi'nde oturan babası Hasan Oğur'un evine giden Murat Oğur, "Ben Nazlı'yı öldürdüm. Öldürmek zorundaydım. Çünkü beni ve sizi aldattı. Namusumuzu temizledim. Çocuklarım sizlere emanet. Ne olur iyi bakın. Özür diliyorum" dedi.

POLİS AKRABASINI ARADI

Babasının evinde bir süre dinlenen Murat Oğur, sabah saat 09.00 sıralarında Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan akrabası Murat Kölebaşı'nı arayıp, işlediği cinayeti anlattı.

Teslim olacağını söyleyen Murat Oğur'u, polis arkadaşlarıyla eve gelen yakını Murat Kölebaşı teslim aldı ve emniyete götürdü.

POLİS ÖNCE ÇOCUKLARI ÇIKARTTI SONRA CESETLERİ

Cinayetin ortaya çıkmasından sonra eve giden polis sokak kapısını çaldı. Kapıyı açan çocuklara `Anneniz nerede?' diye soran polis, `Odasında uyuyor' yanıtını aldığı iki kardeşi evden uzaklaştırdı. Daha sonra kapıyı açamayınca camını kırdığı yatak odasına giren polis kanlar içersinde yatan iki kişinin cesetleriyle karşılaştı. Yapılan ilk tesbitlere göre Nazlı Oğur'da 10, Recep Fidan'da ise 17 bıçak darbesi tespit edildi. Cesetler otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Murat Oğur, `Birden fazla kişiyi öldürmek' suçundan adliyeye çıkartılacak.

kaynak

Eşi ve sevgilisi ölmeyi hak etmişler. Bu durumda her 10 Türk erkeğinden dokuzu Murat Oğur'un yaptığının aynısını yapardı.

Eşi ve sevgilisi ölmeyi hak etmişler. Bu durumda her 10 Türk erkeğinden dokuzu Murat Oğur'un yaptığının aynısını yapardı.

O zaman ne olur Bu memleketin hali?Lütfen Mantıklı olalım,Ahlak Bekçiliğine gerek yok,burası Hukuk Devleti..

ѕσηυη¢υ;2970362' Alıntı:
O zaman ne olur Bu memleketin hali?Lütfen Mantıklı olalım,Ahlak Bekçiliğine gerek yok,burası Hukuk Devleti..

Bu ahlak bekçiliği değil. Toplumlarda bazı kurallar vardır. Bunlar hukukla yasalarla yazılmaz. Burada önemli olan erkeğin-kadını veya kadının erkeği öldürmesi değil. Bu tür olaylarda her türk İnsanının 10 tanesinden 9 buna benzer göstereceği reflekstir.

namus meselesi bu..

biri benim eşimle beraber olacak, yatakta yakalayacağım hiç bir şey demeden kapıyı kapacağım.Bunu yapacak kadar "çağdaş" değilim ben...

Böyle çağdaşda olmak istemem kusura bakmayın.

Adamın yaptığı gibi ikisininde gözünün yaşına bakmam öldürürüm....

Allah o günü bana yaşatmasın....

Arkadaşımında dediği gibi her 10 türkten biri yapar kanısındayım....

bende olsam bende öldürürdüm

ѕσηυη¢υ;2971199' Alıntı:
Tamamda olan yine bu durumda kocaya olacak..Bırakın ahlaksız davranışlar içinde olanlar Allah'ından bulsun..

tamam kardeşim haklısın ama insan psikolojisinin nasıl oldugunu o ana cinnet gecirme durumuna geldigini saglıklı bi şekilde düşünme yetisini kaybettigini unutmayın sanırımöyle bir durum insanda inanılmaz bi yıkıma sebep veriyor...

olması gerekn nedir hukuk devleti insanlar konuşarak anlaşmalı vb....
işi,örf ve adete getirmiyorum ,belki kökü ordan çıkar ,ama arkadaşların dediği gibi 10 kişiden dokuzu yapar yetişitiriliş tarzımı sosyolojik bir olgumu bilemiycem ama kanımıza işlemiş bu destekliyorum yapanı kim olsa yapar

Geri