Aldatıldığımı düşünüyorum.

siiristan

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar.

Hackell.com a bir arkadaşıma açtığım sorunum neticesinde üye oldum. Kendime ait bir kültür sanat (php )sitem var. Hosting hizmeti aldığım firma iki de bir trafik sorunu nedeni ile paket yükseltmem gerektiğini belirtiyor. Bir yıl içinde 3 paket yükselterek Kurumsal-5 adıyla alanı 7.000 mb Bandwidth'i 50 GB olan paketi 922+kdv ile aldım.

Yalnız danıştığım bu konuda bilgisi olan bazı arkadaşlar bunun mümkün olmadığını daha uygun koşullarda hizmet alabileceğimi söylediler. Bu konuda Hackell foruma katılmamı refere ettiler.

Bende bu sorunu halledene kadar 922+kdv olan tutarı ödemedim ve adresi askıya aldılar.
Bu konudaki rahatsızlığım büyük. Site php yazılımı için 13.000 ytl para ödedim aynı firmaya. Sözleşme gereği bazı hizmetleri kendilerinin ücretsiz vereceğini söylemelerine rağmen bu sefer kalktılar benden hosting bedeli dahil yıllık 3.500 Usd para istediler. Site için bakım ve güncelleme işlemleri içinmiş.

Ne yapacağımı şaşırdım.

Bu konuda sizlerden aydınlatıcı bilgi bekliyorum arkadaşlar. Ne yapmam gerekiyor.
Saygılarımla

miss gibi reklam kokuyor :D

aldatıldığını düşünüyorsan boşanırsın olur biter :p

sileyim o zaman

miss gibi reklam kokuyor :D

aldatıldığını düşünüyorsan boşanırsın olur biter :p

bunu düşünmemiştim. boşanmak kolay ben öneri bekliyordum sadece. reklam konusunu halldeceğim..sadece bilgi diye düşmüştüm o notu. sağol yardımın için.

bu konulardan pek anlamam ama biraz beklerse bu konularda gerçekten bilgili arkadaşlarımız var kusra bakma yadımcı olamıcam ins halledebilirsin durumu

Geri