- Reaction score
- 0
Bak dostum. Bu zoruna mı gitti terennümleri beni herzaman germiştir. Zoruna gidenin ..... diye bir söz vardı askerde , Ortamı bozmamak adına söylemek istemiyorum. Verecek cevabın olmadığı için sürekli benim sorduğum soruları bana sormuşsun. Buda acizliğini gösteriyor. Tayyip Erdoğan bir açılış yaparken Ya Allah Bismillah der takiyye olur ama bazı gruplar aynı kelimeyi şehit cenazelerinde slogan olarak atar vatanperverlik olur. tayyip erdoğan dua edelim dediğinde irticacı olur fakat çakma gandi şehit cenazesinde El Fatiha dediğinde dindar olur. Erbakanın ben hiç peşine gitmedim. Ona peygamberde demedim Diyeninde Anasını... ... ağzımı bozdurma. Tayyip Erdoğan Erbakanın yanlış adam olduğunu görüp yanından ayrılmış ama siz düne kadar yanlış adam dediğiniz Erbakanın eteklerine sarılmışsınız medet ya erbakan diye. Acizliğin doruk noktası.
Gelelim Gulbettin Hikmetyar'a . Afganistan yıllarca SSCB ordusu ile savaşırken Onurlu bir şekilde ülkesini savunan afgan kahramanı Hikmetyar savaş sonrası Ülkede Başbakanlık yapmıştır. Benim ülkemin Kurtarıcısına hakaret içeren video yayınladığı için youtube'yi lanetlemiştik hep birlikte. Ama Dost ve kardeş bir ülke olan Afganistanın Kurtarıcılarından sayılan ve işgal sonrası ilk başbakanı olan bir adama hakaret ederken dilin hiç sürçmüyor seni kınıyorum. Doğru ya Amerikaya karşı harp ilan etmiş bir Afgan Devlet büyüğüne hakaret etmek mübahtır. Nede olsa senin okuduğun medya ABD tarafından yönlendirilen medya ve Hikmetyarı terörist diye tanıttı sende öyle tanıdın. Türkiye aleyhinde sarfedilmiş tek bir söz yada kalkışılmış bir tane hareteti olmayan bir adam ne hikmetse Ülkemde terörist diye adlandırılmakta. ABD 2003 yılında George Bush'un başkan olduğu yıllarda Gulbeddin Hikmetyar'ı küresel terörist ilan etti ve senin gibi taraflı basından haber takibi yapanlarda Hikmetyara Terörist Gözüyle baktınız. Oysaki hikmetyarın direniş grubu Taliban'a karşı eylemleriyle Afganistanda hala destanlar yazmaktadır. kaynak
Senin dostun falan değilim. Oku bakalım önce yazdıklarını , uslüp ve edep öğren. Yok onu yazardım da yazmıyorum , yok söylerdim de söylemiyorum. Bu tür yazılarını git başka forumlara sakla.Her türlü soruna da cevabım var alimallah.Benim gibi düşünen hiç kimse de Erdoğan'dan kaçıp Erbakan iyidir dememiştir. Biz denize düşüp yılana sarılanlardan değiliz. Biz denize düşüp yılana sarılmaktansa boğulmayı tercih edenlerdeniz. Bunu iyi anla! Ziya Gökalp'i sordun , sana öyle bir dizesi olmadığını kanıtladım. Erdoğan tarikatçı değil demişsin , cevabını da verdim. Hikmetyar terörist değil diyorsun. Kendi ülkesinde yolun ortasında bomba patlatan kim olursa olsun her ne amaçla yaparsa yapsın teröristtir.Bunu anlamayacak kadar körelmişsin. Senden daha körleri ile tartıştım ama hiçbir tartışmam " bu lafı söylerdim de şunu yapardım da " şekline gelmedi. Afganistandaki adamı onurlu falan filan diye sayacağına burada senin toprağının askerlerine kurşun sıkıp da marifetmiş gibi Habur'dan elini kolunu sallaya sallaya gelip , elini kolunu sallaya sallaya giden şerefsizlere göz yuman ve bunu da " Habur bir yol kazasıydı " diye geçiştiren hükümetinden hesap sor. Biyad etme! Hiç cevap falan vermeye de kasma , boşu boşuna klavyene yazık edersin. Cevap vermeye tenezzül dahi etmeyecem. Çünkü buna değmeyeceksin...