Albay Dursun Çiçek "Bir Albay Hükümeti Yıkmaya Kalkışır Mı?"

MARCUSX

New member
Reaction score
0
ALBAY DURSUN ÇİÇEK "BİR ALBAY HÜKÜMETİ YIKMAYA KALKIŞIR MI?"

10zbvbc.jpg

"Islak imza" tartışmalarıyla gündeme gelen albay Dursun Çiçek, adliye civarında gazetecilerle karşılaştı. Çiçek, sorulara, "Hepsi palavra, hepsi yalan. Bir albay hükümeti yıkmaya kalkışır mı?" sorusuyla cevap verdi.

İRTİCA ile Mücadale Eylem Planı belgesinde ıslak imzası bulunduğu ileri sürülen ve iki kez tutuklandıktan sonra serbest kalan Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek, Beşiktaş'taydı. Ergenekon soruşturması kapsamında ifade veren Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun Beşiktaş'taki adliye binasından ayrılmasından bir süre sonra, gazeteciler caddenin karşı tarafından biriyle yürüyen Dursun Çiçek'i gördü.

Kurmay Albay Dursun Çiçek, kendisini fark edip bir süre takip eden gazetecilerin bazı sorularına cevap verirken bazı sorularını ise yanıtsız bıraktı. Dursun Çiçek, gazetecilerin "Hükümeti yıkmaya teşebbüs ettiniz mi?" sorusuna "Bir albay hükümeti yıkabilir mi? Hepsi palavra hepsi yalan" diye cevap verdi.

Gazetecilerin Çiçek'e sorduğu sorular ve yanıtları şöyle:

Gazeteciler: İrtica ile Mücadele Eylem Planı"n da yer alan ıslak imza sizin mi?
Dursun Çiçek: Hayır kesinlikle bana ait değil.
Gazeteciler:Hükümeti yıkmaya teşebbüs ettiniz mi?
Dursun Çiçek: Hayır. Öyle bir şey olur mu? Hakkımdaki iddialar ve yazılıp çizilenler kesinlikle doğru değil.
Gazeteciler: Islak imzanın size ait olduğuna dair Adli Tıp Kurumu raporu var. Buna ne diyeceksiniz?
Dursun Çiçek: Neden gelen raporu Genelkurmay Başkanlığı'na yollamıyorlar. Ben tek raporu kabul etmiyorum. İmza kesinlikle bana ait değil. Niye incelemeye göndermiyorlar? Gerçekse göndersinler, çok güveniyorlarsa göndersinler. Tek raporla olmaz. Kurum da kabul etmiyor. Biz de etmiyoruz. Genelkurmay kaç sefer istedi, niye göndermiyorlar. Suç işliyorlar. Benim için bu soruşturma bitmiştir. Soruşturma falan yok.
Gazeteciler: Hakkınızda iddianame hazırlanırsa buna ne diyeceksiniz?
Dursun Çiçek: O Savcı suç işlemiş olur.
Gazeteciler: Kozmik odada yapılan aramalar ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddiaları bilerek mi gündeme getiriliyor?
Dursun Çiçek: Bu siyasidir. Siyasi konularla ilgim yok. Bu konulara cevap vermeyeceğim.
Gazeteciler: Şu anda ne yapıyorsunuz?
Dursun Çiçek: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki görevimin başındayım.
Gazeteciler: Oğlunuzla görüşüyor musunuz?
Dursun Çiçek: Tatilde yanımdaydı.
Gazeteciler: Oğlunuzun açıklamalarıyla ilgili olarak ne diyeceksiniz?
Dursun Çiçek: Oğlumla görüşlerimiz aynı. Değişen birşey yok. Yanıma tatile geldi.
Gazeteciler: Seferberlik Bölge Başkanlığındaki aramaların sizin olduğu iddia edilen İrticayla Mücadele Eylem Planı ile bir bağlantısı var mı?
Dursun Çiçek: Başka söyleyeceğim bir şey yok.
Gazeteciler: Kozmik odadaki aramalara ilişkin bir şey söyleyecek misiniz?
Dursun Çiçek: Onu gidin Genelkurmaya sorun.
Gazeteciler: Biraz önce Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu geldi ve ifade verdi. Ne diyeceksiniz?
Dursun Çiçek: Bizim dışımızda şeyler. Gidin haberinizi takip edin, oldu mu?

Beşiktaş'tan Ortaköy'e doğru bir yakını ile birlikte yürüyen Dursun Çiçek, gazetecilerin yoğun ilgisinden uzaklaşmak için kısa bir süreliğine girdiği Çırağan Sarayı bahçesinden çıkarak bir taksiye binip uzaklaştı.

KAYNAK

Sana sormak lazım dursun bey madem kalkışamıyordu sen nasıl kalkışdın.Arkan çok mu sağlamdı yoksa:D...

Bunlar hükümete vız gelir tırıs gider..Bırakın bu işleride ülke gelişsin biraz..

bu soruyu bireysel olarak bütün darbecilere ve erhenekonculara sorsan hep aynı cevabı veririler

mesela Darbeci Eruygur a sorsan derki bir general hükümeti nasıl yıkar

Bombacı veli Küçük e sorsan bir emekli nasıl yıkar

öcalan ın kadim dostu Doğru Perinçek e sorsan ayağaı sakat birisi nasıl yıkar der ama gel göer ki kazın ayağaı böyle değil

bu albayı yolda görüp patır patır koşarak soru sormaya çalışan güzide gazeteciler, neden maliye bakanını gördüklerinde ''NE OLACAK BU MİLLETİN HALİ, MİLLET NEDEN AÇ?''diye soru sorma çabasında bulunmazlar ?anlamış değilim...

Nasıl bi ülkede yaşıyoruz anlamış değilim....

bu albayı yolda görüp patır patır koşarak soru sormaya çalışan güzide gazeteciler, neden maliye bakanını gördüklerinde ''NE OLACAK BU MİLLETİN HALİ, MİLLET NEDEN AÇ?''diye soru sorma çabasında bulunmazlar ?anlamış değilim...

Nasıl bi ülkede yaşıyoruz anlamış değilim....

O albay senin ülkenin bütünlüğünü bozuyor.Maliye ise insanları aç bırakmak için değil o sorunu nasıl aşacaklarının çabasındalar.Ha eğer sen diyorsan ki insanların açlığı vatandan daha önemli o zaman haklısın.

Bu açlık derken acaba cumhuriyet tarihinin en sefalet dönemimi yoksa en az sefalet olduğu dönem mi...Buna bakmak gerekir.

O albay senin ülkenin bütünlüğünü bozuyor.Maliye ise insanları aç bırakmak için değil o sorunu nasıl aşacaklarının çabasındalar.Ha eğer sen diyorsan ki insanların açlığı vatandan daha önemli o zaman haklısın.

Bu açlık derken acaba cumhuriyet tarihinin en sefalet dönemimi yoksa en az sefalet olduğu dönem mi...Buna bakmak gerekir.
Şimdi burada ekonomi şu an iyi mi kötü mü tartışmasına girmiycez seninle umarım...Sadec şu kıyası yapmak yeter sanırım...BİRİLERİNİN OĞULLARI MÜCEVHER İTHALATI YAPIYOR(VERGİSİZ), MISIR TİCARETİ YAPIYOR(ÖZEL KIYAKLARLA), GEMİCİKLERLE TİCARET YAPIYOR(MEMUR MAAŞIYLA).....BİRİLERİ DE İNTİHAR EDİYOR(KREDİ BORÇLARIYLA)....

Yazının ikinci bölümüne gelince; bir zamanlar bu ülkede hükümetleri ne devirirdi?Sen hemen darbe diye zıplıycan da ....değil...ENFLASYON devirirdi...zamlar devirirdi...heee sen akıllı oynayıp milleti Aldatır Kandırır Parti politikası izlersen....!!!!8 yıl, 10 yıl idare edersin...Millet gözünü açıyor merak etme...Gözünü açmayan sadece YANDAŞ MEDYA....Ama şunu da söyliyeyim:YANDAŞ MEDYANIN TEKNESİNE BİNEN ENİNDE SONUNDA BATAR....ÇÜNKÜ YANDAŞ MEDYA RÜZGAR NE TARAFTAN ESERSE ONA PRİM VERİR...millet öyle değildir...Eninde sonunda doğruyu görür ve görecektir de....

Şimdi burada ekonomi şu an iyi mi kötü mü tartışmasına girmiycez seninle umarım...Sadec şu kıyası yapmak yeter sanırım...BİRİLERİNİN OĞULLARI MÜCEVHER İTHALATI YAPIYOR(VERGİSİZ), MISIR TİCARETİ YAPIYOR(ÖZEL KIYAKLARLA), GEMİCİKLERLE TİCARET YAPIYOR(MEMUR MAAŞIYLA).....BİRİLERİ DE İNTİHAR EDİYOR(KREDİ BORÇLARIYLA)....

Yazının ikinci bölümüne gelince; bir zamanlar bu ülkede hükümetleri ne devirirdi?Sen hemen darbe diye zıplıycan da ....değil...ENFLASYON devirirdi...zamlar devirirdi...heee sen akıllı oynayıp milleti Aldatır Kandırır Parti politikası izlersen....!!!!8 yıl, 10 yıl idare edersin...Millet gözünü açıyor merak etme...Gözünü açmayan sadece YANDAŞ MEDYA....Ama şunu da söyliyeyim:YANDAŞ MEDYANIN TEKNESİNE BİNEN ENİNDE SONUNDA BATAR....ÇÜNKÜ YANDAŞ MEDYA RÜZGAR NE TARAFTAN ESERSE ONA PRİM VERİR...millet öyle değildir...Eninde sonunda doğruyu görür ve görecektir de....

Önce bi beyin cerrahına git.Millet 3 seçimdir doğru nedir size bunu söylüyor.Siz bu kadar yaygara çıkartmsanız.Millet size cevabını %70 le verir.

Ha bide bunu genel olarak söylüyorum.Her mesajın içine yok ak parti onu yaptı bunu yaptı...Amacını bunları bizim yüzümüze vurmaksa bir şey söyleyeyim.Bahçeli, oktay vural, kemal kılıçdaroğlu ve bilmem ne karabelalar.Sizin yazdıklarınızı aynen haykıdılar.Başbakan da dedi ki iddia sahibi iddiasını ispatlamadığı sürece ŞEREFSİZDİR.BU KADAR...

tamam itiraf ediyorum o ıslak sırılsıklam imza benim :p devletin kurumlarına inanmayan paşa adayı olurmu ? :utan oluyormuş :p

sahte belgeyle daha doğrusu kağıt parçasıyla iftira attılar albay Dursun Çiçek'e.

Bunlar güneşi m.kuyla sıvamaya çalışan varlıklar, her türlü pisliği iftirayı rahatlıkla atabilirler tabiii, her pisliği allah için attıklarınıda unutmamak gerek çünkü şeytan ayrıntılardadır, akıllarınca pislik atınca iftira edince allaha hizmet etmiş oluyorlar cihat etmiş oluyorlar yani ne kadar kafirlik yaparlarsa o kadar allaha hizmet ettiklerini sanıyorlar....işte böyle spastik bir zihniyet taşıyorlar, bu ayrıntıyı atlamamalıyız yoksa şeytanı göremeyiz göremediğimiz düşmanlada savaşmak zor olur.....

AKP karşıtlarının gözü öyle kararmışki herşeyi artık olağan görür olmuşlar, darbeleri faili meçhul cinayetleri, katliamları savunur hale gelmişler...

allahım affet kendimi tutamadım sabır da bir yere kadar...

Bunlar güneşi m.kuyla sıvamaya çalışan varlıklar, her türlü pisliği iftirayı rahatlıkla atabilirler tabiii, her pisliği allah için attıklarınıda unutmamak gerek çünkü şeytan ayrıntılardadır, akıllarınca pislik atınca iftira edince allaha hizmet etmiş oluyorlar cihat etmiş oluyorlar yani ne kadar kafirlik yaparlarsa o kadar allaha hizmet ettiklerini sanıyorlar....işte böyle spastik bir zihniyet taşıyorlar, bu ayrıntıyı atlamamalıyız yoksa şeytanı göremeyiz göremediğimiz düşmanlada savaşmak zor olur.....

aynen kendini tarif etmişsin :thumbup1: tabe allah için değil de kimin için yaptığın meçhul her paylaşımınların da kin nefret kan kusmandan belli müslüman mütedeyyin insanları milliyetci muhfazekar insanlardan ne alıp veremediğin var :mad: bu kin niye :angry: bu zaman kadar paylaştıklarını bir sakin kafa ile bak sorgula ne yapıyorum :angry: de kendine FARKINDA değilmisin yaptıklarında... hem islamiyet din karşıtı güya akp sataşır ayaklarıyla hep dindar insanları hedef alman :angry: bu nefret ve kinin altında ne yatıyor merak konusu .:mellow: yok akp şunu yapmış ee sonuçta bunlar müslüman vs.gbi mesaj atmalar provakatif davranışlar...yok tayyip bunu yapmış felan cemaat ten zaten oda dış devlet ajanı vs.mesajların senin ve sana benzeyenlerin aynı :angry:

müslümanların başarı eldetmelerine tahammülünüz yok :mad:

sözün özü kısaca tek parti iktidarına son veren bu milletten intikam alıyorsunuz kendinizce zihniyet buuu...yıllardır yapılanlar bundan ibaret...

birde kılıf bulmusunuz biz atatürkcüyüz.o büyük kumandan çıksa gelse yüzünüze tükürürdü... iktidarınızda banknotlardaki atamızın resmine tahammül edemediniz.bumu sizin bu büyük insan a saygınız.bu milletin başkomutanına olan sevginiz...TAKİYECİLERRR

ya rab içimizdeki bu insanlar yüzünden bizleri helak etme...:utan

Sana sormak lazım dursun bey madem kalkışamıyordu sen nasıl kalkışdın.Arkan çok mu sağlamdı yoksa:D...

Bunlar hükümete vız gelir tırıs gider..Bırakın bu işleride ülke gelişsin biraz..
komutanlar sürekli değişir ama siyasetçi ben değişmem beni kimse alamaz burdan,istediğimi yaparım diyorsa hataya düşer.kimse oligarşi yaratamaz...
emin ol istenirse yıkılır..

birde kılıf bulmusunuz biz atatürkcüyüz.

Ben Atatürkçü değilim, her Türk Birer Mustafa Kemal Atatürktür, Atatürkçü olmasına lüzum yoktur.

Atatürkçü olanlar Atatürke ve Devrimlerine bağlı kalacaklarına namus yemini etmiş kimselerdir. Sözlerinde duramıyorlarsa bu leke Mustafa Kemalleri bağlamaz.

o büyük kumandan çıksa gelse yüzünüze tükürürdü... iktidarınızda banknotlardaki atamızın resmine tahammül edemediniz.bumu sizin bu büyük insan a saygınız.bu milletin başkomutanına olan sevginiz...

Bizim saygımızıda sevgimizide anlamaya zihniyetiniz yetmez, paradaki Atatürk resminden rahatsız olan kahpelerde bellidir....

şööle bir takkıyeci diyemedim yaaa tebrik ediyorum ....... diğer lafların(hakaretlerini/çamurlarını) için bir şey demiyorum kendine zarar vermişsin o kadar....
ya rab içimizdeki bu insanlar yüzünden bizleri helak etme...:utan

vayyybeeeeee duaya bak ,ne kafirmişim beee , sizin gibi mübarek zatların yüzü suyu hürmetine yaşıyoruz galiba .

ahhh şu papazvari dualar yokmu, sanki Allahın kimi neyi niçin helak edeceğini biliyorlarmışta, sanki Allah ile aralarında bir ortaklık varmış gibi yapılan dualar....

Ya Rab ! Kovulmuş Olan Şeytanın ve İnsanların Şerrinden Sana Sığınırım.

aynen kendini tarif etmişsin :thumbup1: tabe allah için değil de kimin için yaptığın meçhul her paylaşımınların da kin nefret kan kusmandan belli müslüman mütedeyyin insanları milliyetci muhfazekar insanlardan ne alıp veremediğin var :mad: bu kin niye :angry: bu zaman kadar paylaştıklarını bir sakin kafa ile bak sorgula ne yapıyorum :angry: de kendine FARKINDA değilmisin yaptıklarında... hem islamiyet din karşıtı güya akp sataşır ayaklarıyla hep dindar insanları hedef alman :angry: bu nefret ve kinin altında ne yatıyor merak konusu .:mellow: yok akp şunu yapmış ee sonuçta bunlar müslüman vs.gbi mesaj atmalar provakatif davranışlar...yok tayyip bunu yapmış felan cemaat ten zaten oda dış devlet ajanı vs.mesajların senin ve sana benzeyenlerin aynı :angry:

müslümanların başarı eldetmelerine tahammülünüz yok :mad:

sözün özü kısaca tek parti iktidarına son veren bu milletten intikam alıyorsunuz kendinizce zihniyet buuu...yıllardır yapılanlar bundan ibaret...

demekki buraya kadar olan kısmını kabul etmişsin geride kalan yere alıntı yaptığına göre :thumbup1:

biz iyi insanların dua ve ibadetleri yüzüsü hürmetine ayakta durduğumuza inananlardanız.her halde senin için sakıncası yok değilmi :001_smile:

%40 almışmı iktidardakiler bitti.ne kadar çamur da atsan karalasanda ancak kendini avutursun.

alternatifi olursa bu millet gereğini yapar.aynı zihniyete ne olur sa olsun destek vermeyenlerdeniz...:001_smile:

ve garip olan alevi dostlarım var hiç bir tanesi senin söylediğin ve ya söylemeye çalıştıklarını dile getirmiyorlar.demekki azılı azınlık dedikleri kesimden değil o dostlarım.

son söz: para ile imanın kimde olduğunu allah tan başka kimse bilemez.rabbim imanı kamilden ayırmasın bizleri.

sürcü lisan ettikse affola değerli HH ailesi...:utan

demekki buraya kadar olan kısmını kabul etmişsin geride kalan yere alıntı yaptığına göre :thumbup1:

biz iyi insanların dua ve ibadetleri yüzüsü hürmetine ayakta durduğumuza inananlardanız.her halde senin için sakıncası yok değilmi :001_smile:

%40 almışmı iktidardakiler bitti.ne kadar çamur da atsan karalasanda ancak kendini avutursun.

alternatifi olursa bu millet gereğini yapar.aynı zihniyete ne olur sa olsun destek vermeyenlerdeniz...:001_smile:

ve garip olan alevi dostlarım var hiç bir tanesi senin söylediğin ve ya söylemeye çalıştıklarını dile getirmiyorlar.demekki azılı azınlık dedikleri kesimden değil o dostlarım.

son söz: para ile imanın kimde olduğunu allah tan başka kimse bilemez.rabbim imanı kamilden ayırmasın bizleri.

sürcü lisan ettikse affola değerli HH ailesi...:utan

o oyların %10 u katakulli delikanlı..elektrikler az kesilmedi..az kömür,beyaz eşya dağıtılmadı..bunları inkar edebilir misin?şuraya gelince..bizi dinsiz veya başka bi varlık olaraka görüyorsan ve kendini bunun zıttı olarak görüyorsan saadet partisine oy ver..bana hırsızları,kul hakkı yiyenleri savunma..

ülkeyi geliştirmek vatan hainlari ve işbirlikçilere mi kaldı?kendi yolsuzluk, hırsızlık dosyalarından akjlanıp çıksınlar önce.

Geri