chuckies
_-€X-_
Kimi zaman güzeldi yaşamak kimi zaman acı veren bir şeydi tarif edemiyordum
Çaresizliğe kapılıyordum bazı zamanlar yaşadığıma lanet ediyordum
Hele bir de biri için ağlıyorsam birini seviyorsam uykusuz geceler geçiriyorsam onu düşünüp daha zordu nefes almak benim için
Gurursuzluk değildi hiçbir zaman ağlayışlarım yakarışlarım
Çaresizlik içindeydim sadece
Hiç böyle bir sevgi aşk yaşamamıştım rüya gibi geliyordu her şey engin denizlerde kulaç atar gibiydim
O benim için bir rüya gibiydi ondan önce ne var olduğumdan bir haberdim ne de nefes aldığımın farkındaydım
Vurgundum ona o tertemiz kalbine vurgundum yüreğinin sıcaklığı yakıp kavurmuştu beni
Onsuz yapamıyor yapamıyordum
Gitmek ondan ayrılmak bir hançer darbesi ile eş değer gelirdi benim için
Başkası ile düşünmek onu beni defalarca vururdu ne kadar da benimde olsa kıskanırdım saçının bir telini
Öpmek koklamak teninin tenime değmesini isterdim vurgundum ona
Gitmek istiyordum onla kimsenin bizi göremeyeceği cennet bahçelerine gitmek istiyordum
Yalnız o ve ben tertemiz aşkımızı bütün saflığı ile yaşamak istiyordum
Sevdiğimin gözlerinin içine bakıp mahkum olmak istiyordum
Ey sevgili gittiğin yerden yakarışlarımı duyuyor musun
Şimdi aç kulağını dinle beni
Suskunluğumun bu kulaklarımı parçalayan bu zifiri sessizliğine son ver ve götür beni gülüm
Siyahlar giymiş Melekler şehrine...
Çaresizliğe kapılıyordum bazı zamanlar yaşadığıma lanet ediyordum
Hele bir de biri için ağlıyorsam birini seviyorsam uykusuz geceler geçiriyorsam onu düşünüp daha zordu nefes almak benim için
Gurursuzluk değildi hiçbir zaman ağlayışlarım yakarışlarım
Çaresizlik içindeydim sadece
Hiç böyle bir sevgi aşk yaşamamıştım rüya gibi geliyordu her şey engin denizlerde kulaç atar gibiydim
O benim için bir rüya gibiydi ondan önce ne var olduğumdan bir haberdim ne de nefes aldığımın farkındaydım
Vurgundum ona o tertemiz kalbine vurgundum yüreğinin sıcaklığı yakıp kavurmuştu beni
Onsuz yapamıyor yapamıyordum
Gitmek ondan ayrılmak bir hançer darbesi ile eş değer gelirdi benim için
Başkası ile düşünmek onu beni defalarca vururdu ne kadar da benimde olsa kıskanırdım saçının bir telini
Öpmek koklamak teninin tenime değmesini isterdim vurgundum ona
Gitmek istiyordum onla kimsenin bizi göremeyeceği cennet bahçelerine gitmek istiyordum
Yalnız o ve ben tertemiz aşkımızı bütün saflığı ile yaşamak istiyordum
Sevdiğimin gözlerinin içine bakıp mahkum olmak istiyordum
Ey sevgili gittiğin yerden yakarışlarımı duyuyor musun
Şimdi aç kulağını dinle beni
Suskunluğumun bu kulaklarımı parçalayan bu zifiri sessizliğine son ver ve götür beni gülüm
Siyahlar giymiş Melekler şehrine...
Written By_Chuckies