alın size gerçek hayattan bir vahşet !!! +16

ben bu videoyu yaz aylarında izlemiştim. gerçekten çok kötü bir olay. insanın kanını donduruyor.
hayvanların canlı canlı derisini yüzüyorlar.
yazık günahtır yahu. o hayvanların gözünden nasıl yaş akıyor öyle.
bunları yapanlar insan olamaz.
Ne güzel ki böyle şerefsizler, böyle insan dışı yaratıklar için Allah (c.c.) cehennemi yarattı. onların bu yaptıkları yanlarına kalmaycak elbet.
cCc cCc cCc

tamamen bir vahşet insan üzülüyor.

allah ne biliosa ole yapsın denir bir durum cıdden insanın ici bı tuhaf oluyo

Öbür tarafta o hayvan senin a,k.maz mı senin derini yüzüp g.tne sokmaz mı

saol dostumm bunu biliodumm gerçekten vahşet bu

Yaa bunu yapanlarin Allah bin turlu belasini versin, alicaksin fabrikadan cikan 3m boyunda kalin boruyu, kizgin hale getirip arkalarina soguk tarafi ile iyice sokcan ki sicak tarafini tutup cikartamasinlar. Hayvanlara o Allahin verdigi guzelliklere ve dogaya nasil kiyarlar bir elbise icin bir turlu anlamiyorum. Ya bunlari gordukten sonra kufur etmemek elde degil. Dunyada kumas türümü kalmadi serefsizler...... Insanin gozleri doluyor bunlari gorurkene.

Arkadaslar delirdim,cildirdim,psikopata bagladim desem yeridir :angry :angry

Bu nasil bir olaydir boyle,hic mi icinizde insanlik yok beee,iki ayakli ucubeler!!!

Aklima oyle guzel seyler geliyor ki onlar icin aslinda,o hayvanlara yaptıklarının yanında hiç bişey kalır bunlar,sadist ruhum bir anda uyandı onlara karsı...:) :)

Ama kurban oldugum Allah mutlaka bunların hesabını ya burda yada diger tarafta soracaktır...

Video için tesekkur ederim...

Saygılar...

bu dünyada bu kadar şerefsiz oldu sürece abi bunlar olur yazık hayvanlara canlı canlı

adamlar bide hayvan can çekişirken gülüyolarya işte orda insanın içi daha bi kötü oluyo yazık

yahu bu yaratıkların (insan demeyeceğim) gülmesine mi yanarsın o zavallı hayvanların bağırışlarına mı yanarsın ? Irak da insanların kafalarının kesiliş görüntülerini izledikten sonra böyle vahşeti bir daha görmem herhalde derdim ama bu görüntü beni yanılttı.Arkadaş içinizden küfür edeceksiniz diyor ama ben bağıra bağıra küfür ettim.

Ben Bu Hareketİ Bİr Canliya Yapamam Ama Bunu Yapana Kesİn Ve Net Yaziyorum Daha Beterİnİ Yaparim Bunu Bu Mahsum Canlilara Yapanlrla Ayni DÜnyada Nefes Almaktan UtanÇ Ve Izdirap Duyuyorum

kendı evlatlarından bulsunlar ınsallah baska ne denılırki ...?

buna öldürmek bile denilemez yaa katletmek bu resmen.e hadi illa da kürkünü alacan bu hayvanın ki kesinlikle tasvip etmiyorum! öldür hayvanı bari de hiç olmazsa öyle yap ne yapacaksan.zavallı hayvancıklar.2 tane kokona hava atacak diye düştükleri hallere bak!

ya otlupeynir abi ben oguz abinin yigeniyim beni knighte kas

insan değil bunlar bea insan değil agız dolusu küfrü bedduayi,Allahın gazabını haketmiş bunlar.kıyamet kopsa da kurtulsak bea

allahım hem turk hem musluman olmak ne guzel bir şey guya biz barbarız geri kalmısızz....yasasın AnKaRaGuCu

abi yemin ederim videoyu yarıda bıraktım bunasıl vicdan yazık gunah :(

Geri