Alın size emek hırsızlığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz ne yapmaya calısıosunuz arkadasım kendinize bakın önce 2 saibeli golden sora....

ѕσηυη¢υ;2817446' Alıntı:
yahu peki bu adam bu kadar şeyi yaptı niye ceza almıyor?fenerbahceden dolayı dokunulmazlıgı mı var?tüm pislikler zamanı gelince temizlenir.bizde de vardır çürük yumurta sizde de bjk da da..

mahmut uslu KAY$ERİGalatasaray piknik havasında geçen maçı izlemiştir onun üstüne konuşmuştur.o zaman KAY$ERİ nin uefa şansı da vardı..maçı 90 dakika izlemeyen bu maç hakkında kesin fikir sahibi olamaz.kalecinin yatışlarını,oyuncuların yerden kalkmayışlarını..ben o görüntüyü bu kadar bariz bi şekilde en son denizli maçında görmüştüm.ilk deplasman macında da luganoya gösterilmesi gereken kart eduya gösterilmişti.göğsüne çarpan top elle oynadı diye eduya sarrı kart olarak ''yardımcı hakem'' tarafından geriye dönmüştür..elle oynadı diye aglayan mehmet topuzu da unutmuyoruz o macta.tolunay da maçtan sonra hakem yanlış karar verdi,hakem sayesinde kazandık dememiştir..bunu dese herkesten daha iyi niyetli olması beklenebilirdi...

işte farkımız bu adamlar yatıo bize sevilmeyen bi kulüpsünüz kardesim anlayın işte

insanların kuyruk acısı olmayagörsün..nolur sevsinler bizi.ittifaklar her zaman oldu,olacak da..biz bugün Chelsea ile Şampiyonlar Ligi tarhinin en önemli maçına çıkıyoruz siz birbirinizi kucaklayın,sarılın peki$tirin dostluklarınızı.biz hepinize yeteriz.arada bize karşı derbi de kazanın yalnız ligde :hhmanD:hhmanD

kuyruk acımız çok böhöhöhöhö ne görmemişler var ama doru adamlar türkiye kupasını göremiyen bir neslin evlatları bu başarıyı tabiki şaşalı abartıcak :) olucak okadar dimi? hııı asdfjklh

Türkiye kupası ve şampiyonlar ligi karşılaştırması yapmaya devam et sen cicim.bizim rakip chelsea sizinki gençlerbirliği :) biz de 2 kupa için mücadele ediyoruz siz de 2 kupa için mücadele ediyorsunuz :hhmanD:hhmanD
siz her sene türkiye kupasını alın biz her sene çeyrek final oynamaya razıyız :hhmanD

gs ama devidki penaltıysa sabrinin yaptıgıda penaltı :D
ARKADAŞLAR SİZCE BU SENE KİM ŞAMPİYON OLACAK HEM LİG DE HEMDE ŞAMPİYONLAR LİĞİNDE AMA BİŞİ SÖYLÜYÜM ŞAMPİYONLAR LİĞİNDE FENERE BAHÇENİN ŞAMPİYON OLMA OLASILI BİRAZ AZ GÖZÜKÜ YOSADA BİLE BU TARİHE GEÇMİŞ BİR HATIRADIR ARKADAŞLAR ONDAN DOLAYI SİZ SAKIN TAKIMINIZIN YANLIZ BIRAKMAYIN BEN ŞU ANDA BEŞİKTAŞLIYIM AMA GERÇEKTEN FENERBAHÇEYİ ÇOK SEVİYORUM VE LİGDE DE BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMASADA BEN ÜZÜLMEM BENİM EN ÇOK İSTEDİĞİM TAKIM 2 TANE BUNLARDA;Sivasspor VE Fenerbahçe ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORUM.İNŞALLAH 2 TAKIMDAN BİRİ BU SENE ŞAMPİYON OLUR ONDAN DOLYA SAKIN SAKIN FENREBAHÇEYİ, SİVASSPORU KÖTÜ BAKMAYIN İYİ TAKIMA ASLINDA TÜRKSEL SÜPERLİĞİNDE 18 TAKIMADA KÖTÜ KÖTÜ BAKMAYIN LÜTEN SİZLER HER ZAMAN KENDİ TAKIMINIZI TUNUN VE DÖNEKLİK YAPMAYIN BEN 13 SENEDİR BEŞİKTAŞLIYIM.YEMİN EDERİMKİ BEŞİKTAŞTAN AYRILMAYACAĞIMA YEMİN EDERİM BEN BEŞİKTAN FANATİĞİYİM SİZLERDE KENDİ TAKIMINIZIN FANATİĞİ OLUNUZ LÜTFEN.(((HERKESE İYİ EYLENCELER)))

ѕσηυη¢υ;2818310' Alıntı:
insanların kuyruk acısı olmayagörsün..nolur sevsinler bizi.ittifaklar her zaman oldu,olacak da..biz bugün Chelsea ile Şampiyonlar Ligi tarhinin en önemli maçına çıkıyoruz siz birbirinizi kucaklayın,sarılın peki$tirin dostluklarınızı.biz hepinize yeteriz.arada bize karşı derbi de kazanın yalnız ligde :hhmanD:hhmanD

boş konuşma herkes kendi kapısının önünü süpürsün.
biz ne chelsiller gördük.
biz sizin rüyanızda göremeyeceğiniz başarılar gördük.

boş konuşma herkes kendi kapısının önünü süpürsün.
biz ne chelsiller gördük.
biz sizin rüyanızda göremeyeceğiniz başarılar gördük.

biz kapımızın önünü süpüre süpüre bugünlere geldik.sizse kapınızın önündekileri paspasın altına ata ata bugunlere geldiniz.
bizim yaptıklarımızın yapacaklarımızın habercisi..her sene en az gruptan cıkacak güce sahibiz.
dogru bir zamanlar rüyamızda görürdük sizin aldıgınız kupaları,ama artık devir değişti..bundan sonra siz rüyanızda görecekseniz aldıgınız kupaları..nottingham forest,parma,ipswich town,mönchengladbach,göteborg vb gibi :)

ulan hala konusuolar yha bu kadar olmaz tmm yiyeceniz yarın 5 tane :D

ѕσηυη¢υ;2818310' Alıntı:

en önemli macınız bu ha puhahahahahah ceyrek final::DDDDDDD

ulan hala konusuolar yha bu kadar olmaz tmm yiyeceniz yarın 5 tane :D

en önemli macınız bu ha puhahahahahah ceyrek final::DDDDDDD

Merhaba Arkadaşım.Burdaki İnsanları Daha Fazla Tahrik Etme Lütfen.Zaten Sinirler Oldukça Gergin,Kimsenin Ağzından Kötü Söz Çıksın İstemeyiz.Yarın Sizlerinde Dualarınıza İhtiyacımız Olacak.İnşallah Esirgemezsiniz.Saygılarımla.

FORZA GS,

İstanbula gelen Chealseli futbolculara çiçek verenlerdensin galiba,

Acaba Deivid golü attığı zaman yüz halin nasıldı.....

Dur tahmin edeyim Chealseli gibi...

BİRAZ ÖNCE 90 DAKİKAYI İZLEDİM... SİZİN ADAMNIZ HINCAL ULUÇ NE DİYORDU BİLİYORMUSUN...

BİR TÜRK TAKIMINA KARŞI BAŞKA BİR TAKIMI TUTAN İNSANLARDA AŞAĞILIK KOMPLEKSİ VAR... NEDENİ İSE KENDİ TAKIMLARININ YAPAMADIKLARINI BAŞKALARININTAKIMI YAPTIĞI İÇİN...

ANLADINMI NE DEMEK İSTEDİĞİ Mİ?

YARIN GÖRÜŞRÜZ İNŞALLAH...

BİR FENERLİ GİBİMİ YOKSA CHEALSELİ GİBİMİ SEVİNECEĞİNİZİ ?

BİR TÜRK MÜ YOKSA İNGİLİZMİ OLACAĞINIZI DA BU SONUÇTA GÖRECEĞİZ :)

YARIN 5 TANE YEMEDEN ELEDİĞİMİZ ZAMANDA SENİN VE SENİN GİBİLERİNİN YÜZÜNÜDE GÖRECEĞİZ... :)

ÇÜNKÜ BİZİM YARI FİNAL İÇİN MÜCADELE ETTİĞMİZ MAÇ İÇİN SİZİN ADI SANI DUYULMAYAN TAKIMLARA YENİLMENİZ, İÇİNİZİ ACITIYOR DEĞİİL Mİ?....

KUSURA BAKMA AMA BİR ÇOK GSLİ ARKADAŞLARIMIZ FENERİMİZ YENDİ DİYE TEBRİK ETTİ FORUMDA...

AMA BAIZLARININ İÇİNDEN AĞLAYASI GELİYORDU...

YARIN SİZ SİZ OLUN O AĞLAYANLARDNA OLMAYIN....

hıncal uluç döneğin tekidir hangi takımı tuttuğu belirsizdir.
Bizimde adamımız değildir.

FORZA GS,

İstanbula gelen Chealseli futbolculara çiçek verenlerdensin galiba,

Acaba Deivid golü attığı zaman yüz halin nasıldı.....

Dur tahmin edeyim Chealseli gibi...

BİRAZ ÖNCE 90 DAKİKAYI İZLEDİM... SİZİN ADAMNIZ HINCAL ULUÇ NE DİYORDU BİLİYORMUSUN...

BİR TÜRK TAKIMINA KARŞI BAŞKA BİR TAKIMI TUTAN İNSANLARDA AŞAĞILIK KOMPLEKSİ VAR... NEDENİ İSE KENDİ TAKIMLARININ YAPAMADIKLARINI BAŞKALARININTAKIMI YAPTIĞI İÇİN...

ANLADINMI NE DEMEK İSTEDİĞİ Mİ?

YARIN GÖRÜŞRÜZ İNŞALLAH...

BİR FENERLİ GİBİMİ YOKSA CHEALSELİ GİBİMİ SEVİNECEĞİNİZİ ?

BİR TÜRK MÜ YOKSA İNGİLİZMİ OLACAĞINIZI DA BU SONUÇTA GÖRECEĞİZ :)

YARIN 5 TANE YEMEDEN ELEDİĞİMİZ ZAMANDA SENİN VE SENİN GİBİLERİNİN YÜZÜNÜDE GÖRECEĞİZ... :)

ÇÜNKÜ BİZİM YARI FİNAL İÇİN MÜCADELE ETTİĞMİZ MAÇ İÇİN SİZİN ADI SANI DUYULMAYAN TAKIMLARA YENİLMENİZ, İÇİNİZİ ACITIYOR DEĞİİL Mİ?....

KUSURA BAKMA AMA BİR ÇOK GSLİ ARKADAŞLARIMIZ FENERİMİZ YENDİ DİYE TEBRİK ETTİ FORUMDA...

AMA BAIZLARININ İÇİNDEN AĞLAYASI GELİYORDU...

YARIN SİZ SİZ OLUN O AĞLAYANLARDNA OLMAYIN....

bu işin TÜRK lük ve milliyetcilikle işi yok arkadasım bende cok fenerli tanıyorum leverkusen macında alkıs tutan onun için..ayrıca fb kayseri macı gibi maclar kazandıkca hicbir macta fb yi desteklemem onuda söylüyeyim nese ben chelsea yi de tutmam benim tek bi takımım vardır oda GALATASARAY aklında olsun ....

teşbihte hata olmaz denir ama bu çalma laf bazı arkdaşları gaza getirmiş gözüküyor,,, sakin olalım hakem hata yapmıştır cezası kesilir bu mhk nin işi
toplumda bu kadar güveninin kaybetmiş bir kurum olan hakemliğe detsek vermezsek nsl düzelir ???

fikri olan varsa paylaşsın arkdaşlar bu vatana millete fikir üretmek gerek

Merhaba Arkadaşım.Burdaki İnsanları Daha Fazla Tahrik Etme Lütfen.Zaten Sinirler Oldukça Gergin,Kimsenin Ağzından Kötü Söz Çıksın İstemeyiz.Yarın Sizlerinde Dualarınıza İhtiyacımız Olacak.İnşallah Esirgemezsiniz.Saygılarımla.

amacımız tahrik diil dogrular arkadasım..

turkıyede en fazla penaltı atan takımı kım?
fatıh terıme yıne bedava verılen 2 penaltı ıle galıp geldıklerı bır macytan sonra gazetecı soruyor hocam penaltılar penaltımıydı
cevap: ne yapayım yanı vermeyınmı dıyeyım?

gene kazanılan bedava penaltılar ve ya atılan ofsayttan gollerden sonra 6s yonetıcılerı bız hakem hakkında yorum yapmayız gordugunu calmıstır art nıyet aramak hata olur dıyorlar
kayserı fener macında velveleye verıyorlar..bunlar ne bıcım adam yahu??
anelka elle gol attı el degmemıs bır lıg ıstıyoruz pankartı ıle cıktılar 2 hafta gecmeden kendı futbolcular elle attı cıt yo
bunlar nasıl adam yaw?
polat desen damarlarına kadar fener komplexı olan bır adam baskan olacak bır adam degıl
seyredın cocuk gıbı konusmalarını adamın 2 lafından bırı fener
zaten bunların cıkardıgı futbolun 100 sorunu kıtabında sorunlardan yarısını fener bahceye baglıyorlar
gazetelere bıle bakın hele acın cincon sayfasını hep fener haberi:)
yaw bıraz baska seylerle ugrassalar basarılı olacaklar varya yoksa fener üzülüyorum bu adamlara yaw

ya alalallal hangi takım yöneticisi kazandığı maçı biz haksız kazandık kabul etmiyoruz dedi allah aşkına yapmayın. Burda takımalrın günahı yok. burda ahkam kesen yok böyle galibiyet gelmesin istemiyoruz diyenelr. İşin başına gelince yapamıyorsun. Adamı afaroz ederler.

bu mhk ve federasyonla alakalı bişeydir. bu 2 side bu olanların hesabını veremez. Bunlar hiçbirşey, asıl bu saha kapatma cezaları çok başlarını yakacak, fenerin daha kapanmadı ben lig tv den izlerken bangır bangır koro şeklinde küfürler duyuyorum ama federasyon duymuyor. Bunun hesabını federasyon veremez. Yakında statda maç seyretmek sadece hayal olur. Herkesin sahası kapanır.

Şikede ve teşvikte sizi geçemeyiz fenerasyon fenevbahçe fenelbahçe.Çünkü sizin paranız çok

Şikede ve teşvikte sizi geçemeyiz fenerasyon fenevbahçe fenelbahçe.Çünkü sizin paranız çok

şike yapmayız bu bir teşviki başka takımlardan yeni ögreniyoruz dogrudur stadın en iyisi alt yapının en iyisi olunca parada cok oluyor tabi en ünlü futbolcularda yarı final kapısından dönmek kötü oldu çünkü finale gidecek bi kadromuz stadımız vede en güzeli seyircimiz var kimseye catmayan sadece takımını destekleyen onun içindir ki önümüzdeki yıl yine fenerbahcenin avrupa kupalarında esip gürledigini göreceksiniz ve yanılmıyorsak diger kendine büyügüz diyen takımlar tura bile gelmeden coktaaan silinip gidecek kısacası kabul edin fenerbahceden daha büyügü yok her alanda büyük başarı fenerin

şike yapmayız bu bir teşviki başka takımlardan yeni ögreniyoruz dogrudur stadın en iyisi alt yapının en iyisi olunca parada cok oluyor tabi en ünlü futbolcularda yarı final kapısından dönmek kötü oldu çünkü finale gidecek bi kadromuz stadımız vede en güzeli seyircimiz var kimseye catmayan sadece takımını destekleyen onun içindir ki önümüzdeki yıl yine fenerbahcenin avrupa kupalarında esip gürledigini göreceksiniz ve yanılmıyorsak diger kendine büyügüz diyen takımlar tura bile gelmeden coktaaan silinip gidecek kısacası kabul edin fenerbahceden daha büyügü yok her alanda büyük başarı fenerin
Ya en büyüğüz diyorsunuzda. Bu senin dediğin maç kazanıp şampıyon olamamak gibi bişey :D biraz mantıklı olun. Alt yapı diyorsunuz, peki neden alt yapıdan kimse çıkmıyor sizde ? ve federasyona baskı yapıyorsunuz yabancı sınırını kaldırılması için. Türk vatandaşı olan adamalrıda sayın sahada en az 8 yabancıyla oynuyorsunuz zaten. Bunları sizde görüyorsunuz ama sindiremiyorsunuz. Ama alışırsınız, seneye ne olur bilinemez ama bütün fenerliler kupayı alacakalrını söylüyor. Dünkü maçı o kişielr izlemedi herhalde, böyle bir chelsea yi eleyemiyorsanız o kupayı almak hayal olur.

Ya en büyüğüz diyorsunuzda. Bu senin dediğin maç kazanıp şampıyon olamamak gibi bişey :D biraz mantıklı olun. Alt yapı diyorsunuz, peki neden alt yapıdan kimse çıkmıyor sizde ? ve federasyona baskı yapıyorsunuz yabancı sınırını kaldırılması için. Türk vatandaşı olan adamalrıda sayın sahada en az 8 yabancıyla oynuyorsunuz zaten. Bunları sizde görüyorsunuz ama sindiremiyorsunuz. Ama alışırsınız, seneye ne olur bilinemez ama bütün fenerliler kupayı alacakalrını söylüyor. Dünkü maçı o kişielr izlemedi herhalde, böyle bir chelsea yi eleyemiyorsanız o kupayı almak hayal olur.
haklısın chelsa bile sahaya gömüldü ama işte bazende sans gerekiyor ama dediğin gibi dünkü macı milyonlar seyretti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri