Alın size emek hırsızlığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black06

New member
Reaction score
0
Gençerbirliği Galatasaray maçına hakem damgasını vurdu. Ev sahibi aleyhine verilen iki kritik karar çok tartışılacak.
Galatasaray tartışmalı pozisyonlarla maçı kazandı.. Gençlerbirliği cephesinde hakem Kuddusi Müftüoğlu'na öfke vardı. Başkan Cavcav, "Yerinde olsam düdüğümü MHK Başkanı'na teslim ederdim" dedi..

SABRİ'NİN İTMESİNE DEVAM DEDİ

Başkent ekibinden Hakan Aslantaş ile Galatasaraylı sabri'nin ceza sahasındaki mücadelesinde penaltı itirazları vardı. Sabri ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Hakan hakem Kuddusi Müftüoğlu'ndan penaltı beklerken hakem devam dedi.

KENDİ SAHASINDAN ÇIKAN İSAAC'A OFSAYT BAYRAĞI

Maç 0-0 devam ederken gerilerden atılan bir pasta Isaac bomboş durumda Aykut ile karşı karşıya kaldı ama atak ofsayt gerekçesiyle kesildi.

GOLE GİDEN GENÇLERBİRLİĞİ'NİN ATAĞINI KESTİ

İlk yarının uzatma dakikasının sonunda, Gençlerbirliği’nin tehlikeli olabilecek atağını devam ettirmeyip, ilk yarıyı bitirmesi tansiyonun artmasına neden oldu. Devre arasında ev sahibi ekibin futbolcuları hakemle ve rakip oyuncularla tartıştı.

METİN TOKAT NE DEDİ?

Ceza alanı içinde Sabri’nin topu bırakarak, Hakan’ın itmesine penaltı kararı vermeliydi.
Uzatma dakikasının sonunda, Gençlerbirliği’nin tehlikeli olabilecek atağını devam ettirmeyip, ilk yarıyı bitirmesi tansiyonun artmasına neden oldu. Hakemlerin bazıları uzatmayı tam oynatıyor, bazıları akının bitmesini bekliyor. Bu standartsızlık oyuncuların hakemlere olan güven duygusunu azaltıyor.
Isaac’ın kendi yarı alanından çıktığı pozisyonun ofsayt olarak değerlendirilmesi, ciddi bir yardımcı hakem hatasıydı. Önemli bir gol pozisyonuydu. Düdükten önce atış yapıldı diye iki takımdan birer oyuncunun sarı kart görmesi, hakemin işaretini futbolculara tam olarak anlatamamasının sonucuydu.
Ümit Karan tacı yerinden atmadı diye oyunu durdurdu, atışı Gençlerbirliği’ne vermeliydi.

Erman Toroğlu ne dedi?

Erman Toroğlu, Gençlerbirliği'nin itiraz ettiği penaltı pozisyonunu nasıl yorumladı?

Erman Toroğlu, G.Birliği’nin verilmeyen penaltısı için “Sabri öküzü ahıra sokar gibi itiyor. Buna penaltı verilmemesi ayıp” diye konuştu.

G.SARAY’IN 1-0 kazandığı maçta G.Birliği’nin verilmeyen penaltısı ve 68. dakikada kesilen gollük atağıyla ilgili Erman Toroğlu, çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Toroğlu’nun 2 pozisyon hakkındaki değerlendirmeleri:

Dk.44: Hakan Aslantaş’ın penaltısı: “Aferim Sabri’ye... Ayıptır ya, birisi buna penaltı değil derse kafasına odunu geçiririm. İtti mi, kalktı mı, sana göre mi, bana göre misi yok bunun. Baba iki eliyle almış koymuş kenara. Köyde öküzü ahıra sokamassın ya, öyle itiyor Sabri. Bunu veremez hakem. Çünkü hakemler arasında kan davası var.”

Dk.68: Isaac’ın kesilen atağı: “Durum 0-0 ve G.Birliğili oyuncu kendi yarı sahasından çıkıyor. Hocam, bu pozisyon benim midemi bulandırır. Maçta 2. kez bulandı midem. 20 santim, 40 santim ofsayt kabülüm. Olabilir. Ama şu pozisyonu tartışamazsın. Kendi yarı alanından çıkıyor adam. Çizgiyi biz değil, federasyon çizmiş.”

Toroğlu ayrıca şunları söyledi: “Adnan Sezgin’i dinliyorum. Ben bu konuda konuşmayacağım diyor. Herkes canı yanınca bağırıyor. Atlar tepişiyor, eşekler cezasını görüyor. Bu benzetmeyi yanlış anlamayın. G.Birliği can derdinde. Sen silah çekip ateş ediyorsun.

Hakemlerin parayla pullan işleri yok. Tahmin etmiyorum. Ama kişilik olarak gelişmeleri, durmaları lazım. Hakemin elinden FIFA kokartını alıyosun. Avrupa’da bir yere gidemezsin. “

Ben bu şekilde şampiyonluk istemiyorum vede Galatasarayın nasılda işine geliyor bakın aslında bunlar böle felan lafı bunun gibisinden getirmeyede gerek yok.
İkinci olarak ise sessiz kalan medya nasılda böle birden saldırmaya taarruza gecmeye başladı Maşallah'ı var.
vede bu ülkede en büyük emek hırsızını, şikecisini kim daha iyi olduğunu biliyor.
bugun ''Nihat Özdemir'' 25 'yıl' ağır hapis cezası ile yargılanıyor neden niçin olduğunu bilen varmı yada neden medya bunları gündeme getirmiyor?
ayriyetten 'Toroğlu' için şunu '' KESİNLİKLE'' izlemenizi tavsiye ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=CW59dfCMnZk

Ben bu şekilde şampiyonluk istemiyorum vede Galatasarayın nasılda işine geliyor bakın aslında bunlar böle felan lafı bunun gibisinden getirmeyede gerek yok.
İkinci olarak ise sessiz kalan medya nasılda böle birden saldırmaya taarruza gecmeye başladı Maşallah'ı var.
vede bu ülkede en büyük emek hırsızını, şikecisini kim daha iyi olduğunu biliyor.
bugun ''Nihat Özdemir'' 25 'yıl' ağır hapis cezası ile yargılanıyor neden niçin olduğunu bilen varmı yada neden medya bunları gündeme getirmiyor?
ayriyetten 'Toroğlu' için şunu '' KESİNLİKLE'' izlemenizi tavsiye ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=CW59dfCMnZk

nihat özdemirden bize ne arkadaşım?futbolla gel şikeyle gel.senin yöneticin rize maçından önce açmadı mı telefon rize başkanına?senin yöneticin fatih gökşen eski oyuncunuz saidoya talimat vermedi mi bize karşı oynama diye..1penaltıda fırtına kopardınız müftüoglu sabrinin güreşi andıran itmesine gözlerini kapadı,kendi sahasından cıkan oyuncuya ofsayt çalındı lafını etmiyorsunuz.sanki kayseri maçı hiç oynanmamış gibi lincoln konusuluyor,holosko konusuluyor..

Ben bu maçı izledim ve şu kadarını söylüyebilirimki bir galatasaraylı olarak bu galibiyet kimseye bi yarar getirmez yazıklar olsun
Gençlerbirliğinin emeğini çaldılar gerçekten

ѕσηυη¢υ;2817050' Alıntı:
nihat özdemirden bize ne arkadaşım?futbolla gel şikeyle gel.senin yöneticin rize maçından önce açmadı mı telefon rize başkanına?senin yöneticin fatih gökşen eski oyuncunuz saidoya talimat vermedi mi bize karşı oynama diye..1penaltıda fırtına kopardınız müftüoglu sabrinin güreşi andıran itmesine gözlerini kapadı,kendi sahasından cıkan oyuncuya ofsayt çalındı lafını etmiyorsunuz.sanki kayseri maçı hiç oynanmamış gibi lincoln konusuluyor,holosko konusuluyor..

öncelikle bizene dediğin kişi '' Fenevbahçe Spor Kulübü As Başkanı'' yani milletin emeğine ekmeğine elini uzatan bir kişiden bahsediyorsunuz kulüb olarak bakmayın gerçi siz alışkın olduğunuz için enterese edeceğini zannetmiyorum sizi. emek'miş peh halkını soyan adamdan ne beklersinki. Siz önce içinizdeki hainleri temizleyin. Alişen kalkmış Kürdistan kurulsun diyor diğeri milleti soyar bir diğeri karapara haklar mafyacılık oynar..

Komplo teorisinden başka hiç bir şey düşünemiyorsunuz.

Fb-Kayseri macında '' Mahmut uslu '' tribünden kaç para aldıysanız biz size iki katını verelim diyor bu sana bişiler ima ediyordur dimi aslanım boş lafa karnımız tok. Türkçe mealini istermisin? yok ama okadar zekisindir.:victory:goz:

bne de bir galatasaraylıyım ve gerçketn dün gece ki galibiyeti hak etmedik sonuna kadar penaltıydı atakda da ofside yoktu ama sakin ola ki fenerbahçeli arkadaşlar bu olayı kullanark kayseri maçında olanları unutturmaya çalışmasın sonuç da iki takımda aynı b.k laciverti bir farklıları yok sadec şunu diyebilirim adalet olsun.........ondan sonra kimse zaten bu tartışmalara girmez biz de fb de bu hafta haksız emeksiz kazanç elde etmiş oldular

yahu peki bu adam bu kadar şeyi yaptı niye ceza almıyor?fenerbahceden dolayı dokunulmazlıgı mı var?tüm pislikler zamanı gelince temizlenir.bizde de vardır çürük yumurta sizde de bjk da da..

mahmut uslu KAY$ERİGalatasaray piknik havasında geçen maçı izlemiştir onun üstüne konuşmuştur.o zaman KAY$ERİ nin uefa şansı da vardı..maçı 90 dakika izlemeyen bu maç hakkında kesin fikir sahibi olamaz.kalecinin yatışlarını,oyuncuların yerden kalkmayışlarını..ben o görüntüyü bu kadar bariz bi şekilde en son denizli maçında görmüştüm.ilk deplasman macında da luganoya gösterilmesi gereken kart eduya gösterilmişti.göğsüne çarpan top elle oynadı diye eduya sarrı kart olarak ''yardımcı hakem'' tarafından geriye dönmüştür..elle oynadı diye aglayan mehmet topuzu da unutmuyoruz o macta.tolunay da maçtan sonra hakem yanlış karar verdi,hakem sayesinde kazandık dememiştir..bunu dese herkesten daha iyi niyetli olması beklenebilirdi...

Aziz Yıldıvım'' zamanında yargılanacaktı fakat zaman aşımına uğradığı için dava kapandı. ne piknikti ama bize karşı oynayan Kasımpaşa ne hikmetse 'fb' e karşı aynı oyunu oynamadı bir diğer hikmetse nedense
'fb' e macları ikinci yarı koparıyor.

öncelikle fenerli vatandaş sunu solemek isterim size karsı haksızlık yapıldımı kuyrugu kısmıs kedı gıbı bagırıyorsunuz ama sizin lehinize bir hata oldumu hıc sesınız cıkmıyor. gercekten adaletli bir lig olması isteniyorsa öncelikle herkes kendi lehine de olsa alehinede olsa dogruyu konusmalı. mesela manisa macından once fener kupa macında isyan etti. ondan sonra geldi manisaya 2 tane bariz ofsattan bir tanede faul yaptıgı pozisyonun devamından gol attı. sonra ses yok adil bir maç olmadı die. herkes once durust olacak sadece alehine olunca degil lehıne oluncada durust acıklamalar yapacaksın..

Aziz Yıldıvım'' zamanında yargılanacaktı fakat zaman aşımına uğradığı için dava kapandı. ne piknikti ama bize karşı oynayan Kasımpaşa ne hikmetse 'fb' e karşı aynı oyunu oynamadı bir diğer hikmetse nedense
'fb' e macları ikinci yarı koparıyor.

ya adamım tamam her maçı sana ayrı ayrı yorumlayacak değilim.birr lafı 30 kere söylüyoruz ama almıyorsunuz ya da almak istemiyorsunuz.kendi takımının oynadıgı futbol futbol değil ki kasımpaşanın çıkışını görmüyorsan körsün demektir..milletin size karşı aslan olmasına gerek yok..aynı kasımpaşa 60 dakika beklerimize kadar pres yapmış golden sonra dağılmışlardır.orda da ''semih'' farkı çıkıyor ortaya..madem hala haksız olduguna inanıyorsun aziz yıldırımın,nihat özdemirden bir anda yatay geçiş yaptın tut bir avukat aç bi dava.gelip burda saçma sapan suçlamalarda bulunma..yasak değil nasıl olsa aç bir dava!

ѕσηυη¢υ;2817446' Alıntı:
yahu peki bu adam bu kadar şeyi yaptı niye ceza almıyor?fenerbahceden dolayı dokunulmazlıgı mı var?tüm pislikler zamanı gelince temizlenir.bizde de vardır çürük yumurta sizde de bjk da da..

mahmut uslu KAY$ERİGalatasaray piknik havasında geçen maçı izlemiştir onun üstüne konuşmuştur.o zaman KAY$ERİ nin uefa şansı da vardı..maçı 90 dakika izlemeyen bu maç hakkında kesin fikir sahibi olamaz.kalecinin yatışlarını,oyuncuların yerden kalkmayışlarını..ben o görüntüyü bu kadar bariz bi şekilde en son denizli maçında görmüştüm.ilk deplasman macında da luganoya gösterilmesi gereken kart eduya gösterilmişti.göğsüne çarpan top elle oynadı diye eduya sarrı kart olarak ''yardımcı hakem'' tarafından geriye dönmüştür..elle oynadı diye aglayan mehmet topuzu da unutmuyoruz o macta.tolunay da maçtan sonra hakem yanlış karar verdi,hakem sayesinde kazandık dememiştir..bunu dese herkesten daha iyi niyetli olması beklenebilirdi...

bütün dediklernn arkasındaym

öncelikle fenerli vatandaş sunu solemek isterim size karsı haksızlık yapıldımı kuyrugu kısmıs kedı gıbı bagırıyorsunuz ama sizin lehinize bir hata oldumu hıc sesınız cıkmıyor. gercekten adaletli bir lig olması isteniyorsa öncelikle herkes kendi lehine de olsa alehinede olsa dogruyu konusmalı. mesela manisa macından once fener kupa macında isyan etti. ondan sonra geldi manisaya 2 tane bariz ofsattan bir tanede faul yaptıgı pozisyonun devamından gol attı. sonra ses yok adil bir maç olmadı die. herkes once durust olacak sadece alehine olunca degil lehıne oluncada durust acıklamalar yapacaksın..

bunu ben kendi adıma yaptıgımı düşünüyorum..semihin 2.golünün ofsayt olmadıgını düşündüğüm için katılmıyor olabilirim ama deividinki penaltı değil bunu 5yaşında futbola başlayan cocukta biliyor.aslında aynı şeyleri söylüyoruz bugun kayseri ve gençler macları unutulmuş,yayınlanan bildiriler utanılmasa geri alınılacak millet holosko,lincoln konusuyor..bazı gs lı arkadaslar dünkü sabri pozisyonunda sabriye faul yapıldıgını,faul yapana sarı kart gösterilmesi gerektiğini bile söylüyor...

aziz yıldırımın r harfi özrüyle nie dalga geçilior anlamıorm?? ne alaka??? bu kdr mı küçüldnz?? Allahtan gelen bşeyle kim olurda dalga geçersinz??

Açılan Davalar var zaten Neyse sanırım herkes aynı görüşte. Temiz Bİr lig İstiyoruz.

Olan oldu artık bir şey söyleyemeyiz.Ben Fenerbahçeliyim ve yarınki maçı düşünüyorum bu şaibe olaylarından çok. Bunun nedeni de basit emek hırsızı olarak Fenerbahçeyi suçlayan takımlar BENCE biraz da kendilerine baksınlar.Türkiyede emek diye bir şey YOK.Malesef bu böyle.

Federasyonuun amacı belli fazla parmaklarınızı yormayın,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri