AKP'yi Durdurmaya Geliyorlar

valla bu akp diktası bir gün bitecek ama bunlarla değil asıl baskan asıl devlet adamı sözüyle özüyle yürekli bir baskanla gelecegiz bu devleti bu zülüm ve pahalılıkların havada uçuştugu kendisi 10 000 maas alırken gaziye 8 tl veren bu akp zihniyetine durrr diyecegiz YOLUMUZ DEVRİM YOLU KAHROLSUN AMERİKANCI ZİHNİYET

Doğru Söylüyorsun
Biz Bu Memlekette 33, 35 Yaşlarında Emekli Olup Ömrünün Sonuna Kadar Bedavadan Geçinen Devirleride Gördük,Bunlara İzin Veren Hükümetleride Gördük.
Türkiye Hala Bunun Ceremesini Ödüyor,8 TL'yi Öp Başına Koy.

Bunlardan bi cacik olmaz : ) %1 bile zar zor gecerler gibime geliyo. Su an icin AKEPE' ye rakip yok bence. Gercekten guzel calisiyorlar. Kürt acilimini da destekliyorum. Osmanli Devleti zamanina bakacak olursaniz Türk-Kürt-Çerkez-Alevi herkez el ele gönül gönüle idi. Gercek güclü devlet olmak istiyorsak bu ırkçılığı bi kenara bırakıp mantıklı düşünmemiz lazım.

Fakatttt bu sigara yasagindan dolayi boş oy kullanacağım : ) Ağırıma gidiyo bu yasak yahuu.. Önceden bırakmaya meylederdim, bırakmayı isterdim. Ama simdi yasak olduya oyle tatli geliyoki kapali yerlerde sigara icmek! Artık dusunmuyorum bile birakmayi. Eminim benim gibi niceleri sırf bu yuzden AKEPE'ye oy vermeyecek : )

Geri