AKP'yi 11'E 0 KAPATACAK BELGE

akp birilerinin yoluna taş koyuyor kuyruğuna basıyor kafalarını eziyor ki kapatma davasıda açılır bu adamı öldürmeye de çalışlar şu da bi gerçek ben akp yi savunmuyorum adamların yaptıları ortada...

hoş geldin tatar

ama girişin hiç hoş değil

ne demek bu

Çünkü onlar gerici dir,siz ilerici.
Siz Mustafa Kemal i savunur düşüncelerini yaşatırsınız.Sizin yolunuz Atatürk ün yoludur.

..

siz kim

biz kim

Atatürk'ü seven,onun yolundan gitmeyeceklermi var aramızda

hiç sanmam

bu forumda hepimiz onu seviyoruz

hepimiz sayıyoruz

hepimiz onun yolundayız

sağcı olanımızda

solcu olanımızda

bir tek AKP

Anti Kemalist Partililer sevmemekte

onun yolunu benimsememekte

onun ülkesinde rahat rahat oturamamaktadırlar

bir de YUNANLILAR, ERMENİLER var

hoş geldin tatar

ne demek bu

siz kim

biz kim

hiç sanmam

hepimiz sayıyoruz

hepimiz onun yolundayız

sağcı olanımızda

solcu olanımızda

bir tek AKP

bide bol miktarda ırkçı..................

Akp kapanacak bu gidişle bu sefer kurtulamayacaklar yaşasın:durdurun

hoş geldin tatar

ne demek bu

siz kim

biz kim

hiç sanmam

hepimiz sayıyoruz

hepimiz onun yolundayız

sağcı olanımızda

solcu olanımızda

bir tek AKP

DOGRU SÖZE NE HACET :clap

eeee adamlar adamlar baktılar ki bu millet CHP yi sittin sene başa geçrimeyecek en iyisi CHP

dışındaki patileri kaparatarak eskiden olduğu gibi tek pati diktatölüğünü kurmak

Demek Abdurrahman AKP yi kapattırracak belhenin doğruluğunu araştırıyormuş.Aferin Abdurahmana araştırsın belki bulur ....

Abdurahman AKP yi kapattıracak belgenin doğruluğunu araştıra dursun ben ona CHP ile bölücü Alman Vakfı Ebert ile arasındaki para alışverisişini gösteren belgeleri sunuyorum.

Bu belgeler bu forumda da bile sayısı defa gösterildi.

EBERT VAKFI'NIN CHP'YE YARDIM BELGESİ

2h6y7ls.jpg

İŞTE CHP'Lİ ALİ KILIÇ'IN PARAYI ALDIĞINA DAİR DEKONT

30w3487.jpg

CHP ile ilgili belgeler ortalığa saçıldıkca CHP nin arka bahçeci yargı bu belgeleri görmemek için devekulu misali kafasını kuma gömüyor

CHP lilerin Alman vakıfları ile olan ilişkileri,halk kahramanı(!) Tuncelili Kemalin PKK ile olan ilişkileri vb ayan beyan ortada ve birşey yapılmıyorsa bu ülkede hukuk yok demektir.

Ama M.Kemal zaten kendi diyor.Ülke yönetiminde kullanılacak program CHP programıdır diye.Yani koskoca ülke sadece bir partinin programı ile idare edilecek?Hani anayasada hiçbir zümre ayrıcalıklı değildi?

Masonlar AK Partiyi yıkmaya kafalarına koydular ama unuttukları birşey var

Onların bir planı varsa Allahın da bir planı var ve Onun planı üstün gelir

CHP dışındaki partilerin hepsi kapatılsa bile bu millet CHP yi yine iktidar yapmaz

:)

ak parti nin kapatılması ile ilgili yalçınkayanın elindeki belgelerden daha önemlisi ve daha çerçevelisi chp 'nin partiler tüzüğüne aykırı bir biçimde almanya daki finans kaynakları ile ilgilidir...yani yalçınkaya bir hukuk sınavındadır.chp ile ilgili belgeleri görmezden gelen yalçınkaya ak parti ile ilgili sözde parti tüzüğüne aykırı finans kaynağı raporlarına dayanarak parti kapatma davası açamaz.açarsa öncelikle chp ye açması gerekir buna da maçası sıkar biraz anında bütün yetkilerini aldırır elinden chp ne de olsa kalıplaşmış bir bürokratik cuntaya sahip!!!

belgeye gerek varmı
tüm icraatları cumhuriyet karşıtı

Doğru diyosun da kapatınca da birşey değişmeyecek iktidarları boyunca borcu ikiye katladılar, bütün kar eden kurumları sattılar, gerici kadroları eğitime emniyete yerleştirdiler.Ak parti kapanır başka parti kurulur misyon devam eder

Doğru diyosun da kapatınca da birşey değişmeyecek iktidarları boyunca borcu ikiye katladılar, bütün kar eden kurumları sattılar, gerici kadroları eğitime emniyete yerleştirdiler.Ak parti kapanır başka parti kurulur misyon devam eder

verdikleri zararı düzeltmek kolay değil
bu ülkenin 500 milyar dolar borcu oldu
bazılarının kişisel ve ailesel servetleri artarken...

ama türkiye cumhuriyetinin yolu belli
kimse saptıramaz
ben tren giderken bir istasyonda mola verdi farzediyorum

yada işletim sistemimiz kuvvetli bir virüse karşı test ediliyor
bunuda geçerse sisteme hiçkimse bir daha zarar veremez
bi nevi aşı yani

kimse saptıramaz

bi nevi aşı yani

Evet Türkiye'nin gideceği yer belli.

Şu yobazların baskıları olmazsa bu ülke yüzünü Hollywood'a değil,Kabe'ye çevirir.

Bu ülkede başbakan olacak tek adam var o da zaten başbakan.

Şu yobazların baskıları olmazsa bu ülke yüzünü Hollywood'a değil,Kabe'ye çevirir.

Hatırlatırım; Suudi Arabistan'ın en büyük gelirlerinden biriside Hac ibadeti için oraya giden müslümanlardır. Bakınız suud kıralı nereden mezun, okuyunuz sonra geliniz bize yazınız.

Ezberden konuşmak kolay bu ülkede.

Sonra birde başbakanın oğullarının nasıl para kazandığını okuyunuz.
Sonra başbakanın ülkenin başına geçtiği dönemki borcuyla bu dönemki borcunu okuyunuz.
Sonra cari açık değerlerini okuyunuz.
Sonra diyiniz ki bu ülkede başbakan olacak adam bu değilmiş. Değilmişte kimmiş derseniz söyleyecek sözüm yok. Bir insan bu kadar okumaktan uzak kulaktan dolma bilgiye aç olursa kötü yöneticileri 2. defa başa seçer.

Okuyunda hiç değilse 3. defa başa seçmeyin. Hani hiç değilse diyorum başka birini deneyin. İsterse dinci minci olsun farketmez. Bu ülkede kimse şeriatı kuramaz zaten. Yeterki şu ülkeye gelen şu ekonomiyi kurtarsın. Malum Mustafa Kemal'in bir sözü var;

TAM BAĞIMSIZ BİR ÜLKE ANCAK TAM BAĞIMSIZ BİR EKONOMİYLE KURULUR.

TEŞEKKÜRLER.

bu ülkede yobazların kimler olduğu kimlere yakın insanlar olduğu ayan beyan ortada
başbakan olacak adam hakkında kararı yüce divanda yargılandığı zaman verecekler merak etme

Google'den kanıtlar arayan savcı bey mi :D

Efendim biz de biliyoruz kullanmasını , eğer lazım olursa yardım edebiliriz..

Tonlarca vurucu niteliğinde belgeler var Google'de..

Ha tutar mı bilemem ..

Hatırlatırım; Suudi Arabistan'ın en büyük gelirlerinden biriside Hac ibadeti için oraya giden müslümanlardır. Bakınız suud kıralı nereden mezun, okuyunuz sonra geliniz bize yazınız.

Ezberden konuşmak kolay bu ülkede.

Sonra birde başbakanın oğullarının nasıl para kazandığını okuyunuz.
Sonra başbakanın ülkenin başına geçtiği dönemki borcuyla bu dönemki borcunu okuyunuz.
Sonra cari açık değerlerini okuyunuz.
Sonra diyiniz ki bu ülkede başbakan olacak adam bu değilmiş. Değilmişte kimmiş derseniz söyleyecek sözüm yok. Bir insan bu kadar okumaktan uzak kulaktan dolma bilgiye aç olursa kötü yöneticileri 2. defa başa seçer.

Okuyunda hiç değilse 3. defa başa seçmeyin. Hani hiç değilse diyorum başka birini deneyin. İsterse dinci minci olsun farketmez. Bu ülkede kimse şeriatı kuramaz zaten. Yeterki şu ülkeye gelen şu ekonomiyi kurtarsın. Malum Mustafa Kemal'in bir sözü var;

TAM BAĞIMSIZ BİR ÜLKE ANCAK TAM BAĞIMSIZ BİR EKONOMİYLE KURULUR.

TEŞEKKÜRLER.

Ben diyorum Ankara sen diyon gözüm kara..

kimse saptıramaz

bi nevi aşı yani

ya harbiden ben size sormak istiyorum toplam borcumuzun 500 milyar dolar olduğu safsatasını nasıl hesaplıyorsunuz.2-3 ay önce ülkelerin borçları açıklandı ve T.C. nin toplam dış borcu 247.1 milyar dolar bu paraya siz özel sektöründe borcunu ekliyorsunuz baykala uyarak o borcu 500 milyar dolar yapıyorsunuz yani kendi kendinizi kandırmış oluyorsunuz dünya verileri açıklanıyor siz baykal ve beraberindekilere inanıyorsunuz bu oyunlara gelmeyin http://www.tumgazeteler.com/?a=4620022

terbiyesizleşme
bu ülkede yobazların kimler olduğu kimlere yakın insanlar olduğu ayan beyan ortada
başbakan olacak adam hakkında kararı yüce divanda yargılandığı zaman verecekler merak etme
ayrıca zoruna giden konularda harbi çekme işini ancak senin gibiler yapar
hadi işine

dünyanın halini görüyorsun dimi o kadar da kör değilsindir umarım modernleşme,çağdaşlaşma adı altında sonsuz özgürlükle dünya ülkelerinin ne hale geldiğini görüyorsundur umarım bu ülkerin içinde malesef güzel ülkemizde bulunuyor biz bu ülkenin 2002 den önceki halini çok iyi biliriz o başbakan dediğin insan o zor dönemde bu ülkeyi yönetmeye kalktı ülke iyi durumdayken herkes talip olur ama o felaket döneminde recep tayyip kendine ve milletine güvenerek bu yola çıktı çoğu şeyi de başardı tabiki bakanlarıyla askerlerle yani herkesle tam bir işbirliği içinde başbakan da bir insandır ve onun da hataları vardır şüphesiz

umarım sayın savcı böyle bir hata yapmaz, elinde gerçekten böyle bir belge bile olsa bu davayı açmamalı, halk zaten uyandı ve kendiliğinden davayı açtı, bi dahaki seçimlerde akp nin işi sandıkta bitecek ve kara bulutlar dağılacaktır, eğer bu davayı açarsa bu tayyip ve tayfasına can simidi olur. eğer davayı ille de açacaksa bile, tayyip ve etrafındakilerin hayatını karartacak bi şekilde açmalı, parti kapatmayla sınırlanmamalı cezalar, aksi halde bu ölümcül bi hata olur.

Hala aynı tas aynı hamam.
Akp nin kapatılma davasında belge olsa veya olmasa ne değişir...

Zihniyetler değişirmi ?

Bu arada yüzümüzü ne batıya ne doğuya tastamam Ankara'ya çevirmemiz lazım..

Geri