AKP'ye Oy Veren Kardeşini Döverek Hastanelik Etti

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Trabzon'da Hakkı Taşkın, Milletvekili Genel Seçimlerinde Oyunu AK Parti'ye Veren Kardeşi Fatih Taşkın'ı Döverek Hastanelik Etti. Taşkın, Oyunu Başka Bir Partiye Verdiğini Açıkladı.

akp-ye-oy-veren-kardesini-doverek-hastanelik-etti_o.jpg

Trabzon'un Arsin ilçesinde Hakkı Taşkın, 22 Temmuz'da yapılan milletvekili genel seçimlerinde oyunu AK Parti'ye veren kardeşi Fatih Taşkın'ı döverek hastanelik etti.

İlçenin Yalı Mahallesi'nde oturan ve geçtiğimiz pazar günü yapılan genel seçimde Demokrat Parti'ye oy veren 39 yaşındaki Hakkı Taşkın, evlerinin önünde sohbet ettikleri sırada kardeşi 33 yaşındaki Fatih Taşkın'ın AK Parti'ye oy verdiğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı.
(Cihan Haber Ajansı)​

suhaha cok guldum millet uyancak zuaahahah

herkesın ozgurce fıkırlerını sunabıldıgı ve paylasabıldıgı bı Türkıyede yasıorz..bunların olması ayıp...

Wayy ßea:D:D
:D:D:D

burası Türkiye şaşırmadım =)

seçimde sandık görevlisiydim ve gerçekten gülsekmi ağlasakmı denilen çok sahne oldu kadın 30 küsür yaşına gelmiş nasıl oy kullanacağını bilmiyo buda yetmiyo tlfnla birini arayıp oyumu kime veriyim diye soruyo

Bende HİÇ ŞaŞirmadim Zaten İnsanlarimiz Bİraz Aklini Kullanmayi Becerebİlseydİ BugÜn Bu Tablolar Çikmazdi KarŞimiza!!yÜzde Ellİsİnden Fazlasinin Cahİl OlduĞu Bİr Ülkede YaŞiyoruz Malesef...

Geri