Akp'ye Karşı Homoseksüel Plan

One Minute

Banned
Reaction score
0
AKP'yi en çok zorlayacak, dış dünyayla ilişkilerini gerecek çarpıcı planın deşifresi.

Bu işte bir i...lik var..

Gay hakem tartışmaları, Lezbiyen hakları, sperm bankasından hamile kalanlar…

Türkiye’de onca şey olurken Doğan Grubu’nda son günlerde manşetlerde bu haberler var. Grubun en çok okunan yazarları da köşelerinden bu konuları tartışıyorlar.

Hiçbir şeyin tesadüf olmadığı “merkez medya”da aniden bu konuların senkronize biçimde tartışılması da tesadüf değil.

CHP yurt dışında temsilcilikler açmaya başlayalı beri Türkiye’de devam eden süreci “dışarıdan” dinamiklerle etkileme çalışmaları, artmış durumda.

CHP’li yöneticilerin özellikle Ergenekon konusunda Avrupa Birliği’nde en üst düzeyde temaslar sürdürdüğü biliniyor. Bu temaslarda Ergenekon süreci “laik kesimin tasfiyesi” olarak anlatılıyor.

Doğan Grubu’na kesilen yüklü cezadan sonra, grubun yöneticileri de dış sefere çıkmışlardı. AB nezdinde yapılan temaslarda da benzer şeyler söylenmiş ve Türkiye’de medyanın susturulmaya çalışıldığı tezi işlenmişti.

Ancak Ergenekon’da “fışkıran” belgeler, deliller, silahlar nedeniyle yapılan bu temaslarda beklenen sonucun alınması şimdilik mümkün olmadı.

Ergenekon Davası’nda hedefin laik kesim olduğu; Türkiye’de muhalefetin ve medyanın faşizan biçimde yok edilmeye çalışıldığı tezinin dış dünyanın önemli köşe başlarında kabul görebilmesi için en temel şart; AKP’nin dinci bir parti olduğu imajının oturtulması.

Bu imajı oturtmanın en zekice yollarından biri bulunmuş görünüyor.

AKP’yi hem kendi tabanıyla ve genel olarak halkla karşı karşıya getirecek hem de dış dünyanın gözünde İslamcı olarak yaftalatacak bir strateji bu.

İşte son günlerde bayram ve seyran değilken “merkez medya” daki “gay-lezbiyen-sperm bankası” tartışmalarına bu çerçevede bakabiliriz.

Isıtılan konu; eşcinsel hakları ve sperm bankası gibi ekstrem konular..

Bu konularda AKP zorlandığında tabanıyla ve genel olarak Türk halkıyla karşı karşıya gelecek tercihlere zorlanacak. Medya dünyasında sayıları hiç azımsanmayacak eşcinsellerin de desteğiyle konu bir kampanyaya çevrilebilir. AKP, bu konularda adım atmadığında AB’nin önemli kurmaylarına “AKP’nin İslamcı olduğunun delili” olarak sunulur.

Eşcinsellerin içinde bulunduğu bu tartışma sanıldığından çok daha sert geçecektir çünkü medya dünyasında eşcinseller gizli ve çok güçlü bir lobiye sahipler.

Türkiye’deki mevcut sürece karşı klasik iç dinamikler harekete geçirilerek sonuç alınamaması nedeniyle geliştirilen yeni bir strateji bu.

AKP’yi AB karşısında İslami bir konuma itecek etkili bir strateji. Üstelik bireysel haklar, sivil asker ilişkileri, demokratikleşme adımları, yapısal reformlar gibi konularda Libarelleri güçlü biçimde yanına alan AKP, bu konuda Liberalleri de karşısında bulacak.

Şimdiden manşetlerden ısıtılan bu hamlenin ne kadar ileri gidebileceği AKP’nin karşı argümanlarına bağlı…

Bu arada İslami kesimden bazı entelektüellerin bu stratejideki derinliği göremedikleri için alana girdikleri de dikkatleri çekiyor. Bakınız; Milliyet’in “Ortaçağ Kafası” manşeti…

Kaynak

tanınmış eşcinsellerin akp li olduğunu bilmeyen yok.

tanınmış eşcinsellerin akp li olduğunu bilmeyen yok.

SEN tanınmayanlarını say biz tanınanlarını söyleriz. açıkla bakalım kimlermiş onlar.. haberle ilgili yorumun bumu senin. işin dozajını kaçırtma istersen. ergenekoncuların SİSİ sini ben burdan sayıyorum bak. sende akplileri say ..

SEN tanınmayanlarını say biz tanınanlarını söyleriz. açıkla bakalım kimlermiş onlar.. haberle ilgili yorumun bumu senin. işin dozajını kaçırtma istersen. ergenekoncuların SİSİ sini ben burdan sayıyorum bak. sende akplileri say ..

Kurusıkı sallıyor işte...

Açıklayamaz ki..

Sen Ergenokoncuların SİSİ sini yazmışsın ben de k...in çok has bir adamını yazmak istemiyorum

Bizim huyumuz bu her konuda siyasi şeyler arıyoruz.Bunun arkasında Amerika vardır ordan gelecek paralrda İsraile gidecektir die bağlarız konuların sonunu :D

Cemil İpekçi..."HEM GAY'İM HEM DE İNANÇLI"!

cemil_ipekci_gay.jpg

Cemil İpekçi nasıl olsa "Hem AKP'liyim hem de türban takarım" demişti. Bu düşünceyle hareket eden kanal İpekçi'nin bu kadar cesur konuşacağını düşünmemişti.

Kendini muhafazakar eşcinsel olarak tanımlayan Cemil İpekçi, muhafazakar kanalın canlı yayınındaydı. Ülke TV'de yayınlanan Turgay Güler'in Sıradışı programına katılan Cemil İpekçi'nin öyle sözler söyledi ki İslamcı kanalı pişman etti.
BU KADAR CESUR OLACAĞINI KESTİREMEDİLER
İpekçi nasıl olsa "Hem AKP'liyim hem de türban takarım" demişti. Bu düşünceyle hareket eden kanal İpekçi'nin bu kadar cesur konuşacağını düşünmemişti.
HEM GAY'İM HEM İNANÇLI
Cemil İpekçi içki yasağıyla ilgili fikrini söylerken konuşurken "New york'a gittiğimde şok olmuştum. Bir gay olarak şok geçirmiştim. Neden ben gayliği gaylik olarak biliyordum. Pembe gayler, motosikletli gayler, ayı gayler.. Bu kadar farklı şeylelerin olduğunu bilmiyordum. Özgürlükler ülkesi Amerika'da bile bir sokakta bir şişe birayla yakalanın doğru hapistesiniz." dedi.
SPİKER ARAYA GİRMEYE ÇALIŞTI AMA..
Bu sözler üzerine araya girmeye çalışan Turgay Güler, sadece "Şimdi " diyebildi. Muhafazakar kanalın, muhafazakar izleyicisi çoktan şoke olmuştu. Söz ağızdan bir kere çıkmıştı. Zaten programda etkisiz eleman olarak kalan Güler'i konuşma boyunca Cemil İpekçi yönlendirdi. Başarısız bir sunumla İpekçi ve Güler rolleri değiştirdi.
http://www.magazinkolik.com/TV/4647/Cemil-IpekciHEM-GAYIM-HEM-DE

Cemil İpekçi has adamınsa sen de onun yolundan yürüyebilirsin.

İslam,bir kıymetler manzumesidir.Rakımı da içerim orucum bozulmaz mantığı Allah'ın emrettiği din değil,kulun nefsini ilah edinerek kendine yeni bir din oluşturmasıdır.

Cemil İpekçi gibi bir sabetayist binde bir İslamla ilgili doğru söz söyler.Unutulmamalıdır ki bu adamlar iki dinlidir.Bazı Alevi gruplarında da çokça olduğu zikredilir.

Şimdi sen Cemil İpekçi yi misal gösterip Lutiliği meşru göstermek istiyorsan,tercih senin istediğin hüviyetle yaşayabilirsin.Lakin bunu inançla bağdaştırmağa kalkarsan da Lut kavminin helakı gibi helak olursun

Gay ve Lezbiyenlere Serbestlik AKP’ye Nasip Oldu!

Gay ve Lezbiyenlere Serbestlik AKP’ye Nasip Oldu!
homo-ve-lezbiyenlere-serbestlik-akp%e2%80%99ye-nasip-oldu

AB’a uyum hızlı başladı… Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Gay ve Lezbiyen derneği tüzüğünü ahlaka aykırı bulmadı(!)

Peşinen kanunlara konmuş
Başsavcı kararında, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu’nun, AB Siyasi Kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.

Başörtüsü’ne getirilemeyen özgürlük
Kararda AKP’nin AB’ye uyum çerçevesinde hazırladığı son Türk Ceza Kanunu’na atıfta bulunularak “Yeni TCK’nın yapılandırılmasında ‘cinsel yönelim ayrımcılığının’ tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlâksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlâk bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir” denildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KAOS Gay ve Lezbiyen Kültürel Araştırma ve Dayanışma Derneği’nin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırı bir durum bulunmadığı gerekçesiyle, derneğe kapatma davası açılmasına yer olmadığına karar verdi. Basın Savcısı Kürşat Kayral, Ankara Valiliği’nin derneğin adında ve tüzüğünde ahlaka aykırılık bulunduğu iddiasıyla derneğe kapatma davası açılması istemiyle yaptığı başvuruyu karara bağladı.
Kararda, 5253 Sayılı Dernekler Kanunu’nun, AB siyasi kriterleri, Katılım Ortaklığı Belgesi, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ve taraf olunan uluslararası insan hakları sözleşmeleri dikkate alınarak hazırlandığı belirtildi.
Yasanın temel felsefesinin derneğin özeline girmemek, resmi makamların veya kamuoyunun gözetiminden uzak serbestçe etkinlikte bulunmasını sağlamak olduğu anlatılan kararda, ”Yasa, devletin derneklere karşı baskıcı değil, kollayıcı tavrını göstermesi usulüne göre yapılandırıldı” denildi.

“Toplumlara göre değişir”
Uluslararası sözleşmelere ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ne atıf yapılan kararda, eşcinsellik de irdelendi. Cinsel işlev bozukluklarının genel olarak ahlaki bozulmanınbir sonucu olarak düşünüldüğü, ancak Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından ”başlı başına bir bozukluk” olarak ele alınmadığı ve eşcinselliğin spesifik olarak tanımlanmadığı kaydedildi.
”Lezbiyen” ve ”gay” kelimelerinin günlük hayatta ve bilimsel araştırmalarda rahatlıkla kullanıldığına işaret edilen kararda, ”Bu kavramlar, toplumlara göre değişir. Yeni TCK’nın yapılandırılmasında ‘cinsel yönelim ayrımcılığının’ tartışıldığı bir dönemde, eşcinsel olmak ahlaksız olmak anlamına gelmez. Aslolan tüm ahlak bilimleriyle uğraşanların ortak birleştikleri nokta olan insan iradesinin hür olması gerektiğidir” denildi. Kararda, derneğin adında ve 23 maddeden oluşan amaç bölümünde ahlak dışı olarak tanımlanabilecek bir husus bulunmadığı ifade edilerek, uluslararası sözleşmeler de dikkate alınarak derneğin kapatılması talebiyle kamusal dava açılmasına gerek olmadığı kaydedildi.http://www.akpgercegi.com/homo-ve-lezbiyenlere-serbestlik-akp’ye-nasip-oldu/

ne denirki bilinmez...
kalkmış bi tane ib.....nin dediği ile islamın şartlarımı değişti.....
islamı sakız gibi ordan oraya çekmeyin...bu işin üstadlarına sorun varmı bakalım böyle bişi...
hastalıkla ilgili doktora,,,islamla ilgili hocalara (ilahiyatcı olucak),,, ib...nelikle alakalı da ona sorarız ...
hadi selametle......

ne denirki bilinmez...
kalkmış bi tane ib.....nin dediği ile islamın şartlarımı değişti.....
islamı sakız gibi ordan oraya çekmeyin...bu işin üstadlarına sorun varmı bakalım böyle bişi...
hastalıkla ilgili doktora,,,islamla ilgili hocalara (ilahiyatcı olucak),,, ib...nelikle alakalı da ona sorarız ...
hadi selametle......

İb..nin ib ..lik yapması normaldir ancak birilerinin gay açılımı yapması ib..lik yapması tuhaf değilmi sence?

İb..nin ib ..lik yapması normaldir ancak birilerinin gay açılımı yapması ib..lik yapması tuhaf değilmi sence?

doğruda ...bu aralar siyaseti pek takip etmiyorum şahıslarada takılmıyorum...normalde cevap bile vermicektim ama dinimle ilgili yorum yapıldığı için cevap vermek ihtiyacı duydum..gay ve muhafazakar islamcı ...bunu söyleyen ipekçimidir nedir o direk o...pu çocuğudur...

akpde böyle bir açılımı nerde yapmış onuda bana bi söylesene benim haberim yok yazıdanda zaten bişi anlamadım...

doğruda ...bu aralar siyaseti pek takip etmiyorum şahıslarada takılmıyorum...normalde cevap bile vermicektim ama dinimle ilgili yorum yapıldığı için cevap vermek ihtiyacı duydum..gay ve muhafazakar islamcı ...bunu söyleyen ipekçimidir nedir o direk o...pu çocuğudur...

akpde böyle bir açılımı nerde yapmış onuda bana bi söylesene benim haberim yok yazıdanda zaten bişi anlamadım...

akp nin gay açılımı yaptığından haberin yokmu?avrupa birliği uyum yasaları adı altında gay açılımı yaptı gogola yaz akp nin gay açılımını rahatlıkla bulursun.

cemil ipekçiye gelince ne olduğu belli zaten o..ççuu yapması beklenen bir davranış doğası gereği ona kızmaya değmez.

siyasetçilerin alayı fason...
kim ne yapmış umrumda değil artık ama o sözü benim tepemi fena halde attırdı...gay ve muhafazakar islamcı...

gay açılımı fazla tehlike teşkil etmez ama daha tehlikeli açılımlarıda var

MASON ların ve Ekümenlik isteyen hristiyanların çok işine yarayacak VAKIFLAR YASASI AÇILIMI VAR.

Masonlara demediklerini bırakmazlar iş Atatürkün kapattırdığı mason localarını tekrar kapatmaya geldiğinde gıkları çıkmaz tam tersine masonların elini güçlendirecek açılımlar yapar.

Geri