AKP'ye kapatma davası! Yasaklı isimler:

Ayy yazık ya acıdım şimdi çok muhterem fettoş a ve saidi kurdi denilen kurdistan hayalindeki soyubozuğa hakaretler edilmiş . Du bakiim , valla edilmiş ..Hem de birini de ben etmişim kurdi demişim demi fettoş demişim demi .. Tüh bak çok pardon bi dahakine daha okkalı ederim :thumbup:

birincisi birini sevmiyorsunuz diye isim takmayalım bence sitemizin hakaret kavramını genişletmesi gerekir zira bu (fettoş) daha büyük bir hakarettir ayrıca sanırım birileri şeyh saidle Said Nursi yi karıştırıyor sanırım. bence okuyup anlamadan araştırmadan kişiler hakkında böyle yorumlar yapmayın...Said Nursi nin hiç bir eserinde kürdistan diye bir şey yoktur...hatta kurtuluş savaşında yer almış ve meclise de davet edilmiştir M Kemal Paşa tarafından...saygılarımla

birincisi birini sevmiyorsunuz diye isim takmayalım bence sitemizin hakaret kavramını genişletmesi gerekir zira bu (fettoş) daha büyük bir hakarettir ayrıca sanırım birileri şeyh saidle Said Nursi yi karıştırıyor sanırım. bence okuyup anlamadan araştırmadan kişiler hakkında böyle yorumlar yapmayın...Said Nursi nin hiç bir eserinde kürdistan diye bir şey yoktur...hatta kurtuluş savaşında yer almış ve meclise de davet edilmiştir M Kemal Paşa tarafından...saygılarımla

Şeyh saidi de saidi kurdi yide tanıyorum - bedüizzaman diye saçma bi isim taktığınız - merak etme tarihimi senden iyi biliyorum .. üstüne basa basa söylerim çekinmem fettoş tan öte bi kelime sarf etmem o insan özeti için

CHP alman Vakıflarından para alırken

CHP kayıp Trilyondan hakkında anayasa mahkemesi tarafından suç duyrusunda bulunulurken

CHP yamyam soygunları ile malı götürüken hakkında dava açmamak için köşe bucak kaçan yargıçlar

Ergenekoncu dostalarını kurtarmak için çareyi AKP ye kapatma davasında görüyorlar.Buna ada hukuk diyorlar.

Size bu hukuku CHP genel merkezinde Baykal mı öğretti

Çok zeki değilsem bile at gözlüğü takmıyorum ve kimseden kömür yada yardım almıyorum getirmezlerde ben aleviyim alevi mahallesinde oturuyorum alevi mahallesine uğramıyorlar..

zeki çocuk ?

AKP her geçen gün biraz daha batıyor.atalarımız boşuna dememiş
ne ekersen onu biçersin.diye.
Elbette bu sürecin hergeçen gün giderek
dahada kirlendiğineşahit olacağız,
Ben şunada inanıyorum bilirsiniz mısırlar patlamadan önce
ısıtılır mısırlar belli bir süre sonra ısıya karşı koyamaz ve teker teker
patlarlar.Ama illaki patlamayan mısır taneleride olur.Onlar ya çürüktür
yada yanık.Çöpe atarsın gider.

Maymunların bir özelliği vardır. Çok iyi izlerler, izlediklerini de aynen tatbik ederler.

Ezberlerini bozamayanlar, iyi eğitmen olamazlar. Bu halk ezberbozan özelliğini hep gösterdi, yeniden gösterecektir. Bir avuç kalmışlar 'kısa süre' sevinebilirler. ;)

Hep böyle oldu, olmaya devam ediyorda, korkarım devam edecekte. Ya bu filim bu ülkede kaç kere daha tekrarlanacak. Bir avuc kendince sosyalist, entellektüel gecinen, halkı mal olarak gören, her şeye karşı duran, Atatürk'ü kullanan, sömüren kesim canı sıkıldıkca her şeyi al aşağı etmiş, ediyor, korkarım etmeye devam edeceklerde.

Ben bilirim bu aptal millet anlamaz mantığındaki grubun varlığı o kadar ayan beyan ortadaki anlatmak çok manasız, çok aptalca.

Ama bu grubun değiştiğini fark etmediği bir şey var. Bu halk devletin manevi varlığını öteden beri baba olarak bilmiş. Bu babalık değişmiş. Eskiden koruyan kollayan vasfından dolayı baba iken şimdi sadece annemizle ilgilendiği için baba biliyoruz devletin "bazı kurum" larına.

Her ne kadar yukarda "korkarım etmeye devam edecekler" dedimise de KORKMUYORUM...!
ÇÜNKÜ Biz anladık bazı kurumların ve şahısların bizi aptal yerine koyduklarını, irademize saygı duymadıklarını ve bize "siz aptallar ne anlarsınız, malsınız, düşünemezsiniz" dediklerini duyduk. Dedikleri şeyleri üzerine alınmayanlara şaşarım.

Bence birilerinin gerceği hazmetme ve akkıllı olmaları gereken zaman geldi. Hatta geçti bile. Korkmayın ve nefret etmeyin özünüzden, benliğinizden. Bu milletin temelinde olanlardan korkmayın.

Bu sefer hakkımızı yemeyin sıra biz de. Yoksa, yoksa çarşı karışır ha. Ona göre.

yapacak bişi yok :lol:

anayasa mahkemesi gensoru vs.vs.vs.

iş yaptırmamak için ne gerekiyorsa yapılır.:p

hani 1 tv kanalında spiker demişti ya :lol: her türlü .uştluğu yap.:p

o kanaldaki görüntüleri izleyince şimdiye kadar yapılanları net bir şekilde anlayabiliyor insan...

icraat yaptırmamak için her türlü ...luğu yap...:utan

Maymunların bir özelliği vardır. Çok iyi izlerler, izlediklerini de aynen tatbik ederler.

Ezberlerini bozamayanlar, iyi eğitmen olamazlar. Bu halk ezberbozan özelliğini hep gösterdi, yeniden gösterecektir. Bir avuç kalmışlar 'kısa süre' sevinebilirler. ;)

dediğin gibi halkımız hep ezber bozdu

turgut özalı
ismet inönüyü
yamuğunu gördü mü indirir şoku...

Geri